Beengedné a transznemű embereket az iskolába Fekete-Győr András szexuális felvilágosítást tartani. A Momentum elnöke erről a Hit Rádiónak adott telefonos interjújában beszélt. A Momentum elnöke úgy látja, hogy Magyarországon félmillió meleg ember van egyes szociológiai felmérések alapján,

EZEK AZ EMBEREK PEDIG RENGETEGET SZENVEDNEK FIATALON AMIATT, HOGY MEGTALÁLJÁK MAGUKAT.

A politikus szerint, ha ezek a fiatalok találkoznak olyan emberekkel, akik már keresztülmentek ezen az úton, sokkal könnyebb lesz az életük és sokkal kevesebb szenvedésben lesz részük.

Arra a kérdésre, miszerint hol lehet a határ, továbbá, hogy a Love is love alapján minden relativizálódik, az ellenzéki politikus úgy válaszolt: “Sokszínű ez a XXI.század, ezzel meg kell tanulni együttélni”.

53 éve….  Frankfurti iskola

A Frankfurti Iskola tizenegy stratégiai célt tűzött ki maga elé. Valamennyinek az volt a célja, hogy aláássa a társadalom alapjait és olyan reménytelen helyzetet alakítson ki, ahol már csak a világméretű proletárforradalom jelenthet megoldást.

 1. Létre kell hozni a rasszista bűnözés formáit és meg kell alkotni a gyűlöletbeszédet tiltó törvényeket.
 2. Folyamatosan változnia kell az élet minden dimenziójának, hogy létrejöjjön a teljes zavarodottság állapota.
 3. Az iskolákban elő kell segíteni a maszturbációs propagandát. Ezt ötvözni kell a homoszexualitás népszerűsítésével a gyerekek körében és az iskolán belül is meg kell honosítani a pornográfia valamilyen változatát.
 4. Szisztematikusan alá kell ásni a szülők és a pedagógusok tekintélyét.
 5. A bevándorlás nagymértékű fokozásával meg kell gyöngíteni a nemzeti önazonosságot és elő kell készíteni faji háborúk kirobbantását.
 6. Az alkoholizmust és a kábítószerek élvezeti cikként való használatát szisztematikusan támogatni kell.
 7. Elő kell segíteni a szexuális devianciák széles körben való elterjedését a társadalom minden rétegében.
 8. Megbízhatatlanná kell tenni a jogrendet és elfogultan kell viselkedni a bűncselekmények áldozataival szemben. Nagy mértékben növelni kell azoknak a számát, akik rá vannak utalva az állami segélyekre.
 9. Ellenőrizni kell és nívótlanná kell tenni a tömegtájékoztatást.
 10. Bátorítani kell a családok felbomlását és a házasság, mint intézmény megszüntetését.
 11. Minden vonatkozásban támadni kell a kereszténységet és üressé kell tenni a templomokat.

Fekete-Győr András azt is elmondta, hogy nem szereti az olyan államokat, „amelyek megosztják saját állampolgáraikat”. Szerinte Magyarországon ma jogegyenlőtlenség van, és saját magát a jogegyenlőség hívének tartja.

Forrás: index.hu (kivéve frankfurti iskola blokk)