Bill Gates milliárdos pszichopata nem hisz abban, hogy a világjárvány 2022 végére véget ér. Ezt a The Times of India című lapnak adott telefonos interjúban mondta. Most, hogy a világ tudja, hogy sebezhető egy világjárvány által, “óriási erőfeszítéseket kell tennie a kutatásban” az új eszközök kifejlesztésére.

Azt is elmondta, hogy feltétlenül szükséges több gyárat építeni, hogy rövid időn belül az egész világ számára elegendő vakcinát lehessen előállítani. Elmondta, hogy a német BioNTech vállalattal – amelyben természetesen neki is van részesedése – egy mRNS-technológián alapuló HIV-vakcinán dolgozik. “Van malária elleni vakcinánk és úgy véljük, hogy olyan influenza elleni vakcinát tudunk készíteni, amellyel világszerte jelentősen csökkenthetjük az influenza előfordulását.”

Gates szerint egyes légúti vírusokat teljesen ki kell irtani, mert olyan formává mutálódhatnak, amely “újabb világjárványt okozhat”. “Remélem, hogy minden ország több kutatást fog végezni ezen a területen” – mondta.

Továbbá úgy véli, hogy “a világ nem volt felkészülve a Corona-járványra”, és hogy “le kell vonni a tanulságokat”. “A következő világjárvány idején hatalmas mRNS-gyáraink lesznek Indiában és a fejlődő világ többi részén, hogy 100 napon belül mindenki számára oltóanyagot készíthessünk” – mondta Gates, akinek részesedése van az összes nagy gyógyszeripari vállalatban és milliókat ad a WHO-nak is.

Forrás: https://timesofindia.indiatimes.com/world/rest-of-world/for-the-next-pandemic-well-have-gigantic-mrna-factories-in-india/articleshow/86223792.cms