„Amikor a COVID vakcinát fecskendezik a karba, ma már tudjuk, hogy csak 25% marad ott. A többi 75%-ot pedig szó szerint a nyirokrendszere veszi fel, és a keringésbe kerül. Ezek a kis csomagok hírvivő RNS -t – és mellesleg egy modern vakcina egyetlen adagjában 40 billió mRNS -molekulát fecskendeznek a karjába -, így ezek háromnegyede a nyirokcsomóba kerül.

A tüskefehérjék célja, hogy a szervezet felismerje őket idegen fehérjeként, és ellenanyagokat termeljen ellenük, így [elméletileg] védve lesz a COVID ellen. Ez az alapötlet. De itt adódik a probléma:

Egy vírusban – egy koronavírusban – ez a “tüskefehérje” a víruskapszula részévé válik – mint a vírus körüli sejtfal, az úgynevezett víruskapszula. De ez nem a vírusban van, hanem a sejtjeiben. Így a vaszkuláris endotélium sejtfalának részévé válik – ami azt jelenti, hogy ezek

a sejtek, amelyek az ereket szegélyezik, amelyeknek simának kell lenniük, hogy a vér zökkenőmentesen áramolhasson, most nem simák. Amikor a vérlemezke áthalad a kapillárison, és eléri ezeket a COVID-tüskéket, elkerülhetetlen, hogy vérrög képződjön.

A probléma az, hogy a vérrögök, amelyekről a médián keresztül hallunk – ezek állítólag nagyon ritkák – a nagy vérrögök – ezek okoznak agyvérzést és szívrohamot, valamint vérrögöket az agyban. CT -felvételeken, angiogramokon és MRI -ken látható. A vérrögök, amelyekről én beszélek, mikroszkopikusak, ezért nem jelennek meg egyetlen szkennelésnél sem – túl kicsik és túlságosan el vannak terítve.

Tehát az egyetlen módja annak, hogy biztosan meggyőződjünk arról, hogy a véralvadás valóban megtörténik-e, az volt, hogy elvégeztük egy D-dimer nevű vérvizsgálatot – ez egy olyan vizsgálat, amely a közelmúltbeli vérrögöt mutatja … És így tettem a betegeimnél, akik COVID-injekciót kaptak az előző 7 napban. 62%-uknál találtam erre utaló jelet. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok ember érintett.

A nagy aggodalmam az, hogy ezek a vakcinák maradandó kárt okoznak – és a legrosszabb még várat magára. Egyes testszövetek, például a bél, a máj és a vesék eléggé regenerálódhatnak – de az agy, a gerincvelő, a szívizom és a tüdő nem. Amikor megsérülnek, ez állandó – mint minden fiatal, aki most szívizomgyulladást kap ezekből a vakcinákból -, a szívük tartósan károsodott – bármennyire enyhe is, nem fogják tudni megtenni azt, amit korábban. És minden egyes egymást követő adaggal a sebzés összeadódik, összeadódik és összeadódik. És a hajszálerek egyre jobban károsodnak. ”