‼ ️ Tarts ki az év végéig !!! Kényszer koronaoltások: A feltételes jóváhagyások egy évig érvényesek, és évente megújíthatók. Valamennyi, az EU-ban és így Németországban jóváhagyott COVID-19 vakcina feltételes jóváhagyást kapott (2021. április 23-án). A jóváhagyások 2021 decemberében és 2022 januárjában járnak le.

Mivel a feltételesen jóváhagyott vakcinák egyik gyártója sem nyújtott be új kérelmet, a vakcinák 2021 decemberétől / 2022 januárjától már nem használhatók fel – azokat megsemmisíteni kell.

Innen ered a hatalmas nyomás a korábban nem oltott, valamint a gyermekek és serdülők elleni indokolatlan és illegális oltási kampányra.

Miért nem kértek a gyártók további jóváhagyást a használatban lévő feltételesen jóváhagyott vakcinákhoz? Mert valószínűleg nem kapnak további (feltételes) jóváhagyást a számtalan mellékhatás és a halálozások nagy száma miatt!

https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/index_en.htm

Ezen a webhelyen a COVID-19 elleni vakcinák a lista elején találhatók. Ezek a közvetlen linkek az EMA webhelyére vezetnek. Itt elolvashatja, hogy melyik oltást és mikor engedélyezték. A gyártók által biztosított mellékhatások szintén itt olvashatók. pl. Moderna – feltételes jóváhagyás: 2021.01.06., BioNTech – feltételes jóváhagyás: 2020.12.21., AstraZeneca – feltételes jóváhagyás: 2021.01.29. A BioNTechnél a tizenkét hónapos időszak azt jelentené, hogy ez a termék 2021. december 22-től már nem használható. Nem látom az EMA honlapján, hogy új feltételes jóváhagyás lenne erre a vakcinára.

Ezzel a témával különösen meglepett, hogy a nagyon jó oknyomozó újságírók nem veszik fel ezt a rendkívül fontos témát. Ez az oka annak is, hogy Spahn és Wieler “forgatják a kormányt”. A feltételesen jóváhagyott vakcinák egyike sem használható fel a jóváhagyási időszak után (a jóváhagyás dátumától számított 12 hónap). Ilyen gyorsan adjon le egymillió oltóanyagot, és tegyen óriási nyomást saját lakosságára. Mert mindent, ami akkor még készleten van, el kell pusztítani a jóváhagyási időszak lejárta után.