Egyik kedves ismerősöm megszólított, hagyjam már a pofarongyozást. Magyarán: akadjon jobb dolgom, mint zsémbelni a maszkhasználat kényszeréért. Hát ma nyugodtabb vagyok, komolyabb problémákba vágnék. Folyamatban a földön (és szükebb világunkban) több kétségbeejtő történés, ami mellett legyinthetünk a pofarongyra, nemcsak tavalytól kezdve, amikor égetni kezdte bőrünket a koronavirushisztéria, és felborította életünket. Ma éppen eme hisztéria-történetről olvastam nagyon meggondolkodtató összefoglalót. Ami megkövetel egy kis odafigyelést is, munkát, mert könnyebb elfogadni Raed Arafat napi rémhíreit, és agymosottként élni, de nehezebb utánagondolni a történteknek. Ime, időrendben felsorolt történtek információi, melynek részleteit is le kell, és lehet tényellenőrizni. És aztán gondolkozni. Rajta!
2003.04.25.-én a CDC szabadalmaztatta (levédette) a SARS-COV vírust.
Mit is szoktak szabadalmaztatni, levédeni? Tudtommal egy ember által létrehozott, megalkotott dolgot, művet, találmányt.
2012. július 27. A londoni nyári olimpiai játékok megnyitója. Mi másról is szólhatna….
Művészi érzékkel előadnak egy pandéimiát kórház, nővérek, orvosok, vírusok…kézmosás…tánc minden ami kell.
A 45:00 perctől kezdődik.
2015.április 02.-án Bill Gates, a Bill és Melinda Gates Alapítvány feje, aki egyébként a WHO, és a CEPI egyik legnagyobb támogatója tartott egy TED-es előadást, amely a járványokról szólt. Mi lenne, ha… megjelenne egy cseppfertőzéssel terjedő vírus, ami sok-sok millió embert fertőzne, ölne meg…
Elmondta, hogy nem a nukleáris fenyegetéstől kell félnünk, hanem egy új világjárványtól.
A Microsoft cég 2019.06.20.-án iktattatja, majd 2020.03.26.-án nyilvánosságra hozza a WO2020060606 számon bejegyzett- CRYPTOVALUTA RENDSZERT A TEST TEVÉKENYSÉGI ADATAINAK HASZNÁLATÁVAL.
“A felhasználó számára biztosított feladathoz kapcsolódó emberi test tevékenysége felhasználható egy kriptovaluta rendszer keresési ​​folyamatában. A szerver feladatot adhat a felhasználó eszközének, amely kommunikációs módon kapcsolódik a szerverhez. A felhasználó eszközéhez kommunikációval kapcsolt vagy abban elhelyezett érzékelő érzékelheti a felhasználó testaktivitását. Testaktivitási adatok előállíthatók a felhasználó érzékelt testaktivitása alapján. A felhasználó eszközéhez kommunikációval kapcsolt kriptovaluta rendszer ellenőrizheti, hogy a testaktivitási adatok megfelelnek-e a kriptopénzrendszer által meghatározott egy vagy több feltételnek, és kriptovalutát adományozhat annak a felhasználónak, akinek testaktivitási adatait ellenőrzik.”
Alul a kijelölt államok közt persze Magyarország is szerepel.
Kary B. Mullis 1985-ben feltalálta a polimeráz láncreakciónak (PCR) nevezett eljárást, amelynek során kis mennyiségű DNS rövid idő alatt nagy mennyiségben lemásolható. Ő maga kijelentette, hogy a teszt diagnosztizálásra nem alkalmas. Munkájáért Nobel díjat kapott 1993-ban, 2019. augusztus 07.-én meghalt.
Majd volt egy csúcstalálkozó az oltásokról…
Az Európai Bizottság az Egészségügyi Világszervezettel együttműködve globális oltási csúcstalálkozót szervezett 2019. szeptember 12-én, Brüsszelben.
“Az eseményre az Európai Bizottság elnöke, Jean Claude Juncker és a WHO főigazgatója, Tedros Adhanom közös égisze alatt került sor. Az általános cél az volt, hogy magas szintű láthatóságot és politikai támogatást nyújtson az oltás témájának, amely a legsikeresebb közegészségügyi intézkedés, amely évente több millió életet ment meg.”
Ezután megrendezték
a 201. Eseményt, ahol egy koronavírus világjárvány szimulációt “játszottak” le.
Véletlenül.
“201. esemény
A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a Világgazdasági Fórummal, valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve 2019. október 18-án, egy magas szintű járványgyakorlatnak adott otthont 2019. október 18-án New Yorkban.”
2019. decemberében jelent meg az első SARS-COV2 eset Kínában, Vuhan városában.
Majd a WHO 2020.03.11.-én világjárvánnyá nyilvánította.
2020.július 09.-én megjelent Klaus Schwab és Thierry Malleret könyve a COVID-19: The Great Reset címmel, mely a negyedik ipari forradalom lehetőségét hangsúlyozza.
“A COVID-19 válság idején a vállalatok, egyetemek és mások összefognak a diagnosztika, a terápiás gyógyszerek és az esetleges oltások kifejlesztésében; tesztközpontokat hoz létre; mechanizmusok létrehozása a fertőzések felkutatására; és telemedicinát hoz létre. Képzelje el, mi lenne lehetséges, ha minden ágazatban hasonló összehangolt erőfeszítéseket tesznek.”
Ez jól hangzik! Ja… nem!
2021. január 20.-án a WHO megváltoztatja ajánlását a PCR tesztet illetően, azzal az indokkal, hogy ciklusszámtól függően sok lehet a fals pozitív eset.
Érdekes módon ennek ellenére mai napig ezt használják diagnosztizálásra.
“A WHO útmutatása A SARS-CoV-2 diagnosztikai vizsgálata kimondja, hogy a gyenge pozitív eredmények körültekintő értelmezésére van szükség ( 1 ). A vírus kimutatásához szükséges ciklusküszöb (Ct) fordítottan arányos a beteg vírusterhelésével. Amennyiben a vizsgálati eredmények nem egyeznek meg a klinikai megjelenéssel, új mintát kell venni, és újra meg kell vizsgálni ugyanazon vagy eltérő NAT technológiával.”
2021.március 18.-án Angliában pályázatot írtak ki a COVID 19 hirdetési kampányára.
“Végrehajtó Iroda azonnal megbíz egy reklámvállalkozót, hogy a COVID-19-ről multimédiás hirdetési kampányt építsen és folytasson. A szerződés időtartama két év, 2021. április 1-jén kezdődik. A maximális költségvetés 2 millió font áfa nélkül.”
A WHO nyilatkozata 2021.03.19.-én:
“Több mint 200 további vakcinajelölt van kidolgozás alatt, amelyek közül több mint 60 klinikai fejlesztés alatt áll….
…A biztonságos és hatékony védőoltások fontossá válnak: de a belátható jövőben továbbra is maszkot kell viselnünk, fizikailag elhatárolódnunk és kerülnünk kell a tömeget. Az oltás nem azt jelenti, hogy elhagyhatjuk az óvatosságot, mert veszélybe sodorhatjuk magunkat és másokat, különösen azért, mert még mindig nem világos, hogy az oltások milyen mértékben védhenek meg a betegségtől, és az sem, hogy a fertőzések átvitelét mennyire akadályozzák”
A CEPI weboldala szerint a Covid19 térdre kényszerítette a világot.
2021.03.31.-én finanszírozási felhívást indít a koronavírus elleni védekezéshez vakcinák fejlesztésére. 03.31.-én!!! Ezek szerint még sokfajta vakcinára lesz szükség, sokáig. 3,5 millió dollárt szán erre.
Nem meglepő módon -ahogy már írtam- egyik fő befektetője szintén Bill Gates.
Aki annyira aggódik a járványos megbetegedések miatt, hogy a linkelt videóban épp arról beszél, hogy nagyon magasak az egészségügyi kiadások és azért, ha meghosszabbítjuk valaki életét 3 hónappal mit kapunk cserébe? Semmit!
Akkor vajon hogy jön ehhez a gondolkodásmódhoz a vakcinafejlesztés ilyen önzetlen (valóban az?!) támogatása?
Világjárvány ide vagy oda… 2020-ban (bár márciustól tombolt a vírus) a halálozási adatok nem emelkedtek.
Kíváncsian várom az ez évi adatokat.
Mindenesetre a lenti weboldal tájékoztatása
szerint az elmúlt 3 hónapban több ember halt meg a c@vid oltási mellékhatás következtében, mint az egyéb oltások szövődményeként az elmúlt 10 évben összesen.
“…vírusoltások káros hatásait érintő valódi aggályok ellenére a kormányok szerte a világon továbbra is ragaszkodnak az oltás kötelezővé tételéhez, a legutóbb javaslattal olyan oltóanyag-útlevélre, amely oltásra kényszeríti az embereket a normális életvitel érdekében.”
Hát kedves barátaim, ismerőseim, eddig terheltem figyelmüket Viola Noszekné M. jóvoltából, kinek köszönettel tartozok az összeállításért. Észrevételeit még áprilisben jegyezte le, az összeálló kép azóta félelmetesebb árnyalatokkal terhelődik. Gondolkozzunk. És osszuk meg egymás között az észrevételeinket. A kép csak igy tisztulhat.
Pál Antal Murgu