SOKK! A francia elnök védőosztagai mind lemondanak a COVID-korlátozások miatt; nem védik tovább Macron elnököt

A Köztársasági Gárda, a francia elnök védelmére létrehozott biztonsági alakulatból MINDENKI lemondott, és nem fogja többé védeni Macron elnököt!

A tömeges lemondás az elnöki rendelet nyomán történt, amely előírja a francia állampolgárok számára, hogy rendelkezzenek és használjanak “egészségügyi útlevelet” (azaz oltási bizonyítványt), különben nem engedik be őket az üzletekbe, bárokba, sőt még a szavazást is megtagadják!

A polgárok szinte minden nagyobb városban az utcára vonulnak, és szó szerint harcolnak a rendőrséggel az új elnöki rendeletek végrehajtása miatt. A tömegmédia többnyire figyelmen kívül hagyja a polgári felkelést, szinte semmit sem tudósít, miközben az ország tiltakozásban tör ki.

A harcok gyorsan véressé válnak:

A párizsi oltásellenes tüntetések erőszakba torkolltak. A rendőrség összecsapott a tüntetőkkel. Könnygázt vetettek be.A francia kormánynak össze kellett kapkodnia a fejét, hogy másfajta védőszolgálatot biztosítson a gonosz diktátornak, aki ellopja a francia szabadságot.

A gárda lemondott tagjait megkérdezték, hogy miért léptek ki, és szinte mindenki azt válaszolta, hogy miért: “Macronért nem érdemes meghalni”.

Csak remélni lehet, hogy a francia nép sikeresen megszabadul ettől az aljas zsarnoktól, bármilyen módon, amit jónak lát.

Forrás: https://www.pokolafoldon.hu