Malcolm Roberts (AAP: Regi Varghese)

Az ausztrál szenátor minden idők egyik  legjobb politikai beszédet mondja

 

Az ausztrál szenátor „minden idők, egyik legjobb politikai beszédet mondja

Malcolm Roberts ausztrál szenátor az elmúlt években az orvosi zsarnokság ellensúlyaként sokszor beszélt a szabadságról. „Azok, akik bezárják az embereket, mert egészségesek, letartóztatják a tüntetőket, borsos spray -t használnak a gyerekek ellen, megverik a nagymamákat, betiltják a könyveket és az elektronikus üzeneteket, cenzúrázzák a közösségi médiát, fenyegető leveleket küldenek, bezárásra kényszerítik a kisvállalkozásokat, és letiltják a biztos gyógyszereket amelyek már 60 éve bizonyítottan megállták helyüket, az a történelem rossz oldalán áll ” – mondta a héten az ausztrál szenátusban elmondott beszédében.

A szenátor rámutatott, hogy Új -Dél -Wales katonasággal zárta be az ártatlan, épeszű polgárokat otthonaikba. „Ezt csak ostromállapotnak lehet nevezni. A legutóbbi szabadságjogi felvonulások során láttuk, hogy mi történik azokkal a polgárokkal, akik gyakorolják demonstrációs jogukat.

Az embereket démonizálják, üldözik és befeketítik a médiákban ”.

“Ha a kormány meg tudja határozni, ki szabad és ki nem, akkor ez nem szabadság, és senki sem szabad” – mondta Roberts. “A válságot mindig az intézkedések igazolására használják amelyek nem az embereket hanem a kormányt védik, egy válság mely könnyen előidézhető, ha a PCR -tesztet 24 ciklusról-ról 42 -re növelik, ami általában hamis pozitív eredményeket eredményez.” Minden új intézkedés ellenálláshoz vezet, amelyre a kormány még keményebb lépésekkel válaszol. A szenátor szerint Morrison miniszterelnök adminisztrációja úgy viselkedik, mint egy szerencsejáték -függő, aki akkor is fogad, ha veszít, és nem adja fel. Most, hogy katonák az utcán vannak, Roberts azon töpreng, hol lesz ennek vége. „Az ausztrálokat szándékosan demoralizálják, hogy az engedelmességet kikényszerítsék belőlük. Amikor a korona megjelent, csak kevesen voltak arcmaszkkal, és a szakértők és a hatóságok szerint nem volt szükséges az arcmaszk. Most ugyanezt a hatástalan szájvédőt használják az emberek megfélemlítésére és engedelmességre kényszerítésére.

Az ellenállás leverése elpusztítja a reményt, és remény nélkül nincs jövőnk ” – mondta Roberts szenátor. Azt is elmondta, hogy az összhalandóság, beleértve a korona és az influenza okozta halálozást is, minden idők mélypontját érte el. “Ausztráliában a halálozás alacsonyabb volt 2020 -ban, mint 2019 -ben, és 2021 -ben még alacsonyabb.”

Azt mondta, fordulóponthoz érkeztünk a múlt hónapban a szabadság demonstrációkon való részvételünkkel. – Nem csoda, hogy a Morrison -adminisztráció a hadsereget használja a polgárok megfélemlítésére. Az ausztrálok ez a taktika által el vannak bizonytalanítva. Az emberek most felismerik, hogy a korlátozások költségei sokszorta magasabbak, mint a korona orvosi költségei. “Nem engedjük magunkat megosztani, közösség vagyunk, mi egy nemzet vagyunk”

 

Australischer Senator hält „eine der besten politischen Reden aller Zeiten