Vajon mi is el leszünk temetve vagy csak ott leszünk az Öreg Hölgy temetésén?

 

Nem tudok megbékélni azzal hogy egy véget nem érő őrületbe kergetnek bennünket a korona vírussal és mindazzal ami mögötte van. Mert mi is megy végbe? A Világgazdasági Fórum alapító elnöke nemrég nyíltan beszélt egy Big Reset-ről -nagy újraindításáról- s biztosan tudom az emberek többségének elkerülte a figyelmét, nemcsak ez a kijelentés hanem legfőképpen annak lényege és a benne rejlő szándék-, amely ma már nem más, mint a kimondottak kivitelezése. Mert mit is mondott ennek kapcsán a nagy „megváltó“? Értelmileg adom át azt amit mondott. A váltás után boldogok leszünk, magánélet és tulajdon nélkül! Marxista-kapitalista alapon folyik ennek az agyrémnek a megvalósítása! Mert ugyebár, a szocializmus nem vált be éppen úgy mint a kapitalizmus sem és mint korábban a feudalizmus is csődöt mondott. Csődöt mondtak a rabszolgatartó társadalmi formák minden időkben s mégis bevettük szótfogadóan az éljen a szabadság, a testvériség -egység maszlagot. És mivel nem vagyunk hajlandóak térdre rogyni előttük, hát térdre kényszerítenek bennünket vírussal, erőszakos bevándoroltatásokkal azok akik tömeggyilkosok, nemcsak Európában hanem az egészvilágon. Azok például akik azt mondták mindössze öt (!) évvel ezelőtt hogy „Wir schaffen das“ meg társaik az antifa szervezet akiket ilyenek irányítanak, pénzelnek és bevetnek a nemzetállamok ellen miközben, Rómában a pápa „menekültek“ lábát mossa, és a terrortámadások után mint Nizza-ban és németországban a karácsonyi- vásárban tömegével öltek meg ártatlan embereket. Jogokat harsognak azok számára akik sohasem tettek még egy szalmaszálat sem arrébb a fejlődés, a kultúra és megértés útjából. Ezek pedig egyre többen vannak.

Európa. Európa szellemileg a végén jár, önmaga árnyékának is már csak a látszata. Olaszország elveszett, franciaország elveszett, észak-Európában a bevándorlóknak szavazati jogot adtak, Londonban muzulmán polgármester az angolokat semmibe véve „harcol“ a muzulmánok jogaiért! Egyre több európai állam inog, recseg és ropog. Sokasodnak a no go zónák, a saria teret nyer Európa pedig egyre inkább gyengül az ilyen nyomások hatására! Ennek mi köze a szabadsághoz, az egyenjogúsághoz és a humanitáshoz, hát mondja meg valamelyik baloldali, liberális politikus Európában! A francia államfő, az olasz államfő és sok más állam vezetője szemet hunynak Európa agóniáját látva, mert támogatják azt és halálát akarják az Öreg Hölgynek, Európának! Ti is belepusztultok ebbe a tevékenykedésbe aranyoskáim! A Sorost is irányító háttérhatalom pedig egyre inkább teret nyer. Az pedig talán mindenkinek világos hogy milyen a Soros félék lelke ha van, amikor képesek pénzért nemzetállamokat, kultúrákat tönkre tenni egy „új nyitott társadalomért“! A nyitott társadalom egyik gusztustalan embert gyalázó formája-többek között- az LMBTQ is! Gondoljunk csak a Meseország mindenkiért, förmedvényre amelynek veszélyeit ma talán még nem is fogtuk fel! Vergődik Európa, és miközben én Európa halálával foglalkoztam mintha valami vagy valaki megerősíteni akarná mindezt, Bécsben megtörtént a tragédia! Így azt amit a végére tartogattam, előbb fejtem ki. Nézzük meg Európa térképét. Melyek azok az államok amelyek a leginkább egyenlőre még csak veszélyeztetettek. Tudjuk hogy franciaország, olaszország, elveszett, sajnos ausztria is beállni látszik a vesztesek soraiba mert akkora a muzulmán vallású emberek száma hogy szinte „kínálkozik“ a vesztesek sorába való belépés! Sajnos. Akkor amikor Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta hogy megvan a valós veszélye annak hogy a bevándorlókkal terroristák is bejönnek Európába, az EU liberális oldala nemhogy felhorkant hanem kígyót-békát üvöltött rá! Legkésőbb a mostani bécsi események után rá kellene jönnie az EU vezetőinek arra hogy végzetes hibát követtek el!De, „Wir schaffen das!“ Ehhez jön még a vörös cseresznye a hófehér habos tortára ausztria vezetőjének Kurz kancellárnak aranyköpés sorozata. Idézet a Kuruc infóból:

Kurz óva intett a társadalmi szakadástól. A kancellár szerint a történtek nem a keresztények és a muszlimok, vagy Ausztria és a migránsok összeütközéséről szólnak. “Sokkal inkább azok között zajlik küzdelem, akik hisznek a békében és akik háborút akarnak” – vélekedett. Megjegyezte: a vallás és a származás nem indokolhatja a gyűlöletet. Hozzátette: az ellenség az iszlamista szélsőségesség, nem a muszlimok. “Sohasem felejtjük el a tegnap este áldozatait, és közösen megvédjük alapértékeinket” – szögezte le, hozzátéve, hogy egy idősebb férfi, egy idősebb nő, egy fiatal férfi és egy pincérnő vesztette életét a támadásban. “Nem hagyjuk, hogy a terroristák megfélemlítsenek minket” – mondta. “Nem engedünk teret ennek a gyűlöletnek.” “Ha olyan szerencsések vagyunk is, hogy egy alapvetően biztonságos országban élünk, tudnunk kell, hogy a világ sajnos nem biztonságos” – mondta. A merényletet olyanok követték el, akik gyűlölik életvitelünket és alapértékeinket – mondta. Egyúttal megígérte, hogy felelősségre vonják a támadás elkövetőit és kitervelőit.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/220142/

Bontsuk fel az elejétől a végéig. Őfőméltósága óva int a társadalmi szakadástól. Vagy van egy varázscérnája esetleg kötele, vagy vak,vagy annak tetteti magát! Az osztrák társadalom alapjaiban megrengett, szakadások mindenütt. Mivel akarja összetartani? Integrálhatatlanok integrálásával? Vagy áttér egy más hitre? Esetleg megérti a szerencsétlen terroristákat és majd pártjukat fogja? Közvetlenül utána eltereli a figyelmet- azt hiszi hogy sikerül- és tovább csacsog hogy nem arról van szó amit láttunk tapasztaltunk hanem egészen másról, és meg is magyarázza! A béke és a béke ellenesek között folyik a harc! Osztrák területen? Háborúban vagyunk? Igen! Majd folytatja azzal hogy szélsőségesekről van szó egy és ugyanazon körökből akik tulajdonképpen nem-mind- szélsőségesek! Majd gyorsan biztosítja is állampolgárait, akik megválasztották, hogy azért az ország alapértékeit megvédi! Hogy? Így? Mint egy tűzijáték tovább durrog amikor filozófiai fejtegetését nagy szó robbantásokkal tetőzi meg. Igaz hogy -csak- egy idősebb férfi és egy idősebb nő, egy fiatal férfi és egy pincérnő vesztette életét. Ennyit tud erről mondani? Csak ennyit? Azonnal meg is ígéri hogy a félelemnek és a gyűlöletnek teret nem fog engedni. Hogy is van ez? A terroristák csupa szeretetből és önzetlenségből gyilkoltak? Hidegvérűen! Majd elszólja magát, ahelyett hogy ezzel kezdte volna, vagyis olyanok követték el akik életvitelüket és alapértékeit az osztrákoknak-európaiaknak-gyűlölik. De azért megígérte hogy felelősségre vonás lesz! A bájmók. Közben a legújabb hírek szerint az osztrák kormány bezárat egy pár muzulmán központot, templomot, ahonnan az eksztremista muzulmán ideológiát terjesztették. Nem kései reakció, vagy esetleg pánik reagálás? Későn van mert eddig el sem lett volna szabad jutnia annak az ideológiának! Franciaország, németország, elveszett, csatlakozik a elveszettekhez ausztria és olaszország is. A térképen látható hogy az öreg kontinenst délről és nyugatról fenyegető horda létszáma egyre jobban duzzad. Átcsapott a szellemi bűz lengyelországba is, templomokat nemcsak fenyegetnek de gyaláznak is a megfizetett liberális demokrácia szellemi ügynökei. Amerikában Trump vesztésre áll Bidennel szemben és ma már világos hogy csalásból van bőven elég. Valóságos szennyhullám közvetlenül fenyegeti Európát, és kérdés hogy mi ellent tudunk-e majd állni, és egyáltalán meddig bírjuk majd az „új világrendszerben“ fenntartani magunkat. A „Big Reset“ a nagy újraindítás, erőszakosan közeleg.

Pataky Zoltán