Az AstraZeneca figyelmeztet: az oltottak 10 százaléka autoimmun beteg lesz!

2021.04.29. Visszaemlékezés

Az AstraZeneca által küldött Red Hand(Vörös Kéz) levél arra figyelmeztet, hogy az oltás gyakran immunindukált thrombocytopeniához vezet. A vakcinázottak tíz százalékánál egész életen át fennáll a veszélyes vérzés veszélye a szervezetben. A szakértők attól tartanak, hogy ez a levél a veszélyt csak lekicsinyli.

Trombocitopénia esetén nincs elég vérlemezke a vérben. Ez befolyásolja a véralvadást, és fokozott vérzés és trombózis alakul ki a szervezetben, ami életveszélyes lehet, ha például az agy érintett. Az AstraZeneca oltás imAmunindukált thrombocytopeniát eredményez, ami azt jelenti, hogy a vérlemezkéket antitestek pusztítják el. Az AstraZeneca levelében ez áll:

Szakértők információi szerint feltételezhető, hogy az atipikus heparin által kiváltott thrombocytopeniához (aHIT) hasonló rendellenesség a legvalószínűbb hipotézis, tekintettel a szerológiai profil, valamint a klinikai tünetek és lefolyás hasonlóságaira az érintett betegeknél. Valószínűnek tartják, hogy az aHIT -hez hasonló szindrómát egy autoantitest váltja ki, amely magas kötési affinitást mutat a PF4 -hez [4. vérlemezke -faktor]. Úgy gondolják, hogy az antitest megváltoztathatja a PF4 szerkezetét, hasonlóan az aHIT -hez. Azt is megállapították, hogy az anti-PF4 antitestek magas titereit figyelték meg minden betegnél, akiknek a szérumát elemezték, ami megerősíti ezt a hipotézist.

Az AstraZeneca által leírt mechanizmusokat a Greifswaldi Egyetem tudósai már bizonyították.

Mindenki érintett lehet Erősen emelkedett PF4 antitestek voltak kimutathatók minden vakcinázott alanynál, akiknél thrombocytopenia tünetei voltak. A biokémikus dr. Christian Steidl ugyanakkor rámutat arra, hogy a tünetek nélküli vakcinázott embereket nem tesztelték ezen antitestek kimutatására: „Az AstraZeneca ezért nem rendelkezik adatbázissal annak becslésére, hogy a beoltottaknak csak 1–10% -ában fordul elő trombocitopénia.” Más szóval, sokkal többen ( legrosszabb esetben még az összes) vakcinázott személy is érintett.

A vakcinázottak kockázata folyamatosan nőhet. Arra is felhívja a figyelmet, hogy az autoimmun betegségek évről évre súlyosbodnak, és így a trombocitopénia veszélye az érintettek számára folyamatosan nőhet: “Talán azok, akik ma ragyogóan mosolyognak, mert” jól tolerálták az oltást “, jövőre fejfájás és halálos színus véna trombózist a rá következő évben pedig ”Általánosságban elmondható, hogy az autoimmun reakciók, hirtelen kieshetnek az irányításból, a különböző ingerek hatására.

Dr. Steidl szerint lehet, hogy az érintetteket immunszuppresszív gyógyszerekkel kell majd kezelni. Ha valaki például TNF-alfa inhibitorokat használ, ez évente majd több mint 15 000 eurós költséget jelenthet egy betegre.

Az AstraZeneca további tanulmányokat ígér. Eddig az AstraZeneca egyetlen válasza ezekre a megállapításokra az volt, hogy frissítette a Vaxzevria termékinformációit. Ezenkívül további vizsgálatokat kell végezni a „kockázat pontos mértékének meghatározása” érdekében. Még mindig nincs szó oltási tilalomról, néhány skandináv ország kivételével. Néhány nappal ezelőtt Norvégiában kijelentették, hogy a lehetséges kár meghaladja az előnyöket. Ekkor azonban semmit sem lehetett tudni az AstraZeneca figyelmeztetésről.

Bhakdi előre jelezte a kockázatokat. A probléma nem korlátozódik az AstraZeneca vakcinára, hanem a többi oltóanyaggal is előfordul. Sucharit Bhakdi professzor hónapokkal ezelőtt figyelmeztetett ezekre a mechanizmusokra.

 

Forrás: https://report24.news/offizielle-warnung-von-astrazeneca-impfung-fuehrt-zu-gefaehrlicher-autoimmunerkrankung/