Csodás virágokkal beültetett, nádassal és egzotikus fákkal körbevett parkba érkeztünk. Kerítés sehol. Vidáman futkosó őzek szaladtak el mellettünk. Csüngő gyümölcsökkel telített lugason és gyógynövényekkel teli paradicsomi kerten áthaladva érkezünk meg Bodor Magdi kis birodalmába, ahol a számok varázsába kalauzol bennünket.

– Immár 30 éve foglalkozom születési dátum kutatással – árulja el a mögötte lévő tapasztalati éveket Magdi, miközben negyvennek is alig néz ki.

2002-ben már tudtam, hogy most 2019-ben elindul egy nagyon nagy változás a világban, az  emberek életében.

Tétlenül néztem, hogy milyen rohanó világban élünk, ahol az embereknek nincsen idejük se a családra, se önmagukra. Egy hangyabolyra emlékeztetett ez engem, amelyet amikor megpiszkálnak, mindenki összevissza rohangálni kezd, nincs nyugalom, nincs békesség, se szeretet se összetartás és belegondoltam, hogy amennyiben ez így folytatódik tovább, nem lesz jó vége számunkra.

A jövőt építő generáció, családban él és még sincs családja. A család elvesztette meghitt jellegét. Régen együtt éltünk a nagyszülőkkel és tudtuk ha hazamegyünk mindig valaki fogad bennünket főtt étellel és kikérdezi a leckét és tudtuk, hogy nem vagyunk egyedül. A mai gyerek magányos, hazamegy és nincs senki körülötte. Kulcsos gyerekek, ahogy mondani szokták. A mai gyerekek, hogy ne érezzék magukat egyedül, egy virtuális világba menekülnek és abban is nőnek fel. A mai gyerekek nem képesek sokszor arra, hogy a való világban létezzenek és boldoguljanak. Ők építik majd a jövőt?

Szóval ezen gondolkodtam, hogy ennek a világnak változnia kell és át kell gyökeresen alakulnia. amikor is megnéztem a leszületendő gyerekeket és a forgatókönyvüket és megdöbbentem azon, hogy a 2007, 2008 és 2009-es években született gyerekek már hosszú életet fognak élni és ráadásul minél öregebb egy lélek, annál később érik be.

Találkozhatunk olyan öreg lélekkel, aki 40 fölötti. Ha megfigyeljük a gyerekeket, vannak, akik önfeledten rohangálnak, játszanak és vannak, akik nem játszanak a többiekkel, mert őket ez már nem tudja lekötni, már nem tudnak ennek örülni. Miért? Mert nagyon sokszor voltak már lent a Földön.

Egy anyuka eljött egyszer hozzám, ikreivel kapcsolatban szeretett volna tanácsot kérni. Az ikrek 2008 szeptember 28-án születtek vagyis 47 alkalommal jöttek le a Földre, az édesanya viszont 1982 a2. 20-i, vagyis 24. alkalommal jár itt. Kérdezi az anyuka, hogy mit csináljon, mert nem tud a gyerekeivel bánni, nem tudja őket fegyelmezni, mert leülnek vele szembe és megkérdezik tőle, hogy mi a baja, miért aggódik, miért nem képes megoldani az adott helyzetet. Az édesanya elpanaszolja, hogy olykor úgy érzi, mintha az ikrek lennének az ő szülei. És erre mit válaszolhatok? Ne lepödj meg ezen, hiszen te 24 alkalommal vagy itt, ők viszont 47-szer, vagyis 2300 évvel öregebbek, annyival bölcsebbek és tapasztaltabbak mint te.

Azt kellene az embereknek megérteni és itt jött a másik felismerésem 2019-ben, hogy lejöttek az 50. leszületésű gyerekek. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy 5 ezer évente óriási változás van a világban. Mi történt? Szeptember 29-én lejöttek ezek a gyerekek. És mi történt októberben Wuhanban? Tudták, hogy az embereknek változniuk kell. Azt is tudták, hogy ez a történet így, ahogyan van, nem folytatható. Ez egy tökéletesen kidolgozott terv része volt, hogy az emberiség ébredjen. Elérkezett ugyanis egy ponthoz, amikor egy magasabb tudatszintre lépünk. Ebben a magasabb tudatszintben, ha az emberek elkezdenek ébredezni, változni és átalakulni, akkor onnantól kezdve nem lehet őket többé irányítani.

Mit kell tenni az embereknek magukért? Mire kell ébredniük? Hogy szeressék önmagukat, hogy bízzanak önmagukban! Az emberhez méltó jogok mindenkit megilletnek. Élni kell a jogainkkal. És érvényre kell juttatnunk a bennünk élő szeretetet. Szeretetet a család iránt, a környezetünk iránt, az emberek iránt.

Lényegtelen most, hogy ki van a politikai porondon, teljesen lényegtelen hogy most milyen befolyással bír, mert a személyes életünkre nem lehet befolyással. Szabad akaratot kaptunk, hogy élhessünk vele. Ha azt mondják nekem nem mehetek többet a munkahelyemre, akkor keresek egy másikat, ahol megbecsülik a munkámat. A saját életemben magam döntök. Mindez fejben dől el.

Mi történt mostanáig? Az embereket félelemben tartották. Irányították. Mindig is megmondták, hogy mit tehetnek és mit nem. Szabadok voltunk eddig? Hát nem. Egy hatezer éves rabszolgaságnak lesz vége. Ezt a szolgaságot akarták még fejlettebb szintre juttatni, csakhogy az emberek ébredni kezdtek. Vannak akiket átvertek, beoltottak egyszer, kétszer, de már nem biztos, hogy harmadszor is sikerül.

Azt tervezték, hogy az oltások hatása hosszasan, évek alatt fejtik ki hatásukat. Kinél mennyi idő alatt. Mindenkinek a saját gyengeségeire hat, a betegségeket erősíti fel, vagyis mindenki másként betegszik meg és hal meg, nem az injekciók hatására távoznak, így nem lehet majd felfedezni a világméretű csalást. Az idősekkel kezdik, mert ők már nem hasznosak a társadalomnak. Holott az ő bölcsességük, tapasztalatuk lenne a legfontosabb, az ősi tudásukat tudnák átadni a jövő generációjának.

Sajnos az én környezetemben is, azok aki felvették a vakcinákat, rádöbbentek arra, hogy a bennük lappangó betegségeket az oltások felerősítették vagy kiújulásukat felgyorsították. Mit tehetünk? Hiszünk magunkban, az egészségünkben, a szervezetünkben, nem figyeljük megállás nélkül a médiumok híradásait. Mit tehetek még? Felismerem, hogy az egészségemért tennem kell. Meg kell termelnem amit megeszek, vagy olyantól kell megvennem, aki saját maga termeli. Az előállított ételek helyett friss, vegyszer nélküli zöldségeket, gyümölcsöt eszem, törekszem arra, hogy minél többet tartózkodjak tiszta levegőn, napon és megfelelő időt szánjak a pihenésre. Vissza kell szereznünk az őseink tudását, amit elvettek tőlünk. Vissza kell térnünk a hagyományokhoz, a gyógynövények fogyasztásához.

Igyekezzünk szeretni magunkat és a szervezetünknek, a testünknek a lehető legjobbat megadni. Töltsünk minőségi időt a szeretteinkkel. Ők töltenek minket szeretettel és energiával. Ez az időszak már az összetartozásról és az egységről szól. De most, hogy legyünk önmagunkkal és a világgal, a környezettel egységben?

Kövessük egy picit a számokat!

2019 mivel egyenlő? 30-al. Mit jelent ez? Ebben az évben, elkezdődik egy nagyon kemény tanulási folyamat. 2020 22-es egyenlő 4-el? Akkor nézzük meg hogy 22 egyenlő 4-el, második és negyedik hónapban bezártak bennünket. És a négyes mit jelent?  A négyes pontosan annak a története, hogy mindaz amit teszünk, amit szívesen és örömmel tesszünk attól megfosztanak minket. Nem tudunk menni dolgozni, nem tudjuk azt az életet élni, amit szeretnénk, nem tudunk úgy cselekedni, ahogyan szeretnénk.

Valaminek vége lesz?  igen, de hol kezdődött a vége? 2012-ben? Elkezdődött egy korszak, amikortól ébrednünk kellett. 2012 egyenlő 23-al és egyenlő 5-el  és 2021 egyenlő 23-al és 5-el szintén. És 2012 és 9 az 2021. 09. 02. Ez idő alatt kaptak az emberek egy olyan impulzust, amely az ébredésre, változásra sarkalta őket.

És mi történik 2021-ben?  2021 egyenlő 23-al, az egyenlő 5-el. Önismereti év!

Mit akarok csinálni? Hogy akarom élni az életemet? Mi az ami jó nekem?

Hol volt a legnagyobb gócpont az 5. hónapban? És már tudták, hogy engedni kell az embereket a 6. hónaptól, mert tovább már nem lehet őket bezárva tartani.

Mi lesz a 2022-ben? 2022 egyenlő 24-el, ami egyenlő 6-al.  Ez a család, a belső harmónia, a nyugalom megteremtése.

Ha most, az önismereti évben nem ébrednek fel az emberek, akkor hogyan tudják megteremteni a harmonikus kiegyensúlyozott életet? Hogyan fogják tudni, hogy mi az amit tenniük kell? Kívül kell rekeszteni a külső világot és meg kell tanulni a belső világunkra hallgatni. Meg kell tanulni önmagunkat felépíteni.

És mi történik majd 2023-ban?

2023 márciusában telik le az az időszak, amikor letelik az oltások kisérleti fázisa és meg lehet vizsgálni azok hatását. Hát akkor nézzük meg!

2023 egyenlő 25-el és 7-el.

Azok az emberek akik nem figyeltek oda, akik rohantak, akik tették amit mondtak nekik és nem hallgattak a belső hangra, azt veszik észre, hogy egyre kevesebben vagyunk már. Elfogynak azok az emberek körülöttem, akiket szerettem. Egyedül vagyok. Nem tudok mit kezdeni az egyedülléttel.

És ott van a 2024.  2024 egyenlő 26 és egyenlő 8-al. A nyolcas mindig a végtelenséget mutatja. Az emberiség észhez tér. Önmagára talál. Akkor megteremtődik a bőség. A lelki bőség. Egy új életet teremt. Átalakul, megváltozik az élet.

2025-ig akarták fenntartani a pandémiát. Miért? Mert 2025 egyenlő 27-el, az egyenlő 9-el. Egy korszak lezárul, átalakul, megváltozik. A terv szerint egy lazább és egy nehezebb időszak váltja egymást.  2025-en véglegesen lezárul. Nem azt jelenti, hogy addig tartják, hanem hogy addig tart nekünk embereknek, míg felébredünk, míg megváltozunk.

És akkor mi történik?

2026-2027, 2028-ban belemegyünk egy olyan időszakba, amikor a lámpák zöldre váltanak. Amikor minden megindul, amikor minden átalakul. Miért? Mert önmagunkra találtunk. Azért mert már tudjuk, hogy mit akarunk. Ez a világ teljesen átalakul. Itt  már nem lehet majd az embereket irányítani, nem lehet a szabadságuktól megfosztani. Itt már nem a vagyon, nem a pénz, nem a luxus számít. A magad és mások és a környezet szeretete lesz a legfontosabb.  Hát ez az ébredés.

2028-ig belemegyünk az aranykorba. Az aranykor pedig miről szól? A szeretetről. Mi Isten üzenete számunkra? Szeressétek egymást, úgy mint önmagatokat!

A külsőségek eltűnnek, az lesz a fontos, hogy oda tudjunk, merjünk menni a másik emberhez és megölelni őt és önzetlenül tudjunk szeretni.

Nekem a kezdetektől ez a küldetésem, az emberek szeretete és segítése. Ezért jöttem vissza.

Segíteni csak finoman lehet. A másik ember döntésének és szabadságjogainak tiszteletben tartása mellett. Egy beszélgetésbe elrejthetünk néhány tanácsot, jószándékú segítő javaslatot. Amin talán később elgondolkodnak. Talán, de ez is az ő döntésük. Finoman magot vetünk. Én is ezt teszem, minden óra minden percében, magokat vetek, amelyek talán kikelnek. Mi magyarok mag népe vagyunk, ez a dolgunk. A szeretet magjának elvetése.