A CIVILEK FELJELENTETTÉK A KORMÁNYT  😇 🤬 🇭🇺 🌍 👈

A Korona Igazsága civilek szervezésében, a 3. utas nemzeti civilek támogatásával 2021. IX. 10-én 16 aláírással csoportos feljelentés került beadásra a Brfk-ra Orbán Viktor Mihály és ismeretlen tettesek ellen:

a Btk 305 § – Hivatali visszaélés
143§ (1) b) – Emberiesség elleni bűncselekmény
142§ – Népirtás
195§ – Kényszerítés
218§ – Egészségügyi önrendelkezési jog sértése tárgyában

A büntető feljelentés a Kormány 449/2021 (VII.29. ) és a 469/2021(VIII.6.) rendeleteire lett alapozva, mert Orbán az egyszemélyes kormányzása alatt hozott rendeleteivel eddig is alapvető jogokat, Nemzetközi Egyezményeket sértett, és az Európa Tanács határozatát is semmibe vette a megkülönböztetés tiltásáról, de az a kettő már túlment minden határon!

A két rendelet egyikében az egészségügyi dolgozókat kényszeríti kötelezéssel egy ismeretlen kimenetelű gyógyszerkísérletben való részvételre, a másikban a teljes lakosságot fosztja meg az egészséghez való alapjog érvényesítésétől azáltal, hogy a kórházi, fizikoterápiás, és fogászati ellátásokat a kísérletben való részvételhez, vagy a szociális biztonsághoz való alapjog sértésével fizetőssé tett járványügyi PCR teszteléshez köti.

Betelt a pohár!

Innentől kezdve nem csak a szabadságunk, nemcsak a mi, hanem már a gyermekek élete is veszélyben van, mert aki önként nem akar „oltakozni” vagy nem tudja kifizetni a tesztelés 20 ezer forintos árát, az nem jut ellátáshoz!

Az elmaradt kezelések, kivizsgálások, elektív beavatkozások, vagy fogászati kezelések súlyos állapotromlást okozhatnak, de halálos kimenetelűek is lehetnek!

Az mRNS kísérleti vakcinák valójában gyógyszerek, amik genetikai úton beavatkoznak a sejtműködésbe, de nem valódi VÉDŐ-oltások, nem adnak VALÓDI immunitást, a közép és hosszú távú hatásaik, az összetevők toxicitása, az egyéb kölcsönhatások, esetleges rákkeltő, vagy genetikai károsító hatásuk az EUA engedélyek miatt nem kerültek kivizsgálásra, a gyártók nyilatkozataiból tudható, hogy ez egy kísérlet, ami 2023-ban ér véget!

Kísérletben való részvételre kötelezni, vagy kényszeríteni emberek egy csoportját, főleg úgy, hogy a kísérlet kimenetele sem annak vezetői, sem a résztvevők számára nem ismert,- ez már nem csak az Oviedói Egyezményt sérti, hanem BŰNCSELEKMÉNY!

A kormányt ebben segítő orvosok, „szakértők” és „Tanácsadók” az Orvosi Etika több pontját is sértik, de a propaganda kommunikációja átlép a gyógyszerek reklámozásának szabályain is.

A MOK elnökének nyilatkozatai, és nyílt levele az NNK-hoz és Operatív Törzshöz, az oltottakat uszítja az oltatlanok ellen, valótlanságokra hivatkozva, ami már kimeríti a „rémhírterjesztés” bűntettét is!

Egy kardiológus óriásplakátokon, saját „tekintélyét” felhasználva hirdeti, hogy „Az oltás működik”,- holott erről a gyártók sem tudtak biztosat állítani, az adatok pedig azt igazolják, hogy ezek az mRNS vakcinák az utóbbi évek legveszélyesebb és leghalálosabb oltásai!

A Kormány félelemkeltő propagandája már több ember életébe került, és a nemrég elindított iskolai oltási kampánynak is vannak már áldozatai.

Ezért most minden, önmagáért és másokért is felelősséget érző ember feladata, hogy megállítsuk a propagandát, kimondjuk az igazságot, és felelősségre vonjuk az elkövetőket!

Tegyük ezt meg együtt, egymást segítve, és támogatva!

Ne számíts a pártokra és „KÉP-viselőkre, mert ők is a propagandát támogatják!

Szept 18-án 12 órakor találkozzunk a Corvin-közben!

A feljelentés letölthető a HonHir.hu weboldalról, és e-mailben vagy postán bárki beadhatja a Brfk-ra!

További hírek itt: Nemzeti Hírháló – Magyar Megmaradásért – Ruszinkárpátalja blog – NapiTéma

Orvosok a Tisztánlátásért – Női Összefogás
/ Korona Igazsága civil csoport /

A kép linkje: https://www.facebook.com/photo/?fbid=4238004536291623&set=a.1223504654408308

A feljelentés linkje: https://informatialibera.ro/…/civil-magyar-polgarok…/…

A feljelentés videója: https://www.youtube.com/watch?v=j6s34O8lZHc
——-
“ÖSSZEFOGÓ, ÖSSZETARTÓ, ÖNTUDATOS NEMZETET NEM LEHET HOSSZÚ TÁVON ELNYOMNI, SOK ESETBEN HALÁLT, VAGY SÚLYOS SÉRÜLÉSEKET OKOZÓ KÍSÉRLET OLTÓANYAGOKKAL BŰNÖS MÓDON OLTANI, ELADÓSÍTANI, KIFOSZTANI, TÖNKRE TENNI, GYARMATOSÍTANI, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTANI !!” 😇 🇭🇺 (Brindza András, 2021.)

“HAZAÁRULÓ, NÉPIRTÓ ÉS AZ ORSZÁGUNKAT ÁTJÁTSZÓ BŰNÖS DIKTATÚRA HELYETT, FÜGGETLEN, BOLDOGULÓ, 3. UTAS MAGYARORSZÁGOT AKARUNK!!” 😇 🇭🇺 (Brindza András, 2021.)

A tudati erőtér növelése érdekében legyetek szívesek osztani és terjeszteni, köszi !!