Ran Israeli biológus a Twitteren közzétett egy részletet a 13 -as csatornából, amelyből kiderül, hogy a jeruzsálemi Herzog -kórházban a súlyosan beteg koronabetegek 95 százaléka beoltatott.

Egyre több koronaosztály nyílik, és a vakcina hatékonysága gyorsan csökken. Izraelben a lakosság nagy részét beoltották a korona ellen. Az országot régóta az oltás világbajnokaként ünneplik.

“A súlyos betegek 95% -a vakcinázott.”
„A kórházi tartózkodások 85-90% -a teljesen oltott embereknek szól”.
“Egyre több COVID állomást nyitunk.”
“A vakcina hatékonysága csökken.”

A biológus hozzáteszi, hogy a Herzog Kórházban 72 koronás beteg van, közülük 25 kritikus állapotban van. A tweetje közzététele előtti napon ketten meghaltak. Jeruzsálemben csak a lakosság 42 százaléka van oltva.

Robert Malone, az mRNS vakcina technológia feltalálója így válaszol: „Jó tudni. Ha ez a helyzet, akkor egyre inkább úgy néz ki, mint az ADE (antitestek által közvetített fertőzések amplifikációja) ”.

Angol egészségügyi szolgálat: a koronás betegek 35 százaléka teljesen oltott

A brit egészségügyi hatóság, a PHE új adatai is azt mutatják, hogy a koronás betegek közel 35 százaléka dupla védőoltást kapott. Az intézet azt is kijelentette, hogy a Delta -vel fertőzött vakcinázottak vírusterhelése összehasonlítható a nem oltott emberekkel.

Israelische Medien: 85-90% der Corona-Patienten im Krankenhaus von Jerusalem sind vollständig geimpft

1 Hozzászólás