Az FDA „tisztességtelen játékot játszik”. Félrevezeti az amerikai embereket azzal az állítással, hogy a jelenlegi oltóanyag végleges engedélyt kapott.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hivatal hétfői bejelentése szerint a Pfizer által előállított Covid oltóanyagok használata teljes körűen jóváhagyásra kerültek. A bejelentés félrevezető a közvélemény számra, hiszen úgy hangzik, mintha nem lenne más választásuk, miközben a nagy gyógyszrgyártó cég kibújik a felelősség alól.

Valójában egy másik Pfizer-BioNtech vakcinatermék kapott teljes körű jóváhagyást, a neve Comirnaty.

Viszont a Comirnaty jelenleg nincs forgalomban Amerikában.

Ez a félrevezetés része, amely mentesíti a Pfizert a jogi felelősségvállalás alól, és arra ösztökéli az amerikai munkáltatókat, hogy alkalmazottaikat kötelezzék a vakcinázásra.

Ha megnézik Dr. Robert Malone – a Covid vakcinák alapjául szolgáló mRNS technológia feltalálójának – beszédét, hallhatják, hogy az FDA hogyan vezeti meg az amerikai embereket.

Az FDA hétfőn jóváhagyta a Pfizer Comirnaty vakcina biológiai engedélykérelmét.  A Biden Fehér Ház, a saját kézben lévő médiumainak fedezékében, azonnal bejelentette, hogy a katonaság, az egészségügyi szektorban dolgozók, a felsőfokú intézmények hallgatói, illetve valamennyi üzleti vállalkozás alkalmazottai számára kötelező az oltás.

De amint azt a Amerikai Gyermekegészségvédelmi Szervezet (CHD) jelenti, „az FDA jóváhagyásának számos bizarr aspektusa van, amelyek megtevésztik azokat, akik nem ismerik az FDA szabályozási csapdáiank átjárhatóságát, vagy az ügynökség cinizmusának mélységeit”.

Az FDA elismeri, hogy noha a Pfizer nem rendelkezik elegendő mennyiségű, frissen engedélyezett Comirnaty vakcinával, bőven elegendő Pfizer-BioNTech COVID vakcinájuk van – ami sürgősségi felhasználási engedéllyel lépett forgalomba (EUA), továbbra is ezzel az EUA státusszal engedélyezett használata – jelentette a CHD.

Az FDA nyakatekert engedélylevelében a Pfizer vakcinának az EUA szerinti továbbra sincs engedélye, viszont „felcserélhető” (8. lábjegyzet, 2. oldal) az újonnan engedélyezett Comirnaty termékkel [amely jelenleg nem elérhető].

Az FDA szerint az újonnan engedélyezett Pfizer Comirnaty vakcina és a már meglévő vakcina – bár „hivatalosan eltérőek”, mégsem különböznek egymástól „biztonságuk vagy hatékonyságuk” szempontjából.

Íme a 8.-as számú lábjegyzet idevonatkozó része, amely azt bizonyítja, hogy két külön oltóanyagról beszélünk, és nem csupán ugyanazon szérum „márkanévváltásáról”, ahogyan ezt a fősodratú média közvetíti:

„Az engedélyezett vakcina összetétele megegyezik az EUA által engedélyezett vakcina összetételével, és a termékek felcserélhetőek a folyamatos vakcinázási biztosítására, bármilyen biztonsági vagy hatékonysági kétely nélkül.  A termékek hivatlosan eltérnek egymástól, bizonyos különbségekkel, amik nem befolyásolják azok biztonságát vagy a hatékonyságát. ”

A bizonyos különbségek nincsnek specifikusan leírva, de tökéletesen világos, hogy a két oltás hivaltalosan eltér egymástól.

A Children’s Health Defense alábbi elemzése bemutatja az FDA trükkjeit – mindezt az óriás gyógyszergyártó Pfizer jogi előnyére, és az amerikai állampolgárok kárára.

Az EUA hatálya alá tartozó termékek között óriási különbség van a valós világban azokhoz képest, amelyeket az FDA teljes körűen engedélyezett. Az EUA termékei az amerikai törvények szerint kísérleti státusszal rendelkeznek.

Mind a Nürnbergi Kódex, mind a Szövetségi Törvénykönyv előírja, hogy senki sem kényszeríthet egy embert sem arra, hogy részt vegyen ebben a kísérletben.  Az Egyesült Államok Kódexének 21. szekciója, 360.bb-3 (e) (1) (A) (ii) (III) alapján a „vészhelyzetben történő orvosi termékek felhasználásának engedélyezése” értelmében törvényellenes munkaviszonyt vagy tanulói jogviszonyt megszüntetni kísérleti alanyszerep megtagadása esetén. Ezzel szemben a potenciális alanyoknak abszolút joga van megtagadni az EUA vakcinákat.

Mindezek ellenére az amerikai törvények a munkáltatókat és az iskolákat feljogosítják az engedélyezett vakcinák munkavállalók és diákok álatalii felvételének ösztönzésére.

Az EUA-engedéllyel rendelkező vakcinák rendkívüli törvényi fedezettel rendelkeznek a 2005. évi Közérdekű készültséi törvény értelmében. A vakcinagyártók, forgalmazók, szolgáltatók és a törvényhozók mentesülnek a felelősségvállalás alól.  Az egyetlen módja annak, hogy a sértett fél pereljen, ha bizonyítani tudja szándékos vétséget, illetve ha az amerikai kormány is végrehajtási eljárást indít az adptt féllel szemben szándékos vétség elkövetése miatt. Ilyen per soha nem járt még sikerrel.

A kormány létrehozott  egy rendkívül zsugori kompenzációs tervezetet – az Elhárítási Sérüléskompenzációs Terveztet – amely bármely EUA termék által okozott károsodás helyretételére kiszabható.

A tervezet kíméletes adminisztrátorai eddig a petíciót benyújtottak 4% -át – egyetlenegy COVID -védőoltás -károsultat sem – kárpótolták, annak ellenére, hogy az orvosok, a családok és a sérült oltáskárosodottak több mint 600 000 COVID -oltás károsodásról számoltak be.

Egyelőre a Pfizer Comirnaty vakcinának nincs törvényi biztosítéka.  Azokra a fiolákra, emelyeken a „Comirnaty” felirat szerepl, ugyanazok a törvényi biztosítékok vonatkoznak, mint más amerikai termékekre.

Amikor az amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzés Központ (CDC) immunizációs eljárásokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága valamely vakcinát kötelezővé tesz, a törvényi felelősségrevonási jogszabályok a gyermekkori oltásokra vonatkoznak.

De az használati engedéllyel rendelkező felnőtt oltásoknak, köztük a Cominarty-nak, semmilyen törvényi biztosítéka nincs. Csakúgy, mint a Ford robbanó Pintója vagy a Monsanto gyomirtó Roundup esetében, a Comirnaty vakcina által károsult emberek kártérítési pert is indíthatnak.

Mivel a vakcinával károsodott felnőttek bizonyítani tudják, hogy a gyártó tisztában volt a termékkel kapcsolatos problémákkal, a bírság összege csillagászati  méreteket ölthet.

A Pfizer ezért nem valószínű, hogy engedélyezni fogja a Comirnaty vakcinát az ameriaki számára mindaddig, amíg a termék mentességét rendezni nem tudja.

Mindezt figyelembe véve az FDA jóváhagyó levelében elismerte, hogy nincs elegendő készletük az engedélyezett Comirnaty -ból, de az EUA Pfizer BioNTech oltások bőséges kínálatával rendelkeznek cinikusan özölve a „jóváhagyást” , ezzel is az illegális vacinák kötelezésére ösztönözve a vállalkozásokat és az iskolákat

Az FDA egyértelmű motivációja az, hogy lehetővé tegye a Pfizer számára, hogy gyorsan túladjon az oltóanyag -készletein amelyeket a tudomány és a Vakcina -mellékhatások jelentéseie alapozó összefoglaló indokolatlanul veszélyesnek nyilvánított, valamint amelyet a Delta -variáns elavulttá tett.

Az amerikaiak, akik úgy tudják, hogy a Pfizer COVID vakcina már végleges engedélyt kapott, érthető módon azt feltételezik, hogy a COVID vakcina felvétele törvényileg kötelező. De csak az EUA által engedélyezett oltóanyagok állnak rendelkezésre a következő hetekben, amikor sok iskolai megbízatási határidő lejár, ezekért senki sem vállal felelősséget, .

Úgy tűnik, hogy az FDA szándékosan becsapja az amerikai állampolgárokat, hogy mondjanak a kísérleti terméket elutasításának jogáról.

Míg a média azt harsogta, hogy az FDA engedéyezte a COVID vakcinákat, az FDA sem a Pfizer BioNTech vakcinákat, sem a 12–15 éves korosztály COVID-vakcináit, sem emlékeztető oltásokat nem hagyott jóvá.

Továbba  sem a Moderna vakcinát, sem a Johnson & Johnson oltóanyagát nem engedélyezte az FDA- így az Egyesült Államokban kapható oltások túlnyomó többsége, ha nem is mindegyik, engedély nélküli EUA termék marad.

Az alábbiakat kell tudnia, amikor valaki elrendeli Öntől az oltás beadását :; Kérje, hogy megtekinthesse az injekciós üveget.  Ha azt írja: „Comirnaty”, akkor engedélyezett termék. Ha azt írja, hogy „Pfizer-BioNTech”, akkor ez egy kísérleti termék, és az Egyesült Államok 21. kódexe 360bbb bekezdése aéapján jogosult visszautasítani.

Ha a Modernától vagy a Johnson & Johnson -tól származik (Janssen néven forgalmazzák), akkor is joga van elutasítani.   

Az FDA tisztességtelen játékot űz az amerikaiakkal – de nem kell közreműködnnünk. Ha nem azt írja, hogy Comirnaty, akkor a vakcina nem jóváhagyott.

Forrás: Amerikai Gyermekegészségvédelmi Szervezet

2 Things Mainstream Media Didn’t Tell You About FDA’s Approval of Pfizer Vaccine