No, erre varrjon gombot az ép elme!
Manapság Erdélyben, Székelyföldön, ha valakiben fölböfög az olthatatlan önkifejezési vágy, nem kell mást tennie, mint leborul valamelyik “nemzetösszetartozásilag” gyúlékony szőnyeg sarkához, elzokogja kitaszítottsága és üldözöttsége kálváriáját, s máris jön a pénzecske, hogy megvívja heroikus harcát a gonosszal.
A nemzetstratégiailag támogatott – magyarul: kilóra megvett, lefizetett – székely szavazóbázis agyhalott lakájmédiája túlfűtött szorgalmában átlépi az emberi jóérzés, a tisztesség határait. A sajtó etikáról nem beszélve, mert ezeknek annyi fogalmuk sincs róla, mint patkánynak az agysebészetről.

Ezek az elmeháborodott senkik magyar adófizetői pénzen veszik a bátorságot, hogy egy alapvetően orvosi, tudományos kérdésben úgymond: szerkesztőségi véleményt fogalmazzanak meg, majd primitív, , morbid, alpári brutalitással lebarmozzanak másokat.

Okulj, Kicsi Magyarország: idiótákból a határon túl is jól állunk.

1 Hozzászólás

  1. ferenc fauszt

    Nagyon jó ez a cikk. Itt Gyergyoba (20 év Budapesti élet után) még nem találkoztam olyannal aki érti mindazt amit a például a Szövetkezet tv képvisel, hogy tenni kellene valamit, legalább beszélgetni egymással sem törekednek…