Kiért állunk ki, ha a szüleinket és gyerekeinket sem védjük meg????

A nyugdíjkiadások drasztikus csökkenésével számol a kormány jövőre

 

43,8 milliárddal kevesebb nyugdíjkiadással számol a kormány a “demográfiai folyamatok miatt”.

2022-re az ideinél 43,8 milliárd forinttal kevesebbet kell költenie az államnak nyugdíjra – derül ki a 2022-es költségvetés fejezeti indoklásából.

dokumentum úgy fogalmaz, hogy

“a nyugdíjasok átlagos létszáma – elsősorban a nyugdíj igénybevételi és demográfiai folyamatok miatt – várhatóan 1,2%-kal csökken”,

és bár a “korhatár feletti nyugdíjasok számának csökkenését kissé kompenzálja a nők korhatár előtti nyugdíjban részesülők számának várható emelkedése”, így is csökkenni fognak a tervezett nyugdíjkiadások.

A szöveg szerint

“a létszámváltozás hatása mindösszesen 43 800 millió forinttal csökkenti a 2022. évi tervezett kiadásokat”.  2019-ben 2 millió 557 ezer ember részesült valamilyen jogcímen nyugdíjkifizetésből (ebből mintegy 2 millióan öregségi nyugdíjból), ehhez képest az 1,2 százaléknyi csökkenés több mint 30 ezer 600 főt jelentene

A kiadások alakulását pedig érdemes összehasonlítani például a tavalyival: 2020 májusában a kormány még egyáltalán nem számolt ilyen szintű demográfiai változásokkal, az akkor beadott 2021-es költségvetés még arra jutott, hogy “a nyugdíjasok átlagos létszáma – több folyamat együttes hatásaként – gyakorlatilag változatlan marad 2021-ben”, mert az 1956 második felében születettek 2021 első félévében érték el a 64,5 évet, miközben a hozzátartozói ellátásokban részesülők létszáma évek óta csökkent.

2021-re mindenesetre a kormány 100 millió forintos kiadásnövekedéssel számolt, ezzel párhuzamba állítva a 2022-re tervezett közel 44 milliárdos kiadáscsökkenést, elég drasztikus a változás. 

Bár a nyugellátásokkal kapcsolatban a 2022-es költségvetés nem említi a koronavírust, és valóban más demográfiai folyamatok is közrejátszhatnak a nyugdíjasok számának csökkenésében, korábban a KSH azt közölte, hogy közel 40 ezer fővel csökkent Magyarország népessége 2020-ban, a járvány sújtotta évben elhunytak száma pedig több mint 11 000 fővel volt több, mint 2019-ben, ezzel pedig ez volt az elmúlt 21 év legmagasabb halálozási adata

Forras: narancs.hu

 
 

Az 50 évnél idősebbek 60%-a, akik COVID-ban halnak meg, két alkalommal kaptak vakcinát

(Forrás részlet)
 

Dr. Joseph Mercola elemzése

“Izrael a modell” – ért egyet Eric Topol, a Scripps Research orvos-tudósa. ‘Ez egy tiszta mRNS vakcina. Korán kikerült a piacra. Nagyon magas a lakossági [felszívódása]. Ez egy működő kísérleti laboratórium, amelyből tanulhatunk.

Az izraeli egészségbiztosítók … nyomon követik a demográfiai adatokat, a társbetegségeket és a fertőzésekre, betegségekre és halálesetekre vonatkozó koronavírus-mérőszámokat. “Gazdag egyéni szintű adatokkal rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy valós bizonyítékokat szolgáltassunk közel valós időben” – mondja Balicer …

Most a tél elején beoltott izraelieknél kezdhetnek megmutatkozni a csökkenő immunitás hatásai; egy múlt hónapban közzétett előzetes publikáció13 … megállapította, hogy a COVID-19 fertőzéssel szembeni védelem június és július folyamán arányosan csökkent az egyén oltása óta eltelt idővel. a januárban beoltott embereknél 2,26-szor nagyobb volt az áttöréses fertőzés kockázata, mint az áprilisban beoltottaknál.””

Hol lesz vége?
A Science magazin szerint az áttöréses esetek mostanában rohamtempóban szaporodnak. at-delt

“Annyira sok az áttöréses fertőzés, hogy ezek dominálnak, és a kórházba került betegek többsége valójában be van oltva” – mondta Uri Shalit, az Izraeli Technológiai Intézet bioinformatikusa a Science-nek.14

Közel 1 millió 50 év feletti izraeli már megkapta a Pfizer mRNS oltásának harmadik emlékeztetőjét. Az idő fogja megmutatni, hogy ez rontja-e az áttöréses esetek arányát, vagy megszelídíti azt.

Dvir Aran, az Izraeli Technológiai Intézet orvosbiológiai adattudósa nem tűnik túl bizakodónak, és a Science-nek azt mondta, hogy a hullám már most is olyan meredek, hogy “még ha a több mint 60 ember kétharmadát [felerősítik] is, az csak egy újabb hetet, talán két hetet ad, amíg a kórházainkat ismét elárasztják”.15.

A nyilvánvaló kérdés az, hogy akkor mi lesz?! Vajon a válasz egy negyedik injekció lesz az év vége előtt? Negyedévente fogunk injekciókat kapni? Havi injekciók? Kéthetente? Heti rendszerességgel? Hol és mikor lesz vége? Elég könnyű megjósolni, hogy ennek csak nagyon rossz vége lehet.

Az USA az áttörést jelentő fertőzéseknek csak töredékét követi nyomon
Sajnos nem támaszkodhatunk az amerikai adatokra, hogy pontos képet kapjunk arról, hogyan hatnak a COVID-oltások, mivel az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja úgy döntött, hogy nem követi nyomon az összes áttöréses esetet. Amint arról a ProPublica16 beszámolt, 2021. május 1-jén a CDC leállította az összes áttöréses eset nyomon követését és jelentését, és csak azokat az eseteket rögzíti, amelyek kórházi kezeléssel és/vagy halállal végződtek.

Ahogy a cikk megjegyzi, ez az irracionális döntés “a nemzet számára zavaros képet hagyott a COVID-19 oltottakra gyakorolt hatásáról”. Azt is megakadályozza, hogy megértsük, hogyan terjednek a változatok, és hogy azoknál, akik megkapták az oltást, továbbra is kialakulhat-e az úgynevezett “hosszú távú szindróma”.

A generációk legjobbja haldoklik.
Az, amelyik tanulás nélkül nevelte fel a gyerekeit.
Aki minden hiánya ellenére a legnagyobb értéket tanította neki: a méltóságot.
Azok halnak meg, akik a legtöbbet szenvedtek.
Akik úgy dolgoztak, mint az állatok,
akik a kevèsnek is örültek.
Azok halnak meg, akik oly sok nehézségen mentek keresztül.
Azok, akik egy életen át tartó áldozatok és nehézségek után csak méltósággal akartak megöregedni.
Egyedül halnak meg és félnek.
Senkit sem zavarva mennek el.
Búcsú nélkül mennek el.
Legnagyobb szégyen mégis az ;ha egy Orszàg fejet hajt a hohérai elôtt
 
Forras: egesz-seg