A blokád elkezdődött!
VIVA ITALIA!!!

Egy itáliai zárt csoportból (Oggi24Ore.blogspot.com) kinyert felhívás szerint a derék taljánoknak tele lett a hócipője a covid-fasizmussal. Most nagyot lépnek.

Alább a nyers fordítás található:
„Ezúttal a politikusok vállaltak hatalmas kockázatot: igazi háborút hirdettek, ezért Olaszország minden ágazata leáll szeptember 27-től. Néhány nappal ezelőtt 35.000 kamionos hivatalos közleményt adott ki, hogy mindent blokkolnának, és leállna a nyersanyag szállítás. A közértek üresek lesznek, áruk nélkül. A teljes gyógyszer forgalmazás is leáll. A kezdeti 35.000 protestálóhoz mindössze 48 óra alatt további 25.000 teherautó -sofőr és több millió egyszerű polgár csatlakozott a tanároktól a munkásokig, a vendéglátáson keresztül, mind az állami és a magán szektorban.
Röviden, szeptember 27-től Olaszországban minden leáll. Megbénul. Azt javasolják Olaszország lakosságának, hogy halmozzanak fel készleteket, élelmiszereket, családjuk fenntartására. Ezúttal komoly lesz. Nyílt háború az egész kormány ellen, amely egy év alatt szó szerint kifosztotta az olaszok szuverenitását. Egy kormány, amely teljes (kezdeti) vészhelyzetben arra kényszerítette a különböző ágazatokat, hogy folytassák munkájukat, miközben semmit sem tudtak a Covid 19 veszélyéről. A kamionosok kénytelenek voltak kiszolgálni az egész lakosságot a nap 24 óráján keresztül. Ökológiai üzemeltetők most a Green Pass jóváhagyásával kötelezik magukat a munkavállalókat, hogy maradjanak otthon (fizetés nélkül), ha nem oltatják be magukat. A Green Pass, amely tudományosan nem jelent egészségbiztonságot, éppen ellenkezőleg, tekintettel arra, hogy a vakcinázott emberek ugyanúgy megfertőződhetnek és megfertőzhetnek, mint a nem oltottak, úgy tűnik, hogy a kormány szándékosan növeli a vírus terjedését. Röviden, ismét gúnyt űz, az egész társadalom rovására. Míg számukra a korlátozások egyáltalán nem léteznek. Valójában a parlamentben, amely szerkezetileg olyan már, mint egy színház, már nem is használják a maszkot és a távolságtartást. A kamionosok úgy döntöttek, hogy leállítanak minden politikust, és nem hagyják abba tiltakozásukat a szokásos ígéretek és szokásos trükkök miatt. Ezúttal komolyra fordul a dolog. Azt akarják, hogy egyesek börtönbe kerüljenek, a többiek pedig haza. Ne feledjétek, hogy a 60.000 kamionoshoz 4 millió polgár, munkás is csatlakozott. Tanárok, ügyvédek, bírók, orvosok, ápolók, diákok és munkanélküliek. Szeptember 27-től igazi forradalom kezdődik, talán minden idők legnagyobb olaszországi forradalma!”

1 Hozzászólás

  1. Szabolcs Szücs

    Végre ébred a világ !!? Itthon is van sok kamion, meg sok jó szándékú ember!