ORVOSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!!!

DDr. Christian Fiala osztrák nőgyógyász, trópusi orvoslásban is jártas orvos írt egy kis tanulmányt az mRNS technológiával készült kovid-oltásokról. /Források 1-17. az eredeti német szövegben/

Korona-“oltás”- A szervezet programozott önpusztítása

Miként veszi rá az mRNS-“oltás” az immunrendszert arra, hogy a saját szervezetet megtámadja

“FRIENDLY FIRE”- BARÁTI TŰZ

Csak az immunrendszerünknek köszönhetjük, hogy élni tudunk egy baktériumokkal, vírusokkal és más kórokozók teli világban. Ez véd minket hatékonyan a kórokozóktól. Amint egy kórokozó vagy egy idegen sejt behatol a testünkbe, az immunrendszer felismeri a sejtfelszínen lévő jellemzők miatt, az úgynevezett antigének miatt, és elpusztítja azokat a sejteket, melyek ezt az antigént hordozzák.

Ezt az elvet használják az oltásoknál. Ehhez általában legyengítik vagy elpusztítják a kórokozót, hogy ne okozzon többé fertőzést. Azonban a jellemzői, az antigének megmaradnak a sejtfelszínen. Így tudja a legyengült vagy elpusztított kórokozókat még mindig idegenként felismerni az immunrendszer, ha ezt a testbe bevisszük. Ez ahhoz vezet, hogy a kórokozó vagy az idegenként felismert sejt meg lesz semmisítve.

Az immunrendszer alapvető jellemzője, hogy szigorúan különbséget tesz a saját és az idegen sejtek között. Csak így lehetséges egy egészséges élet. Pontosan ez az alapvető megkülönböztetés, az élet alapja, ami a jelenlegi korona-„oltás”-ként propagált injekcióval a “feje tetejére áll”. A sokat idézett tüskefehérjék a koronavírus ismertető jellemzői, az antigének. Ha a koronavírus behatol a szervezetbe, az immunrendszer felismeri a betolakodót az antigén miatt és elpusztítja a vírust vagy azokat a sejteket, amelyeket már megfertőzött a vírus.

Az mRNS korona-oltással tudatosan és a történelemben először egészséges embereknél az mRNS segítségével genetikailag úgy programozzák a test sejtjeit, hogy a sejtek felületén tüskefehérje jelenjen meg mint idegen antigén, annak ellenére, hogy a sejtek teljesen egészségesek és egyáltalán nem fertőzöttek a vírussal. A korona-„oltás” hatásmechanizmusa tehát abban áll, hogy a saját test egészséges sejtjeit helytelenül idegennek színleli.

Az immunrendszer azonnal reagál, felismeri az antigént idegenként, és többek között antitesteket termel ellene és elpusztítja a tüskefehérjét azáltal, hogy elpusztítja azt a sejtet, amelyben ez a tüskefehérje található. (1,2)

Ez azt jelenti, hogy a korona-„oltás” megtéveszti az immunrendszerünket és arra készteti, hogy megtámadja és megsemmisítse az egészséges sejtjeinket. A katonaságnál ezt „barátságos tűznek” nevezik, amikor a katonák megtámadják saját csapataikat. Az “idegen” és a “saját” közötti szigorú határnak ez az eltörlése azonban egy alapvető veszélyt jelent nemcsak az egészségünkre, hanem túlélésünkre is. Ismerjük ezt a helyzetet a ritkán előforduló autoimmun megbetegedéseknél. Ezek gyakran súlyos lefolyásúak és akár halálosak is lehetnek.

AZ ADAG TESZI A MÉRGET

Hogy a korona-“oltások” általi veszélyt jobban fel tudjuk becsülni, fontos tudni, hogy mennyi mRNS kerül beadásra egy dózissal vagyis mennyi sejt lesz a tüskefehérje termelésre serkentve és ezáltal átengedve a saját immunrendszer általi tönkretételnek. Sajnos erre vonatkozóan nincsenek adatok a gyártótól és az engedélyezéshez szükséges tanulmányokban sincs megemlítve ez a fontos információ. Csupán egy tudományos becslés van a részecskék számáról, melyek az mRNS-t szállítják, az úgynevezett nanorészecskék. (3)

Eszerint egy oltás hihetetlen számú, kb. 2 billió részecskét tartalmaz. Ez kiírva: 2.000.000.000.000 vagy másképp 2.000 milliárd részecske. Abból indulunk ki, hogy nem minden részecske ér el egészséges sejtet és egyes sejteket azonban több részecske is elér. Valamint lehetséges, hogy nem mindegyik részecske funkcióképes. Mégis különösen jelentős a részecskék elképzelhetetlenül nagy száma, melyek az egészséges sejtek tönkretételére vannak programozva, ha szem előtt tartjuk, hogy az emberi test kb. 37 billió sejtből áll. Ennek az új technológiának a beláthatatlan veszélyeire tekintettel, fontos megállapítani, hogy az “új” korona-vírus ellen lehetne az eddigi, kipróbált technológiákkal is oltást előállítani.

MELYIK SZERVEKET KÁROSÍTJA A KORONA-“OLTÁS”?

A korona-“oltás” úgy van progzamozva, hogy az immunrendszer azokat a saját sejteket pusztítsa el, amelyek a tüskefehérjét előállítják és megjelenítik a sejt felületén. De melyik szervekben történik ez meg?

A választ erre többek között a Biontech/Pfizer állatkísérleteiben találhatjuk meg, melyek a japán egészségügyi hivatalnál lettek bemutatva. (4)

A tüskefehérje “építési terve” egy génszakaszban, az úgynevezett mRNS-ben található. Mivel a génszakaszok nagyon érzékenyek és egy sejten kívül könnyen törnek, ezért a korona-oltásokban egy kicsi “zsírgolyócskába” az úgynevezett lipid-nanorészecskébe ágyazzák. Az oltás után ezek gyorsan a vérbe mennek, aztán a test sejtjeibe, úgy, hogy egy órával később már a reszecskék fele a teljes testben szétszóródott. A fent említett állatkísérletben (5) bizonyították, hogy ezek a lipid-nanorészecskék minden szervben megtalálhatók, a vártak szerint különösen a májban. Mindenesetre az agyban is kimutatták és bizonyított, hogy még a nagyon hatásos vér-agy-gátat is át tudják lépni. Megtalálták a petefészkekben és a herékben és ugyancsak bizonyított, hogy a vér-here-gátat is átlépik. A lipid-nanorészecskek pusztán véletlenszerű, egész testben történő eloszlásának megfelelően termelik az adott szerv sejtjei a tüskefehérjéket. Ez magyarázza, hogy a nagyszámú mellékhatások és oltási károsodások ugyanígy véletlenszerűen sok szervben megfigyelhetők és ezek súlyosságtól függően akár halálosak is lehetnek. (6,7,8)

A lipid-nanorészecskék a testben a vér útján terjednek szét, így első körben azok a sejtek lesznek érintve, amelyek az ereket bélelik az úgynevezett endotél sejtek. (9) Ez magyarázza a sok vérrögöt (trombózis, embólia), ami a korona-“oltás” után megfigyelhető. Ezek többek között az agyban is fellépnek és ott részben visszafordíthatatlan károsodásokhoz vezetnek. Ez különösen nyugtalanító, nem csak azért, mert az agy egy központi szerv, hanem mert ez azt mutatja, hogy az oltás akár olyan szervekben is kiválthat károsodást, melyek az immunrendszertől egy speciális gáttal el vannak választva, mint az agy és a herék. A nem célzott és pusztán véletlen eloszlása az mRNS-nek a testben és ezzel az oltás által kiváltott véletlen eloszlású pusztulása a test sejtjeinek összehasonlítható egy madárrajra leadott sörétes puskával történő lövéssel. Nem tudja az ember mennyi madarat talál el, de nagy az esély, hogy egyes madarakat megöl.

BOOSTER (GYORSÍTÓ)- “OLTÁS”- AMI SOK, AZ SOK

A legtöbb más oltással ellentétben a korona-oltásnál az a kormány illetve az egészségügyi hatóságok célja, hogy ezeket bizonyos rövid időközönként ismételni kelljen. Tehát az egészségügyi miniszter rendeleteiben szabályozzák, hogy az oltás 270 nap (9 hónap) után érvényességét veszti és az oltott személyek oltatlannak minősülnek. (10)

Továbbá a kormány a két következő évre (2022 és 2023) már 40 millió oltóanyagot megrendelt a 9 milliós lakosságnak. (11) Következetesen mindenki számára, akik már teljesen oltottak, egy frissítő oltást jelentenek be 2021 őszére. (12) Más országokban, mint mondjuk Izrael, a lakosság egy nagy része már a 3. oltást is megkapta. (13) Adódik a kérdés, hogy egy ismételt oltásnak milyen hatása van a szervezetre?

Az immunredszerünk képes tanulni. Ha egy kórokozó első alkalommal hatol be a szervezetbe, azonnal felismeri idegenként, de a védekezési reakciók és a kórokozó elpusztítása eltart pár napig. Ez idő alatt a kórokozónak rövid ideig fölénye van, ezért megbetegszünk. Csak néhány nap után lesz az immunrendszer elég erős ahhoz, hogy elpusztítsa a kórokozót és meggyógyuljunk.

Szerencsére emlékszik az immunrendszer a kórokozó “megjelenésére”, vagy a kórokozó antigénjeinek tulajdonságaira és egy újabb találkozásnál lényegesen gyorsabban és erősebben aktiválódik az immunrendszer. Ez az erősebb védekezés minden további kontakt esetén megvéd bennünket, nem betegszünk meg újra, hanem immunisak leszünk.

Ez az életfontosságú mechanizmus játszódik le minden további korona-oltásnál is. Azonban az immunrendszer masszív reakciója minden további oltásnál nem a kórokozó, hanem a saját sejtjeink ellen irányul. A tüskeproteinnal való megjelölés miatt az immunrendszer ismét a saját sejteket tartja a megsemmisítendő kórokozónak. Azonban a második oltásnál és minden további oltásnál jobban felkészült és lényegesen erősebb. Ez azt jelenti, hogy minden további oltásnál a sejtek hatékonyabban el lesznek pusztítva, mint az elsőnél. És ezzel az immunrendszer emlékezőképessége, ami a túlélésünkhöz fontos, egy veszélyes fegyverré válik a saját testünk ellen, mivel minden ismételt oltásnál a saját sejtjeink ellen fordul. Ahelyett, hogy az idegen kórokozókat ártalmatlanítaná, azokat a sejteket teszi tönkre, amelyek a tüskefehérjéket termelik.

Minden további oltás nagy kockázatot jelent. Ahogy az elsőnél, úgy minden továbbinál is egészséges sejtek pusztulnak el, de különböző mértékben, mert az immunrendszer már felkészült és így sokkal hatékonyabban tudja elpusztítani a tüskefehérjét termelő sejteket. Ennek megfelel az a megfigyelés, hogy a 2. oltás több és erősebb szövődménnyel jár. Ugyanez érvényes olyan emberekre, akik a múltban megfertőződtek koronával, meggyógyultak és ennek ellenére megkapták az oltást. (14,15,16,17)

És hogy a madarak és a sörétes puska példájánál maradjunk: ha az ember gyakrabban lő egy madárrajra, nem tudja, hogy melyiket találja el, de minden új lövésnél egyre kevesebb madár marad, míg végül nincs már madárraj.

Ez a hatásmechanizmus azt is jelenti, hogy az emberek, akik már be vannak oltva, bármikor kiszállhatnak ebből az oltási ciklusból és ezzel nagy valószínűséggel elkerülhetik a további kockázatokat az egészségre nézve.

KÖVETKEZTETÉS

Az emberiség tényleges bűnbeesése nem a tudásszerzés vágya, hanem az, hogy a tudás segítségével nem lesznek többé különválasztva az idegen kórokozók és a test saját sejtjei. A koronaoltással célzottan, nagy számú egészséges sejt lesz idegenként megjelölve a tüskefehérjével és ezáltal átadva a saját immunrendszernek elpusztításra.

EPILÓGUS

A leírt folyamatok alapvető orvosi ismeretek és széles körben ismertek. Ezért még inkább aggasztó, hogy ezek a fontos szempontok a tudományos és nyilvános beszélgetésekben gyakorlatilag nem kerülnek szóba.

Forrás: https://www.initiative-corona.info/fileadmin/dokumente/Corona_Impfung_final.pdf