Franciaország:

Ismét tízezrek tüntettek a szabadságukért és a kötelező oltásigazolások ellen. Ez már a 7. hétvége volt.Nem adják fel.

 

Francia egészségügyi dolgozók elégetik a diplomáikat a besançon-i kórház előtt, tiltakozván az oltási kényszer és az oltási igazolvány ellen.

 

 

Ausztrália: Karantén táborok építése…

Karatén táborok a fertőzötteknek!

Ausztrália, Queensland, az első “karanténlétesítményét” építi a közösség biztonságának megőrzése érdekében – jelentette be a queenslandi miniszterelnök. Igen, helyesen olvastad. Táborokat építenek. És büszkén mondják a kamerába szeretetteljes zenével a háttérben.

 

Amerikai Egyesült Államok: Az oltóanyag átöröklődhet a gyermekek szervezetébe

A Massachusetts-i Technológia Intézet szakemberei értekeztek egy tanulmányban az oltások veszélyességéről. Kísérleti génterápiának nevezték a korona-oltást. A nyugtalanító, hogy nem zárták ki, hogy a gén oltóanyag továbbörökíthető,  valójában ez tekinthető genetikai beavatkozásnak, ami öröklődő problémákat okozhat.
Ennek a mutálódásnak katasztrofális következménye lehet az újszülöttekre nézve, ami csak évek múlva jelentkezik.
A dolgozatot a híres Dr. Wolfgang Wodarg is méltatta, akinek a legújabb könyve „Hamis járványok” címmel most jelent meg.

 

Kanada / Kuba:  Egymilliárd dollár adópénzt kapnak a dolgozókat oltásra kényszeírtő cégek

Fidel Castro fia, és Justin Trudeau kanadai miniszterelnök szövetségi finanszírozást hirdetett azoknak a cégeknek, vállalatoknak, melyek a vakcinázott ügyfeleiket előnyben részesítik, egyben felkérte Doug Ford Ontario miniszterelnökét, hogy vezesse be oltási kártya rendszert. Justin Trudeau azt mondja, hogy egymilliárd dollárnyi adópénzt különítenek el olyan cégek számára, melyek az alkalmazottaikat oltásra kényszerítik, majd ezt bizonyítják.