Kanada: az egészségügyi hatóságok nem tudták bizonyítani a vírus létezését. A vádlottat felmentették!

A kanadai állampolgár, akit decemberben megbüntettek a COVID-intézkedések betartásának elmulasztása miatt, felszólította az Alberta tartományi egészségügyi tanácsadót, hogy „mutasson neki egy fényképet az izolált SARS-Cov2 vírusról” védekezésében.

Az egészségügyi hatóság válasza az volt, hogy nem rendelkeznek ezekkel az információkkal, így a bírságuk nem tudományos bizonyítékokon alapul, és jogellenes.

A tárgyalás következő szóbeli meghallgatásán két ügyész jelent meg, és az albertai egészségügyi tanácsadó helyett a felperes Erzsébet angol királynő volt, ami annak a jele, hogy ez a tárgyalás nagyon fontosnak tűnt.

Formai hiba miatt megpróbálták érvényteleníteni az egészségügyi tanácsadó idézését, de a férfi nem volt hajlandó megfélemlíteni, azzal érvelve, hogy a Covid-intézkedések a SARS-Cov2 vírus létezésén alapulnak, és az egészségügyi tanácsadó nem tudta megállapítani, hogy létezik nyilvántartásba veszi, hogy az egészségügyi tanácsadó nem tudta bizonyítani a Covid vírus létezését.

Stew Peters, a moderátor azt mondta, hogy ez bevezetheti a Covid végét.

Ez a döntés nemcsak utat nyithat más országok hasonló perekhez, hanem óriási hullámot is kelthet az államok és uralkodóik elleni vádakban. A Covid -intézkedések jogellenesek, mert tudományosan nem indokolják a SARS Cov2 létezését.

Forrás:

Kanada: Gesundheitsbehörde konnte Existenz von Virus nicht nachweisen! Angeklagter freigesprochen!