A Pfizer korábbi alelnöke: “Miért hazudnak a kormányok az oltási igazolásokról és az oltás anyagokról?”

• 2021. június 12

Dr. Mike Yeadon valaki, aki életét a kutatásnak szentelte. Biokémiai, toxikológiai és farmakológiai képzettsége miatt pályafutása az amerikai gyógyszeripari óriás, a Pfizer vezető pozícióiba vitte, mielőtt 2012 -ben megalapította saját biotechnológiai cégét, majd eladta a Novartis AG -nak. Az elmúlt tíz évben a most 60 éves férfi független kutatóként és tanácsadóként dolgozott számos biotechnológiai startupnál. A korona válságból levont következtetései megdöbbentőek – de az élettapasztalata alapján érdekes nézőpontot kínálnak. 

Siri Sanningtól

A holland Viruswaarheid mozgalom alapítójának, Willem Engelsnek adott interjújában és a LifeSiteNews-nak adott interjújában Yeadon leírja, hogy a kormány által a koronavírus-járvány kapcsán bemutatott információk egyike sem igaz. Elmagyarázza, miért tartja diktatórikus eszköznek az oltási engedély vagy az oltási adatbázis bevezetését. Attól tart, hogy a koronavédő oltás végső soron végzetes lesz – valószínűleg szándékosságból.

Az ex-Pfizer alelnök életét, a felvilágosodásnak szentelte Dr. Mike Yeadon több mint egy éve szüntelenül tevékenykedik a koronabotrány tisztázásában. A rádióadásokban és a Korona Bizottságban készített interjúktól kezdve, a tiltakozó felvonulásokon való részvételtől valamint a más tudósokkal való együttműködésig nincs semmi amitől visszariadna, hogy átfogó tájékoztatást nyújtson a lakosságnak, és figyelmeztesse a COVID-19 elleni védőoltásokkal kapcsolatos veszélyre .

Mint brit állampolgár, Yeadon jól ismert az angol nyelvű világban. Az immunológia, az immunitás és a tesztrendszerek szakértőjeként tett megjegyzései azonban mindenképpen a német ajkú olvasókat is érdeklik. Több interjúból összeállítottuk és lefordítottuk németre Yeadon legfontosabb állításait:

A kormány hazudik Önöknek!

A LifeSiteNews interjúja 2021. április 7 -én, itt ez olvasható.

Yeadon: Nézzen ki az ablakon, és gondolja át: „Miért hazudik nekem a kormányom valami ilyen alapvető dologban?” Mert – gondolom én – ezzel a módszerrel fognak megölni. Megölnek téged és a családodat.

Beszélt a kormány “bizonyíthatóan hamis” propagandájáról a COVID-19-re válaszul, beleértve a veszélyes változatok “hazugságát”, az oltási bizonyítványok totalitárius potenciálját és azt a szilárd esélyt, hogy összeesküvéssel van dolgunk, amelyek messze a huszadik század háborúin és mészárlásain túlmegy.

Központi pontjai a következőket tartalmazzák:

1. A jelenlegi COVID-19 változatok semmilyen módon nem kerülhetik el az immunitást. Ez “csak hazugság”.

2. A világ kormányai mégis megismétlik ezt a hazugságot, azt sugallva, hogy mi tanúi vagyunk, nemcsak egy “konvergens opportunizmus”, hanem “összeesküvés” tanúi vagyunk. Eközben a média és a Big Tech (nagy technika) ugyanazt a propagandát és cenzúrát írta alá, és a cenzúrát az igazságként állítja be!

3. A gyógyszergyárak már megkezdték a szükségtelen „emlékeztető oltások” kifejlesztését ezekhez a változatokhoz. A cégek milliárdos fiolák gyártását tervezik a folyamatban lévő kísérleti COVID-19 oltási kampány mellett.

4. Szabályozó ügynökségek, például az Egyesült Államok Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság és az Európai Gyógyszerügynökség már bejelentették, hogy az emlékeztető oltásoknak az eredeti, sürgősségi engedélyként jóváhagyott injekciókkal való szoros hasonlósága miatt a gyártóknak nem kell “klinikai biztonsági izsgálatokat végezniük”

Videó a YouTube -on: https://www.youtube.com/watch?v=Q19qDDtCT4o .

5. Gyakorlati szempontból ez azt jelenti, hogy az ismételt, erőszakos mRNS -vakcinázások tervezése és végrehajtása “a gyógyszergyártó számítógépének képernyőjéről emberek százmillióinak karjaiba kerül, és felesleges génszekvenciákat fecskendez be, amelyekre egyáltalán nincs szükség. vagy indoklás. “

6. Miért csinálják ezt? Mivel úgy tűnik, hogy ennek nincs ártalmatlan / jóindulatú oka, az oltási kártyák használata a „banki visszaállítással” együtt a világon máshoz hasonló totalitarizmushoz vezethet. A Sztálin, Mao és Hitler gonoszságára emlékezve a „tömeges elnéptelenedés” továbbra is logikus eredmény. 7. Az a tény, hogy ez legalább igaz lehet, azt jelenti, hogy mindenkinek őrülten kell harcolnia azért, hogy ilyen rendszer soha ne jöhessen létre.

Mike Yeadon kiterjedt beszélgetése Willem Engels -szel Interjú Willem Engels -szel, Viruswaarheid, NL, 2021. április 5 -én. Mint mindig, most is elmentettük a videót, kérjük, értesítsen minket e -mailben, ha a cenzúra ismét lecsapott.

 

Mike Yeadon kiterjedt beszélgetése Willem Engels -szel

Beszélgetés Willem Engels -szel, Viruswaarheid, NL, 2021. április 5 -én. Mint mindig, a videót mentettük, kérjük, értesítsen minket e -mailben, ha a cenzúra ismét bekövetkezett.

Videó a YouTube -on: https://www.youtube.com/watch?v=Q19qDDtCT4o

Amikor tavaly hallottam erről a vírusról, arról a problémáról, hogy az emberek elkapják a COVID-19-et, de ne aggódjon, oltások lesznek ellene – megijedtem. Amikor azt mondták, hogy ne aggódjak, mert vannak mRNS -fordítások a fehérje előállításához. Mert alkalomadtán kutatási eszközként használtuk őket. És mindig lenyűgözőek voltak, és gyakran úgy tűnt, hogy az álom csak néhány kísérletre van. De a probléma évtizedekig az volt, hogy az mRNS kívülről került a sejtbe. Nem erre tervezték. Általában a szervezet ideiglenes másolatot készít a DNS -ről, amelyet hírvivő RNS -nek hívnak, majd fehérjévé alakítja. A biológia általában így működik. Az az elképzelés, hogy a szintetikus mRNS és valahogy tölteléket be a sejt kívülről, vagy ami még rosszabb, az emberi testen kívül – tölteléket be a szervezetbe és kezelése, hogy ez a sejtekbe, ahol szeretné, hogy … Az esély arra, hogy ez jól működne, és ugyanakkor teljesen biztonságos lenne, rendkívül valószínűtlennek tűnt számomra.

Megdöbbentő, vakmerő tömeges kísérlet

Így továbbra is nagyon aggódtam és szkeptikus voltam, és nem változtattam a véleményemen. Azt sejtettem, hogy ezek a technikák – nem olyanok, mint a hagyományos oltások, mert a normál vakcinák egy halott kórokozó darabját juttatják az emberi szervezetbe. Ez az, ami megtörtént. Adjon egy darab elhalt kórokozót. De ezúttal olyan kódot adnak be, amely arra utasítja saját sejtjeiket, hogy előállítsanak egy darabot a kórokozóból . Erre korábban nem került sor.

És ezután nyíltan megdöbbentő az a gondolat, hogy egy programot korlátozott klinikai vizsgálaton keresztül szerezzünk be, amelyről tudjuk, hogy még folyamatban van, majd majdnem mindenkinek beadjuk a bolygón, úgyhogy nincsenek róla hosszú távú biztonságos információk. a legkegyetlenebb törekvésnek tűnik, amiről életemben hallottam.

Az oltási adagok különböző mennyiségeket tartalmaznak

Engels: Azt mondanám, hogy a kihívások egész sorozata áll előttünk. A lipid nanorészecskéket is, és ha ragaszkodunk az mRNS -hez … láttuk az EMA dokumentumokat. Egyetértenek abban, hogy küzdelem folyik az integritással. Tehát már tudjuk, hogy amikor injekciót kap, az mRNS nagy része nem az úgynevezett tüskefehérje kódja, hanem más anyagokból származik. Ezt már tudjuk.

Yeadon: Pontosan. Amikor ezt olvastam, nem lepődtem meg. (…) Egyetértek. Az embereket valószínűleg különböző anyagokból injekciózták, és úgy tűnik, senkit sem érdekel.

Engels: Tehát ellenőrizetlen mennyiségű anyagot kapunk, írunk át vagy állítunk elő ezekből a különböző mRNS -ekből.

A gyártóknak soha nem kellett bizonyítaniuk, hová tartanak a nanorészecskék

Engels: Ha a lipid nanorészecskéket nézzük – ezt Sucharit Bhakdival is megbeszéltük, korábbi tanulmányokkal, mert az a cél, hogy úgy mondjam, bejuttassuk a sejtbe. Látjuk, hogy elterjed az egész testben (…). Azt is láthatja, hogy az egész testen átmegy, de különösen a máj, az agy, ami szerintem potenciálisan veszélyes. Mert azt mondja a szervezetnek vagy azoknak a sejteknek, amelyek általában nem vesznek részt ebben az immunválaszban, hogy készítsenek egy fehérjét, amelyet bemutatnak az immunrendszernek. És akkor az immunrendszer megtámadhatja a májsejteket, vagy ami még rosszabb, a szívsejteket vagy az agysejteket.

Yeadon: Általában, amikor új, szintetikus molekula kerül elő, akkor feltalálót felkérik, hogy mutassa meg, hol tart a molekula. A PK farmakokinetikájára gondolnánk. Várhatóan részletesen leírja, hogy hova megy a molekula, lerakódik -e bizonyos szövetekben, mely sejtekben van. És akkor várhatóan leírja az anyagcseréjét, a lebomlását, a testen belüli mozgását is. Ezenkívül le kell írni, hogy mit tett a molekula, milyen biológiát állít elő – PD vagy farmakodinamika. A kinetika és a dinamika nem azonos. A molekulák megérkeznek, tesznek valamit, majd távoznak, de a hatásuk sokáig tarthat.

(…) Ezért meg kell vizsgálni, hogyan mozog a molekula körül és távol, milyen hatása van és hogyan változnak ezek az idő múlásával. De meglepő módon – valószínűleg azért, mert a gyártók meggyőzték a szabályozó hatóságokat, hogy ezek vakcinák, és nem gén -alapú vakcinákat, ahogy őszintén nevezni kell őket – nem kell tanulmányozni a farmakokinetikát vagy a farmakodinamikát.

Megkérdeztük őket, és nem tudták elmagyarázni nekünk, hogy mely sejtekhez jut el ez az anyag állatokban és emberekben, és nem hiszem, hogy általában tudják ezt.

Engels: Biztos vagyok benne, hogy az EMA nem tud, mert nem végez saját kutatást.

A tüskefehérjék trombózist okozhatnak

Yeadon:Aggályaim nem korlátozódnak az AstraZeneca -ra. Aggódom, amikor felismertem ezen oltások receptjét – én és Sucharit és mások -, hogy mivel nem tudjuk, hogy a szervezet mely sejtjei fogják bevenni ezt az anyagot, nagyon valószínű, hogy az erek béléssejtjeit is tartalmazza. Ezeket endoteliális sejteknek nevezik, és ha még kis mennyiséget is lenyelnek – ezek a sejtek nem szoktak arra utasítást kapni, hogy vírusfehérjét állítsanak elő … de amikor ezekbe a sejtekbe mRNS -t vagy DNS -t vezetnek be, akkor ennek a feladatnak szentelik magukat. Képesek fehérjéket előállítani, és a kódban szereplővé alakítják. És a kód azt mondja: készítsen vírusos tüskefehérjét. Most ez a tüskefehérje, amit a tévében vagy az előadásokon látunk nem passzív. Ez egy független biológiailag aktív molekula, mindenki el tudja olvasni. Koronavírus -tüskebiológia. 

Más koronavírusok esetében pedig legalább 15 évvel ezelőtti irodalom azt mutatja, hogy tüskefehérjék biológiailag aktívak. Fuzogénnek nevezik őket. Különálló sejtkomponensek összeragadását okozzák, és képesek a vér alvadására és az úgynevezett komplement rendszerre.

Azt mondanám, amíg ki nem zárjuk annak lehetőségét, hogy ezt az anyagot a véredényeket bélelő sejtek felvegyék, megjósolható, hogy ezeknek a tüskefehérjéknek egy részét ezek a sejtek fogják előállítani, és az általam leírt biológia megvan … nem rendelkezhetne ezzel a biológiával? (…) Ilyen a biológia. Van mozgástere. A fordítás terjesztésében, fogadásában, helyében és hatékonyságában mozgástér van. (…) Azt hiszem, szinte biztos, hogy egyes emberek, akik testrészükben sérülékenyek, a legrosszabb esetben hatékonyan átalakítják a nagy dózist, ami sok tüskefehérjét termel és trombózist vált ki. És azt hiszem, meghalnak. És meg kell győződnöm arról, hogy ez nem igaz, de azt hiszem, ez történik.

Az etika hiánya

Yeadon: Én biztosan nem vagyok az oltások ellen. Én a nem biztonságos gyógyszerek ellen vagyok. Nagyon mérges vagyok a nem biztonságos drogokra, mert egész életemben nem csak gyógyszergyártással foglalkoztam, gyártás volt, hanem olyan dolgok készítésével, amelyek felhasználhatók olyan összefüggésekben, ahol a mellékhatások elfogadhatók – vagy ahol nincsenek mellékhatások.

Nem értem, hogy miért kényszerítenek most oltásra egy egészséges, 45 éves, betegség nélküli embert – millióan vannak hazámban.

Milyen – etikai nulla – szörnyeteg teszi ezt? Nem arról van szó, hogy megvédjük őket az átkozott vírustól, mert a leírás szerint gyakorlatilag senki sem halt meg benne.

A gyermekbiztonsági tanulmány csak propaganda

Yeadon: Jelenleg egy apró vizsgálat folyik 300 gyermekkel. Ezt gyerekeknek szóló klinikai vizsgálatnak nevezik. Hadd mondjam el, hölgyeim és uraim, bárhol is hallgatja, 300 gyermek nem klinikai biztonsági tanulmány.  300 gyerek az egy kirakat, egy propaganda. Ne engedje, hogy bárki is a   gyereke közelébe kerüljön, mert nem végeztek biztonsági tanulmányokat. Ezen kívül pedig emberi kísérletnek vetik alá gyermekeit. Azt hiszem, ez nagymértékben történik hazámban és világszerte. És nagyon mérges vagyok emiatt.

A PCR tesztek olyan kutatási eszközök, amelyeket rosszul használnak

Yeadon: Ha meg akarja bolondítani az embereket, ez egy kiváló eszköz. A PCR egy kutatási eszköz. Soha nem használták. Csodálatos technológia rossz helyen. (…) Ahogy Kary Mullis mondta, ha a megfelelő módon használja, szinte bármit megtalál szinte mindenben. Aggódom és szkeptikus vagyok a PCR túlzott használatával és – attól tartok – visszaélnek vele.

Sajnálom, de az Egyesült Királyságban szinte minden, amit a kormány és tanácsadói elmondtak a nyilvánosságnak, nem volt igaz. Szinte minden, hazugság volt. (…) Egy évig félrevezették a nyilvánosságot. És az ember csodálkozik, miért teszik ezt.

Nincs tünetmentes átvitel

Yeadon: Ami engem igazán zavar, az az, hogy a nyilvánosságnak azt mondják, hogy megkaphatja ezt a vírust, és továbbadhatja más embereknek, megfertőzhet vele más embereket, tünetek nélkül. Ez nem lehetséges. Gyakorlatilag lehetetlen. Ahhoz, hogy jó fertőzésforrás legyek, nagyon nagy másolatokat kellett készítenem erről a vírusról a szervezetemben. Különben nem lenne elég, hogy kiutasítsam őket és megfertőzzek másokat. Nem csak egy példányra van szüksége. Egyszerre kell leraknia az úgynevezett elegendő mennyiségű vírust. Ha nem így lenne, állandóan megfertőzné magát az ismert vírusok ezreiből. És ez nem így van.

A lényeg az, hogy ha nagy mennyiségű vírus van a szervezetben, akkor tünetei lesznek.  Tünetei lesznek, és azért is lesznek, mert vagy a vírus valamit tesz a szövetben, amitől rosszul érzi magát, vagy mert az immunrendszer visszavág. És ezt észre fogja venni, mert lázas lesz, vagy olyan vegyi anyagok felszabadulnak fel , amelyek miatt kényelmetlenül érzi magát.

Nem igaz, hogy a vírust tünetek nélkül bárki terjesztheti. De a mai napig az Egyesült Királyság kormánya hazudik erről. (…)  Miért hazudnak, és  késztetik arra az embereket, hogy maszkot viseljenek? Alapvetően, ha nincsenek tünetei és jól érzi magát, nem jelent fertőzést más emberek számára. Ez mindig emberi tapasztalat volt, és így volt ez az orvostudományban is. Hazudnak.

Engels: Ezt nevezzük egészséges embernek.

Yeadon : Igen.

A zöld útlevéllel minden személy egyértelműen azonosítható

Yeadon: Nagyon -nagyon -nagyon félek ettől az egésztől. Ez az oltási bizonyítvány. Azt mondanám, hogy ez nagyon fontos a közönség számára. (…) Ne légy bolond. A kormány azt akarja, hogy kapjon védőoltást, amelyet aztán egyedi digitális azonosítóval társíthatnak. És elvileg regisztrálni a nevét / egyedi kiosztási számát, mint embert – és az “oltott” státuszt.

Ez az új adatbázis legegyszerűbb formája, amely még nem létezett ezen a bolygón. De létezni fog. És azt hiszem, egyszerűen az lesz a helyzet, és a cél az, hogy minden egyes személyt hozzárendeljenek egy egyedi digitális azonosítóhoz, majd egy változó bejegyzést kapjanak, amelyen jelenleg „oltás igen vagy nem” áll. És akkor, ha elegendő emberük lesz, az adatbázis gyakorlatilag életre kel,

 Ugyanakkor, ha a védjegy oltva van, akkor azt mondhatják, hogy ezeknek az embereknek nem szabad átlépniük egy nemzetközi határt, vagy belépniük egy nagy sportpályára.

Mondhatod, hogy rendben van. Nem, ez nem. Teljes abszurdum, mert tudjuk, ki van veszélyben, és ezeknek az embereknek felajánlották az oltási lehetőséget, legalábbis az Egyesült Királyságban. 98% -a pedig azt mondta, hogy “köszönöm szépen”. Tehát már a legjobb védelmet nyújtottuk, amelyet az orvostudomány nyújthat a vakcinázás tekintetében, majd természetesen a megfelelő étrend, a napsütés, a testmozgás, majd három, négy, öt gyógyszer, például az ivermektin – csak nagyon kevés embernek kell szenvednie a COVID -betegségben. és meghalni. Tehát az ötlet az, hogy ezen a bolygón 7 vagy 8 milliárd embert kell oltani – kifogás. Ez nyilván ürügy. És ez az ürügy arra, hogy mindenki bekerüljön ebbe az adatbázisba.

Először a nem oltottakat oltásra buzdítja, majd az oltottakat, hogy kapjanak emlékeztető oltást

(..) Most nem léphetem át a határokat, és nem mehetek el egy jelentős sporteseményre, és mondhatják dr. Yeadon, egyelőre még hagyjuk repülni, de negatív PCR tesztet kell tennünk. Így folytathatom az életemet, de benne vagyok az adatbázisban. És akkor azt mondják, sajnálatos módon egy hónap múlva, ha „nemet” írt az oltási nyilvántartás, akkor azt fogják mondani, hogy többé nem léphet be semmilyen nagyobb középületbe. Legyen szó sportról, kultúráról, kereskedelemről, mindezekről. És ha nem oltatom be magam, el kell fogadnom, hogy többé nem léphetek be ezekbe az épületekbe. És egy hónap múlva azt mondják, sajnálatos módon, biztonsági okokból, nem mehet be más, mondjuk 200 négyzetméternél nagyobb területre, kivéve a sajátját. Ez azt jelenti, hogy többé nem mehetek kis boltba, benzinkútra, bankba. Ezt fogják tenni. Kényszeríteni fognak …

És azok, akiket oltottak – hadd mondjam el, és én oltottként beszélek hozzátok -, ha megengedjük ezt a totalitárius egységes világrendszert kialakítani, ne gondolja, hogy nem fogja zavarni, mert beoltatta magát. De igen, Zaklatott lesz. Először a nem oltottakat oltásra fogják kényszeríteni, majd éles szemmel figyelnek. Azt hiszem, rá fogják venni az emlékeztető oltásokra, hisz majdnem egy évig beszéltek erről. És a vírus változatáról beszélnek, és hogy emiatt nem kell aggódnia, mert oltás azokra is megoldás, de  minden évben lesz egy frissítő, mint az influenzánál, ez egyáltalán nem probléma. És fél év vagy egy év múlva újra.

Egyébként a nem engedők utolsó százaléka eltűnik egy koncentrációs táborban. Ezeket minden országban építik. Kérjük, vizsgálja meg. Minden országban épülnek. És ezt megteszik azokkal, akik nem járulnak hozzá.

Hadd ismételjem meg még egyszer. Egy gyógyszeripari vállalat úgy dönt, hogy felbukkan egy variáns. Állítólag személyre szabott oltást készít, és beadja neked. És el kell fogadnia őket, mert az alkalmazás azt mondja, és ha nem, akkor az „igen” feliratú oltási jegyzőkönyv lejár, és elveszíti kiváltságait, és nem személy lesz. Engednek és újra megkapják az emlékeztetőt.

Senkinek nincs szüksége emlékeztető oltásra

Most hadd meséljek ezekről a vírusváltozatokról, maga is utánanézhet. Ez a vírus nagyon nagy vírus. Rendkívül nagy vírus. De ha keres a világban egy példát arra a vírusra, amely a legváltozatosabb és leginkább különbözik az  eredeti sorozattól, akkor meg fog döbbenni attól, amit most elmondok. A szekvenciától legtávolabbi virus szekvenciája is még mindig 99,7% -ban azonos ezzel az eredeti szekvenciával. Remélem, hisz nekem, amikor azt mondom, hogy a 99,7% -os egyetértés egyáltalán nem jelent problémát – az immunrendszer garantáltan nem téveszti meg azt, hogy új kórokozóról van szó. Nem kell emlékeztető oltás. Aggódni kell, hogy ezek már készülnek, és hogy a kormányok nem kérnek vizsgálatot.

Kérem, kérem, ne engedje, hogy ez az oltási nyilvántartási adatbázis létrejöjjön. (…) Ha ezt megengeded, akkor vége lesz az emberiségnek.

Miért hazudnak a kormányok?

Yeadon : Hazudik a variánsokról. Például Nagy -Britanniában jelenleg nem utazhatunk, kivéve néhány kivételes esetben,  és az ok az, hogy azt mondják nekünk, hogy távol tartsuk ezeket a csúnya külföldi variánsokat. Ez hazugság. A kormány által megfogalmazott okok nem igazak. Tudományosan érvénytelenek. És hazudnak arról, hogy mennyire fontos a változatosság. A SARS-CoV-2-ben tapasztalt eltérések még távolról sem jelentenek reális kockázatot.

Ezt legalább néhány tucat kiváló minőségű tudományos cikk bizonyította. Tehát ez nem az én elméleti meggyőződésem, hanem empirikus. Bebizonyított. Például a fertőzésből felépült emberek úgynevezett memória T-sejtekkel rendelkeznek, amelyek képesek teljes mértékben felismerni a kísérletekben tesztelt összes változatot, hozzáadva ezeket az emberek T-sejtjeihez. Mindegyikük felismerik őket.

Tehát elméletileg ez nem probléma. Ez empirikusan nem probléma. Akkor miért hazudnak neked? És ami baljós, miért gyártja az ipar ezeket az egyedi szekvenciákat, és minden tesztelés nélkül befecskendezi őket? Attól tartok, hogy sok éven keresztül a lakosság nagy részének kivégzésére használják őket. Lehet, hogy tévedek – ha tévedek, az emberek írjanak nekem vagy neked, és közöljék velünk, hogy szerinted mi az oka ennek az egész cirkusznak.

Kapcsolódó linkek

  1. Exkluzív interjú dr. Mike Yeadon
  2. A Pfizer ex alelnöke figyelmeztet: az oltási nyilvántartások lehetővé teszik az emberek feletti teljes ellenőrzést
  3. Michael Yeadon, Teljes interjú: Planet Lockdown
  4. Alschner egyszerű szövege: Nem fog hullani, ha kihúzza a tűt. Ezt észrevennék.
  5. A vér nyomát

Videó a YouTube -on: https://www.youtube.com/watch?v=Q19qDDtCT4o

https://report24.news/ehemaliger-pfizer-vize-warum-luegen-regierungen-ueber-impfpass-und-impfstoffe/

Forrás: report24news

1 Hozzászólás