Ismerjék és jegyezzék meg egy másik zsidó, Barbara Lerner Spectre nevét, aki a Paideia – The European Institute for Jewish Studies in Sweden alapítója és igazgatója.

Ő egész Európának szánt sorsról beszélt, s ezt nyilatkozta:

„Azt hiszem, hogy az antiszemitizmus újjáéledt, mert jelen korunkban Európa még nem tanulta meg, hogy hogyan legyen multikulturális. És azt hiszem, hogy mi részesei leszünk ennek a fájdalommal járó átváltozásnak, aminek be kell következnie. Európa többé nem lesz az az egyszínű társadalmak összessége, mint amilyen egykoron, a múlt században volt. A zsidók lesznek ennek (az átváltozásnak) a középpontjában. Európa számára ez egy hatalmas átváltozás, aminek meg kell történnie. (Az európaiak) most mennek át egy multikulturális módba; ránk, zsidókra pedig neheztelni fognak a vezető szerepünk miatt. Azonban ez a (zsidók általi) vezető szerep, valamint az az átváltozás nélkül Európa nem fog fennmaradni.”

 

“I think there’s a resurgence of anti-Semitism because at this point in time, Europe has not yet learned how to be multi-cultural. And I think we’re gonna be part of the throes of that transformation which must take place. Europe is not gonna be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are gonna be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multi-cultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.”

10 Hozzászólás

 1. Székely Csaba

  Minden népnek az a felelőssége, hogy az legyen, ami. Nekünk megvan a magunkké, és nem leszünk senki multikulturális bábja. Ha valóban ők ebben akarnak a többi Európa ország megváltoztatásának az élére állni, akkor vagy szembeköpik a holokauszt áldozatait, vagy tovább fojtatják azt a két, három ezer éves gyakorlatukat, miszerint más népek megművelt földjeire költöznek, a törvényeket nem ismerik el, s a sajátjukat kényszerítik a nekik otthont adókra.

  1. Kárpátiné Zsuzsa

   Sajnos így igaz.Ők a “kiválasztottak”, lehet, hogy kitaláció, de ezt sújkolják már évezredek óta.Persze lehetne pozitívan is felfogni egy vezető szerepet, de az nagy falat lenne.

 2. Joseph Faludi

  It appears that Barbara Lerner Spectre is another person who keeps running around in circles year after year and has yet to understand the reason for this life and why she is here! …

  Moreover Europe does not need or even want what Barbara Lerner Spectre wants for Europe! The continent could do well, if not better without her and her think alikes!

 3. Publik Antal

  HOZZÁSZÓLÁS
  Barbara Lerner Spectre asszony! Ön fantasztikus, csak úgy önkényesen kinevezi s „zsidokat” hogy megváltoztassák Europát. Csakugyan Istennek képzeli saját magát és a zsidó népet mindenhatónak.
  Asszonyom, tudnia kellene, hogy miért éledt újjá az antiszemitizmus Europában, mert a viselkedésük elfogadhatatlan, csak Magyarországon van lehetőségük élősködni, mivel mi, mindenkor egy befogadó nép voltunk és nagy rafináltsággal sikerült bennünket az orrunknál fogva vezetni. Még arra is képesek voltak, hogy „állam alapítónak” nevezzék magukat. Egész Európában csak Magyarországon érezhetik biztonságban magukat és ennek ellenére a magyarokat szidják, gyalázzák és beleszolnak, sőt irányít, hogy mit szabad és mit nem szabad tennünk az Országunkban.
  Még csak annyit: Soha nem fogják létre hozni az Európai Egyesült Államokat, a Multikulturális elgondolással, mert Európában léteznek NEMZETEK! Amerikában is csak azért sikerült, mivel a BEVÁNDORLOK az Őslakosokat kiirtották, vagy rezervációba kényszerítették és létre hozták a RABSZOLGA TÁRSADALMAT.
  Asszonyom, ne ringassa magát ábrándokban, mert a MAGYAR NEMZET A TÖRTÉNELMI MULTJÁVAL ÉLT, ÉL ÉS ÉLNI FOG!

 4. MAGYAROK

  Azt hiszem, hogy az antihunizmus újjáéledt, mert jelen korunkban Európa még nem tanulta meg, hogy kénytelen erős kézzel megvédenie magát a multikultúrálisaktól. És azt hiszem, hogy mi részesei leszünk ennek a fájdalommal járó átváltozásnak, aminek be kell következnie. Európa többé nem lesz történelemhamisítók és kártevő manipulátorok áldozata, mint amilyen egykoron, a múlt században volt. A magyarok és testvérnépei lesznek ennek (a visszaváltozásnak) a középpontjában. Európa számára ez egy hatalmas visszaváltozás, aminek meg kell történnie. (Az európaiak) most mennek át az ébredésen; ránk, magyarokra pedig felfognak nézni a megmentett népek a vezető, de nem hatalmaskodó szerepünk miatt. Azonban ezen (magyarok általi) vezető szerep, valamint a visszaváltozás nélkül Európa nem fog fennmaradni.

 5. Papp Sándor Dezső

  Csak annyit szeretnék hozzáfűzni az elhangzottakhoz, hogy egy nagyon nagy baki van itt az egész mesében. Magyarországot el tudják lopni Európától, mert mi magyarok hiszékenyek vagyunk, békét szeretnénk, reménykedünk egy jobb sorsban, reméljük, hogy most másképp lesz, nem a mi szerencsétlenségünkön röhög egész Európa. Pedig így lesz ha nem vigyázunk. A hölgynek igaza van, ők a nyerők, Magyarországon minden elő van készítve, biztonság van, nincs keresztény üldözés, nincs zsidó üldözés, tőke gyenge az ország, nincsenek muszlimok, erős lesz a hadsereg az itt élők megvédésére, jó a mezőgazdaság, van élelem, kereskedelmi szempontból kiváló helyen vagyunk Európában. Ráadásul a nemzeti öntudat inkább bűntudatnak tűnik, mert hát elhitették velünk, hogy mi vagyunk Európa rákfenéje.
  Nem vagyok politikus, csak Magyar vagyok, de az tényleg. Magamat nem féltem, csak ezt a hiszèkeny népet, valami megint készül ellenünk, mert mi “bűnösök” vagyunk. A volt és jelenlegi gyarmattartó országok megint jól helyezkednek, nekik van pénzük befogadni több millió muszlim
  vallású fiatal migránst, hogy álszent módon megtámadják a zsidó vallást. Mondjuk ki megszabdulnak, a zsidó néptől, így marad a kezükben a EU. vezetése.

 6. Goldsmidt

  ” Istennek képzeli saját magát és a zsidó népet mindenhatónak.”……Ez màr 2.500 év o’ta igy müködik ! “Nihil novi sub sole !”….Nincs mit csodàlkoznunk…A vén ronda bibsi asszony (àltalàban nagyon elrondulnak a sémitàk vénségükre) csak egy régi, jo’lismert szöveget sujkol….

 7. Popovits János

  Az emberi méltóság legmagasabb szintû társadalmi kultúrája a nemzeteket egyetemesen, minden embert egyenrangúan és vallásosságától függetlenül teszi egymással szolidárissá, ez lesz az 1956 közös nevezôjû szellemiségébôl eredô “szabadság társadalma”!

  Nem egy korabeli tanulmány bizonyítja, hogy 1956-ban a barikádokon egymás mellett harcolt és egyforma megtorlást szenvedett el cigány, zsidó, magyar nacionalista,.. vagy éppenséggel ateista is!
  Ez pedig minden más “kiválasztottságot” felülír. (Lásd facebook-oldalamon blogoldalaim címét ill. tartalmát.)

 8. RT

  A magyar nép nem kér a zsidók vezetéséből.
  A magyar nép abból sem kér, hogy Európában vagy a világban a zsidó néppel azonosítsák.
  A magyar nép ugyanis más mint a zsidó. Nem több és nem is kevesebb, de más.
  Nem osztja például azt a zsidó nézetet és tanítást (Yosef Ovadia egykori szefárd főrabbi, akit a zsidó állam jelenlegi cionista miniszterelnöke a Tóra óriásának tart) hogy a gójok (így a magyarok is) csak azért élnek a Földön, hogy a zsidókat szolgálják.
  A magyarok – a zsidókkal ellentétben – nem bújnak a bírálatok elől egy sohasem létezett és ezáltal a köztudatban bűntelennek elkönyvelt nép, nevezetesen a szemita mögé.
  A magyarok nem tartják embertársaikat lelki terror alatt az antiszemita megbélyegzés rasszista pszichológiai eszközével.
  A magyarokat egyelőre nem “üldözik” a világban, és nincsen rá szükségük, hogy ez megváltozzon.

  1. Axe

   Minden okosság ellenère csak akkor leszünk sikeresek ha nagyon hamar megtanulnak mindent amit a zsidók már 4000 ève tudnak!!!