Dr. Lee Merritt előadásából:

„… Már volt eddig daganatosunk és 80 szívizom-gyulladásos esetünk. …. De a szívizomgyulladás halálozási aránya kb. 66 százalék. Az oltási programmal tehát több fiatal embert megöltünk, mint amennyit a covid megölt.
Leukémia, vérrák: átlagosan 48 eset van évente, most 229 esetünk van. Szívizomgyulladás: 31 év adatainak gyűjteményében összesen 317 eset volt, ez idén 1113. Láthatják a számokat…Választhatnám szinte az összes diagnózist és ugyanazt a képet látjuk.

A kérdés, amit fel kell tenni. Miért nem állítjuk ezt le? Már annyi mindent leállítottunk ennél kevesebb miatt is. Leállítottuk a munkát az RSV-oltással, a kórházban történt 22 csecsemő halála miatt. Leállítottuk a H1N1-oltást 53 súlyos mellékhatás miatt. Jelenleg gyaníthatóan ez napi 53 eset. Miért megy ez tovább?

Véleményem szerint a világképeteket kell megnézni. Ez az új dolog, amiről beszélek az emberekkel. Ha azt hiszed, hogy egy vírus ellen harcolunk, akkor úgy fogsz viselkedni, mint egy áldozat. Ha azt hiszed, hogy háborút vívunk, akkor úgy fogsz viselkedni, mint egy harcos. Az én érvem az, hogy most egy háborúban vagyunk. Meg kell határoznunk, hogy ezt az 5. generációs, jellegtelen, korlátlan háborút ki ellen vívjuk.”

Forrás: https://odysee.com/@WhatIsTruth_WasIstWahrheit_2:f/PEOPLE-DIE-FROM-VACCINATION—DR.-LEE-MERRITT:2

1 Hozzászólás

  1. ferenc fauszt

    Itt vannak videok magyarul feliratozva-https://odysee.com/@MAGYARCSATORNA:2