Egyesült Államok:  Tünetmentes „covid-pozitív” gyermekeket erővel kórházba szállítanak

Dr. Damian Baciu gyerekorvos értesülései szerint az Egyesült Államokban a tünetmentes „covid-pozitív” gyerekeket erővel kórházba szállítják, hogy ezzel is félelmet szítsanak s az oltakozásra buzdítsanak

(forras: informatialibera.ro)

 

Magyarország: Az oltatlan gimnazisták nem mehetnek iskolába

Számtalan szülő számolt be arról, hogy itthon a gimnáziumok levelet küldenek ki a szülők részére, hogy amennyiben nem adatják be az oltást a gyerekeüknek, úgy ők nem mehetnek iskolába, csak online tanulhatnak.  (forrás: szülői értesítések)

 

Románia: Betiltották a textilmaszk használatát, miközben az egészségügyiek mérgező anyagot tartalmazhatnak

Kötelező a maszkviselés a romániai  iskolákban, viszont betiltották a textilmaszkokat- az úgynevezett „egészségügyi” maszkok némelyike  pedig több mérgező anyagot tartalmazhat.   (forrás: informatialibera.ro)

 

Ausztrália:  a kormány elindította a „No Jab, No Pay” (avagy Nincs oltás, nincs pénz”) programot

Ha a gyerek nincs oltva, akkor a családok nem részesülhetnek adókedvezményben.  Aki nem oltatja be a gyerekét, annak ez a döntése akár évente 15 000 adódollárjába is kerülhet gyermekenként. Ezzel próbálják ösztönözni a szülőket a gyerekek oltására. Az döntés előzménye volt, hogy korábban az ausztrál állam lehetővé tette az óvodai intézmények számára, hogy a beoltatlan gyermekektől megtagadhassák a felvételt. Az érintett gyermekek szülei ellenválaszként megszervezték a gyermekeik ellátását. De a kormány nem mondott le az oltásokkal kapcsolatos véleményéről, és elindította a programot, amelyet most hajtanak végre.  (forrás: sat1.ch/tv)

 

Izrael:  Az oltottaknak gyorsan be kell oltatniuk magukat a 3. adaggal!

Azok az emberek akik két oltást kaptak, járkálnak és azt hiszik, hogy védettek.. nem értik, hogy a “Delta” elleni második oltás hatása megkopik – gyorsan be kell oltatni magukat a 3. adaggal!

 

Németország: Az oltatlanok teljes kizárása a 2G modell bevezetésével

Hamburg az első német város, amely bevezeti, illetve lehetővé teszi a szervezők és szolgáltatók számára a 2G modellt és ezzel kizárja az oltatlanokat a teljes kultúrális és gasztronómiai életből. Így csak az oltottakat és a gyógyultakat engedik be a belső terekbe. Bárok, éttermek, színházak, mozik, operák, és szállások esetén, sőt a modell használható vallási rendezvényeken, oktatási és képzési intézményekben, vásárokon, magánünnepségeken és közönséggel rendelkező sporteseményeken is. A 2G modell esetén nincs távolságtartási követelmény, tesztelési kötelezettség és nincsenek kapacitáskorlátok, az asztal -és ülésrendezés szintén szabadon variálható.  (forrás: epochtimes.de)

 

Németország:  “Nazis raus!”(Nácik kifelé!) ordították az emberek

Jenh Spahn, egészségügyi minisztert ez a közhangulat fogadta, amikor ellátogatott Leverkusenbe, az egyik kampány helyszínre.

 

Paul Ehrlich Intézet:  a Covid és más oltások melékhatásainak összehasonlítása

Az ábra a Covid oltásokkal és az összes többi oltással összefüggésbe hozható mellékhatásokat ábrázolja Németországban a Paul Ehrlich Intézet adatai alapján.
Legfelül látható, hogy:
92.376.787 adag covid-oltóanyagot adtak be 2020 december 27. óta. (kék),
2003. és 2019. között pedig 625.500.000 adag (6,7-szerese a covid oltásnak) fogyott minden más oltóanyagból. (sárga)
Covid-oltásokkal összefüggő elhalálozás 8 hónap alatt 1.225,
a más oltóanyagokkal összefüggésben 20 év alatt 456 haláleset történt.
Maradandó károsodás a covid-oltások miatt 1.873 embernél,
20 év alatt a többi oltás miatt 917 embernél.