Egyesült Királyság: Minden 12-15 év közötti gyereket be fog oltani 

Dr. Mike Yeadon:
“Az oltási hatóság egy magasrangú dolgozója épp most informált, hogy 2021. szeptember 6.-tól minden 12 és 15 év közötti iskolás gyereket be kell oltani. (Egyesült Királyságban). Szülői beleegyezéssel vagy anélkül.
A gyerekeknél semmilyen mérhető kockázata nincsen a SARS-CoV-2 megbetegedésnek és egyetlen korábban egészséges gyerek sem halt meg Nagy-Britanniában a fertőzés miatt.
Egyetlen egy sem.
Tudva, amit 40 év képzés és toxikológiai, biokémiai és farmakológiai gyakorlat után tudok, az oltalmunkban lévő ártatlan gyerekek részesedését ebben a rendkívüli erőszakban, nem lehet másnak, csak gyilkosságnak minősíteni.
Rajtatok múlik. Ha lenne egy gyerekem Nagy-Britanniában, aki felsőtagozatos korú, jövő hónapban nem küldeném már iskolába, mindegy mi történik. Az állam mindenkit be fog oltani.”

Ausztrália:  (egy kamionsofőr üzenete) 

“Az ausztrál kamion sofőrök bejelentették hogy minden hatalmas autópályát blokkolnak a radikális lezárás elleni támadásban augusztus 30.-án reggel 9-kor kezdődően. Amíg a kormányt el nem távolítják.!!!!
Az ausztrál kamionsofőrök minden nagy autópályát lezárnak az ország egész területén, és azt tanácsolják a lakosságnak, hogy′ raktározzanak el elegendő
élelmiszert mivel az áruszállítás bizonytalan ideig szünetelni fog. – tehát élelmiszerszállítás sem lesz …..    Lassan körvonalazodik miert kellett rònom a köröket 50orszag utjain 33éven át…33adik fokozatuként…”     (Forrás: Csuka Zsolt Mihály)
SARS – COV-2 Antigen Control Swab  / Covid teszt 
   

Egyesült Államok:  Nincs tudomány a gyerekek maszkhordása mögött

A CDC nemrégiben közzétett tanulmánya szerint nincs tudományos megalapozottsága az iskolások  maszkhordásra való kötelezésének. 

(forrás: thefederalist.com)

/ https://thefederalist.com/2021/08/24/desantis-vindicated-theres-no-science-behind-masks-on-kids/?fbclid=IwAR0LMIahczuJfeGxSNZlnfnatSCwXjotfC0SxEp_ZXXlQzQ52TVvrJEwFCU

Franciaország: Vendéglátók elleni bojkott

A franciák így bojkottálják azokat az éttermeket, bárokat, ahová csak oltási igazolvánnyal lehet bemenni. Egy kellemes piknik a szinte üreg vendéglátóegységek előtt.

 

Németország: Holnaptól a szupermarketek pénztárainál is végeznek oltást

A vásárlás közbeni oltás visszatér. A bevásárlóközpontokban indított akció után a város most a szupermarketeket célozza meg. Bécs és Ausztria többi része még messze van a politikusok által megcélzott, 80 százalékos oltási aránytól. Annak érdekében, hogy ősz előtt megemeljék a kvótát, Bécs városa továbbra is arra a stratégiára támaszkodik, hogy ott kapják meg az oltásokat, ahol az emberek tartózkodnak.

Igazságügyi orvosszakértő szerint a BBC műsorvezetője az oltásba halt bele

Igazságügyi orvosszakértő megerősítette, hogy a májusban elhunyt Lisa Shaw a BBC 44 éves műsorvezetője az AstraZeneca oltás miatt halt meg. Az első adag oltást április 29-én kapta, majd erős fejfájásra panaszkodott. A vizsgálatok megállapították, hogy vérrög képződött az agyában. Sajnos az operációk ellenére elhunyt. A halálesetet májusban megvizsgáló neuropatológus már gyanította az oltóanyaggal való ok-okozati összefüggést.
Az igazságügyi orvosszakértő most a boncolás alapján megerősítette, hogy a korábban teljesen egészséges asszony az oltás okozta trombotikus trombocitopénia áldozata lett.
Forrás:

Német egészségügyi miniszter:  “Ha nem fogja mindenki beoltatni magát, nem lesz vége”

Jens Spahn német egészségügyi miniszter néhány gondolata augusztus 19-én Herrenbergben:
“Hölgyeim és Uraim! Mi “visszaoltjuk” Németországot a szabadságba, a normalitásba, a biztonságba. Ez az amiről ez az év 2021 szólni fog.”
“Megmondom önöknek, ha nem fogja mindenki beoltatni magát, nem lesz vége.”
“Mi itt nem igazságokról beszélünk, nem is jelentünk be igazságokat. A politika nem az igazságról szól, hanem a mérlegelésről.”