Portugália: Tömeg ünnepli a kormányt emberiség ellenes büncselekményért perelő bírót

Augusztus 25-én szerdán egy portugál bíró Rui Fonseca e Castro feljelentést nyújtott be a portugál köztársasági elnök, a miniszterelnök és a kormány ellen emberiség ellen elkövetett bűncselekmény miatt.
Így vártak az emberek a bíróra a lisszaboni főügyészség előtt és ünnepelték őt.

 

Németország:  Merkelt számonkérik az oltások miatt

Augusztus 30-án Angela Merkel Stralsundba látogatott. Megafonon keresztül tájékoztatták az emberek:
“Halló Merkel asszony! Igénybe veszem az alaptörvény adta jogomat. Az 5. cikkelyben áll, mindenkinek joga van a véleményét szóban, írásban vagy képen szabadon kinyilvánítani és terjeszteni.
Merkel asszony, ismeri a Nürnbergi Kódexet? Ismeri a Nürnbergi Kódexet? A Nürnbergi Kódex a német történelem egy nagyon rossz fejezetének okán íródott. Embereken végzett orvosi kísérlet az ő beleegyezésük nélkül egy bűncselekmény. Sürgősségi engedéllyel rendelkező, génterápián alapuló oltóanyagok beadása, ahol nincsenek 2-5 évig tartó tanulmányok, egy bűncselekmény az emberiség ellen, de mindenekelőtt a gyerekek ellen ebben az országban. Génterápiás oltásokat gyerekeknek beadni, akik sem a veszélyeztetettek közé nem tartoznak, sem a pandémiához, ahol 99 százaléka az érintett embereknek mindezt túléli. Ezek a koronaoltások a gyerekeknél a Nürbergi Kódex alapján egy bűncselekmény.”

 

Biontech oltásról felvételek fénymikroszkóp alatt

 

Németország: Ujabb gyerekorvos jelentete ki, hogy nem olt többet

https://corona-blog.net/2021/08/30/kinderarzt-aus-dortmund-impft-keine-kinder-gegen-corona-er-stuetzt-sich-dabei-auf-daten-aus-seiner-praxis/?fbclid=IwAR1GWYxzJurtyJ2RA_4qclxLewL7TlePbSqFi2ZEvhT0wh2AEp6-e-cc1HU

 

Egy apa az egészséges 16 éves fiát vesztette el oltást követően

Egy édesapa Ernest Ramirez beszéde egy tüntetésen:
“Azért vagyok itt, hogy a fiamról beszéljek. Csodálatos gyerek volt. A fiam megkapta az oltást és néhány nappal később meghalt. Az egyetlen magyarázat amit kaptam: megnagyobbodott szív. Azt szeretném mondani mindnyájuknak, hogy vigyázzanak a gyerekeikre! Nem éri meg a kockázatot. Úgy értem, hogy most még karjukba tudják venni a gyereküket, de holnap talán már nem. Most már ezzel együtt kell élnem. Szeretem az országomat, de a kormányban nem bízom többé.”