ÍME A BIZONYÍTÉK HOGY AZ EURÓPAI UNIÓ – A VILÁG KORMÁNYAI – ÉS A MAGYAR KORMÁNYZAT IS – ÖSSZEESKÜVÉS – GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY – ÉS HAZAÁRULÁS BŰNÉT KÖVETTÉK EL A SAJÁT ORSZÁGAIK ÉS A FÖLD LAKOSSÁGA ELLEN !!!

A céljuk a Új Világrend terrorista diktatúrája az egész bolygón a Kínai kommunista rendszer mintájára.
Már jó előre 2018-ban megbeszélték és szerződésbe foglalták azt hogy “JÁRVÁNY” LESZ és “Covid-19” nevű orvosdiagnosztikai eszközöket fognak vásárolni a gyártóktól !!! MEGTERVEZTÉK A BEOLTÁSUNKAT ÉS A KIFOSZTÁSUNKAT! EZ AZ EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT BŰN !
ÍME A SZERZŐDÉS LEHET GYÖNYÖRKÖDNI BENNE:
“Az orvosi tesztkészletek egyesült államokbeli tarifái országonként
Év: 2018
További termék információ : Orvosi Tesztkészletek / műszerek, készülékek használt diagnosztikai vizsgálatok
Kategória: Orvosi Tesztkészletek / műszerek, készülékek használt diagnosztikai vizsgálatok
Az itt bemutatott adatok nyomon korábbi orvostechnikai eszközök, amelyek most besorolása a Vámigazgatások Világszervezete kritikus leküzdésével COVID -19
alábbiakban tábla adatait UNCTAD vonatok legnagyobb kedvezményes (MFN) vám és alkalmazott tarifa által alkalmazott Egyesült Államok számára import Of Medical Tesztkészletek a különböző országokban. Az MFN és az alkalmazott tarifa mind a kereskedett, mind a nem forgalmazott árukra vonatkozik.
Választás módosítása (ország, partner és termék)”
FacsarImre

Azóta Tényellenörzők cáfolták, hogy Covid19-nek lett volna elnevezve a teszt, amit eladtak a világnak 2018-ban. (azt nem tudták cáfolni, hogy egyszerre minden országnak eladtak volna teszteket, ki tudja milyen okból).
De valaki még a cáfolat előtt lefotózta.
Szóval itt a teljes bizonyíték!