Írd meg a véleményed, ötleteidet, javaslataidat nyilvánosan!

 

 

Várjuk a véleményed a film témájáról, a weblapról, a magyarság történelmének sorsfordító pillanatairól. Szólj hozzá mások véleményéhez.

18 Hozzászólás

 1. juhász Zoltán

  A téma rendkívül fontos és messze vezet. Kíváncsi vagyok, a társadalom magát magyarnak tartó része képes lesz-e összefogni, hogy elkészüljön ez a film. Óriási a tét, hisz az elmúlt években, évtizedekben, sőt évszázadok óta megosztottságban élünk és ezt használja ki a magyarságot felszámolni, kiirtani akaró erő.
  A “decretum… Ugros eliminandos esse”, vagyis “rendeljük, hogy a magyarok kiirtassanak”(Ludovicus Rex Germaniae), még mindig érvényben van!

 2. id. Kiss László

  László Kiss A magyar sors történet – kezdő pontjától egy rövid bemutatásával kezdődne a TRIANON MINT BETELJESÜLÉS c. filmben a kezdés – Nimródtól Atilláig megemlítés szinten Atilla után (megmérgezte a vörös hajú lány) Gézáig – Gézától Mátyásig – majd tömörebben kidomborítani HABSBURG 566 ÉVES ZSIDÓ URALMÁT NAPJAINKIG – ILLETVE Trianon UTÁN KONKRÉT ADATOKKAL NAPJAINKIG MIBEN NYILVÁNUL MEG FOLYAMATOS IRTÁSUNK – ÉS EZT LEHETNE NIMRÓD UNOKÁJÁVAL EGY TÖRTÉNETBEN – SZERELMES HARCOS ÁLDOZATOK HATÁSOS EGYMÁS UTÁN JÖVŐ GENERÁCIÓK JELENETEIVEL FILMRE VINNI- KASSZA SIKERT HOZZÁ!

  1. TRIANON-FILM PRODUKCIÓ

   Köszönjük! Érdekes gondolatok. Ahhoz, hogy a jelenünket értelmezhessük, ismernünk kell mi is történt valójában a múltban és milyen erők erodálták a történelmünket. Jövőnket pedig most alapozzuk meg.

   1. id. Kiss László

    ezt akkor ide kellett volna írnom: idézem magom: “…Harmos Katalin László Kiss
    Jó az 5let, de a Láthatatlan béke című dokumentumfilmre szintén fentről kapták az ihletet az alkotók!
    Amit te felvázoltál László, az egy másik nagy történelmi film lehetne!

    Tetszik
    · Válasz · 1 órája

    László Kiss
    László Kiss Harmos Katalin bizony – és csak az álljon neki aki be is tudja fejezni – a mostani világot roppantaná össze és kb 4 órás film lenne – a tudás népétől a világ jobbításáért és a megértés elérését adná a föld népeinek!

    Tetszik
    · Válasz · 1 órája

    László Kiss
    László Kiss Harmos Katalin felcsigáztad az érdeklődésemet – nem tudnál egy linke adni a filmről – köszi…
    1

    Tetszik
    · Válasz · 1 órája

    Harmos Katalin
    Harmos Katalin Kedves László!
    Amit feltettem, abban minden információ benne van!
    A készülő dokumentumfilmben megszólalnak olyan emberek, akiknek a szülőjük halt meg Isonzónál, vagy Piavénál, tehát még olyan eredeti első kézből kapott információk jelennek meg a hozzátartozók megszólalásában, amire szükség van!
    Adományokból készül majd a film, 1-5 ezer, ki mennyit tud, vagy akar adni, és a nevük szerepelni fog a filmben, de ők maguk is szereplői lennének a filmnek, akik adományoznak, mondjuk 50-100ezren, vagy akár még többen, és több nyelven megírt táblákat tartva, hogy a világ is megtudja, amin ez áll majd:
    “IGAZSÁGOT MAGYAR
    ORSZÁGNAK”!!!
    És együtt ennyi ember szívéből-torkából szakad fel egyszerre a Magyar Himnusz!!!
    Nagy vonalakban ennyi, de olvasd el a megosztásaimat!!!
    És vedd fel az alkotókkal a kapcsolatot!

    Tetszik
    · Válasz · 12 perce · Módosítva

    László Kiss
    László Kiss Harmos Katalin KEDVES Katalin LINKET KÉRTEM… Igen ez komoly munka és sok pénzbe kerülne, vagy nem ha ésszel készül majd…. – és magyarnak kell megcsinálnia – úgy hogy vissza adja azt a sok szenvedést nyomort pusztulást amin keresztül mentünk napjainkig – a népek ha megnézik majd ha akarnak ha nem zokogni fognak rajta – úgy legyen!

    1. TRIANON-FILM PRODUKCIÓ

     Kedves László! A link már meg van. 🙂 Magyarok vagyunk. Ezt nem akarom bizonygatni. Az, hogy megtudjuk-e csinálni mostanság dől el. Nagy munka, nagy felelősség. És csak a “kis” emberekre számíthatunk. Bár szándékunkban áll önkormányzatokat is megkeresni, hisz egyre több településen van rovásírásos helységnévtábla.Hát mögé nézünk, tényleg magyarok laknak ott, vagy csak jelmez.

   2. Andrea

    id. Kiss László gondolatait én is osztom. Ha nem csak egy szűk körnek készül a film, hanem a világnak, akkor elképzelhető, hogy érdemes lenne visszanyúlni Nimród királyunk koráig (még a Biblia is megemlíti Nimródot), onnan felépíteni a magyarok történelmét. Miért? Sok angolnyelvű YouTube csatornákon Nimródot gyűlölnivaló, zsarnok, kegyetlen, gőgös, istenellenes, sátáni figurának állítják be…. feltételezem, a zsidó Talmud alapján. A magyarok nem ilyenek, de ilyenné akarják beállítani. (Kend a másikra azt, ami te vagy.) Van egy sanda gyanúm, hogy nem véletlenül próbálják a magyarok ősatyját lejáratni, csak gondoljunk a “decretum… Ugros eliminandos esse” mondatra. Mikor próbálom a Nimród videóhoz hozzászóló közösséget felvilágosítani, hogy ez egy teljesen téves információ, akkor buta agymosottnak titulálnak. Mit tehetek? Otthagyom őket a hamis információjukkal. Mindez a lejáratás nagyon bántja sok magyar ember lelkét, hiszen ha valamely nemzetet bántottak évezredeken keresztül, az a magyar volt. Tehát mindez az ősi múltra vezethető vissza, amikor két nép, a sumér és a zsidó nép konfrontációja elkezdődött. Hogyan?

    “Mind az egész földnek pedig egy nyelve és egyféle beszéde vala. És lőn, mikor kelet felől (Lemúriáról és nyugatról, Atlantiszról) elindultak vala, Sineár (Sumér) földjén egy síkságot találának, és ott letelepedének. És mondának egymásnak: Jertek, vessünk téglát, és égessük ki jól! És lőn nekik a tégla kő gyanánt, a szurok pedig ragasztó gyanánt. És mondának: Jertek, építsünk magunknak várost és tornyot, melynek teteje az eget érje, és szerezzünk magunknak nevet, hogy el ne széledjünk az egész földnek színén!

    Az Úr (?) (Jehova/Jahwe – földönkívüli/földalatti entitás) pedig leszálla, hogy lássa a várost és a tornyot, melyet építenek vala az emberek fiai. A nyelvek összezavarodása : És monda az Úr: Íme, e nép (sumér) egy, s az egésznek egy a nyelve, és munkájának ez a kezdete; és bizony semmi sem gátolja, hogy véghez ne vigyenek mindent, amit elgondolnak magukban. Nosza, szálljunk alá, és zavarjuk ott össze nyelvüket (genezis – génezés), hogy meg ne értsék egymás beszédét. És elszéleszté őket onnan az Úr az egész földnek színére, és megszűnének építeni a várost. Ezért nevezék annak nevét Bábelnek (Babilonnak, ami Nimród városa), mert ott zavará össze az Úr az egész föld nyelvét, és onnan széleszté el őket az Úr az egész földnek színére (új, génezett emberfajok betelepítése).”

    Ha ezt a parányi bibliai történetet megértjük, akkor megértjük, miért “decretum… Ugros eliminandos esse”, rendeljük, hogy a magyarok kiirtassanak. A magyarok ősei voltak az első fehér emberfaj a Földön (ide kell sorolni a kínaiakat, japánokat és a tiszta, árja indiaiakat is), amely városokat, és szervezett földművelő birodalmakat épített. Ez nem tetszett egy másik fajnak, magának akarta az egész Földet. Úgy gondolta, ha nem tudja megszerezni/megtartani, akkor megteszi a rajta élő egy nyelvet és egy kultúrát képviselő nemzetet a rabszolgájának, és közéjük keverte a saját génezett, sötétlelkű fajtáját más nyelvvel, más kultúrával, és más vallással. Mindez lehet egyeseknek hagymázas elmeszülemény, de aki spirituális, az tudja, hogy a történelem nem Noéval, és nem Ádám-Évával kezdődött. És azzal is tisztában kell lenni, hogy a Földet évezredeken keresztül földönkívüliek látogatták, és látogatják most is. Az Univerzum törvénye kimondja, hogy más civilizáció nem avatkozhat bele más civilizáció életébe, de van egy érzelem nélküli faj, amely nem tiszteli az Egyetemes Univerzumi Törvényeket.

    E szerint, nem tisztel más fajokat, sem az eredeti ősvallását (Napkeresztényvallást/szeretetvallást), sem az eredeti őskultúráját, ezért írtja minden lelkiismeret furdalás nélkül háborúkkal és sújtja kamatos pénzrendszerrel, amit ő talált fel, hogy testi-szellemi nyomorba döntse fajriválisát, a fehérbőrű emberfajt, kihasználva annak természetéből adódó teremtő energiáját, learassa munkájának gyümölcsét, és meghamisítson, eltöröljön mindent, ami szellemi fejlődését elősegítené (inkvizíció, boszorkányüldözések, meghamisított történelem, meghamisított vallás, elhallgatott tudományos tények, stb.) Aki mindezt fel akarná dolgozni, az igen nagy fába vágná a fejszéjét. Ki lenne téve a legaljasabb gúnyolódásoknak, lejáratásoknak, nevetségessé tételnek. Természetesen, hiszen az igazságot tilos feltárni (gondolatrendőrség), csak magunk között lehet suttogni. Tehát most már megértjük, miért van ráerőszakolva a fehérbőrű Európára a migráció: a többezer éves ősi ellentét, az ősi fehérbőrű rivális emberfaj végleges eltüntetése, kiírtása: a sunnyogó III. világháború.

  2. Andrea

   Kedves TRIANON-FILM PRODUKCIÓ!

   Köszönöm a választ! Együtt rezgünk egy magasabb tudaton. Sok ilyen tudatos ember kellene az összefogáshoz.

   Sajnos pesszimista vagyok a Trianon 100-adik évfordulójával kapcsolatban. Ugyanis az ellenfél is erősíteni fogja bástyáit, tudja hogy készülünk Trianonra. Én, mint spirituális ember, tudom, hogy kik a cionok, honnan valók, és mit fognak tenni a világgal, az emberiséggel. Legyen elég annyi, hogy tudjuk, ezeknek semmiféle emberi érzelmeik nincsenek. A krokodilt, vagy a kígyót is hiába simogatjuk szeretettel, attól még minden további nélkül bármikor felfal bennünket. A jelenlegi migrációs folyamat valóban a két világháború tovább folytatása. Sajnos az emberek egy része még mindig alszik, nem érti, nem fogja fel, hogy mi történik körülötte, mi történik a világban. Ők a jó, de az elaltatott, naív emberek. Jó lesz a Trianon-film ébresztőnek, de csak akkor fognak ezek az emberek valóban felébredni, ha ők maguk is akarnak ébredni, ha meglesz bennük a hajlandóság az ébredésre. Aztán van a másik oldal, az ellenoldal, ők az elfajzott agresszívak, akik semmit nem tolerálnak, ami nem az ő szájuk íze szerint való. A kígyók és krokodilok nyomán elhullajtott dögkoncokon (hatalmas pénzmorzsákon) élnek. Harsányan fognak tiltakozni a Trianon-film ellen, tovább altatva (avagy heccelve) a naív embereket.

   “Visszacsatolni az elcsatolt területeinket? Arról az ott élőket kell megkérdezni.” Az ott élők köszönik szépen, nem kérnek a visszacsatolásból. Hazug történelmet tanítottak nekik, ők ebben a ferde, agymosott mátrix világban élnek. Mit is várhatunk tőlük? Megjegyzem, az egész világunk, a történelemtől kezdve, a politikán és a tudományon át a vallásig, többezer éve egy jól megszerkesztett bődületes hazugságra épül. Természetesen vannak benne igazságok, de a háromnegyed része hazugság. Nem véletlen, hogy ennyi ember van félretájékozódva, lebutítva egy kaptártudatra.

   A világ útja sajnos nagyon rossz irányba fordult. Nem mintha eddig (3000 év óta) nem rossz irányban hajóztunk volna a Föld nevű bolygón. De ez most fel fog gyorsulni. A gyorsulás azt jelenti, hogy lesz egy bizonyos határ, egy bizonyos fal, ami álljt fog parancsolni a globális hatalomnak, ami után az összeomlásuk (kollapszus) fog bekövetkezni. Ehhez nemcsak spirituális, hanem kozmikus történések is hozzájárulnak majd. Mivel spirituális szinten nincsenek időintervallumok, ezért az összeomlást sem lehet földi időben megjósolni. De a globális hatalom meg fog törni. És számunkra az Aranykor akkor fog elkezdődni. Talán még mi, a mi korosztályunk szemtanúja lehet ennek a csodás folyamatnak. Bízzunk ebben.

   A pénz az életünkben még sokáig szerepet fog játszani, de át fog alakulni (kamatmentes lesz), ami jobban betölti eredeti funkcióját, az embereknek több jut majd belőle, így lassan meg fog szűnni a mélyszegénység, de a pénz ösztönző szerepe még sokáig megmarad. Arra kell tudatosodniuk az embereknek, hogy pénz nélkül érhető el mindenben minden ember számára a legnagyobb bőség, csak ehhez az embereknek már spirituálissá is kell válniuk, hogy felfogják, napi kettő-három óra társadalmi munkával saját magának, barátainak, embertársainak és családjának is megteremtheti a bőséget. Na az lesz az igazi Aranykor! Ha ezt felfognák az embereknek legalább a 70 %-a, akkor már ma egycsapásra Aranykort tudnánk teremteni a Földön.

   Sajnos, ettől még nagyon messze vagyunk. Él a Földön 4 rassz, a zsidó, az arab, az afrikai néger, és a cigány, ők egy közös fajt alkotnak, akik teljesen más faj, mint a többi embercsoport. Ők lesznek a legproblémásabbak a tudatosodás terén, ők a legnagyobb visszahúzó erők, kártékonyak, agresszívek, lélekben sötétek. Tisztelet a kivételeknek, mert hálistennek vannak közöttük kivételek. Mint ahogy a fehér faj között is vannak visszahúzó erők, kártékonyak, agresszívek, és sötét lelkűek. Nem véletlenül vannak ők itt a Földön, bekeverve a “fehér faj” közé, akadályozandó az Aranykor kiteljesedését. A testükben lévő lelkük/szellemük az, ami idegen a “fehérember” lelkétől. Sajnos ők, a sötétek, számszerűen túl sokan vannak közöttünk.

   De kevés jó ember is tud győzni a sötét erők fölött, amennyiben spirituálisan tudatosodik (napi szinten meditál, felső énjével egyesül, belép az Akashába, és lehívja az információkat). Amint a fentiekből is látszik, nincs könnyű dolgunk, mintha a viharral szemben állnánk. Az égi segítséget is le kell hívunk a győzelemhez. Úgy legyen! Kívánok sok erőt és sikert a film elkészítéséhez!

   1. TRIANON-FILM PRODUKCIÓ

    Köszönöm Andrea!! Remélem sokan el fogják olvasni és hozzáteszik a saját véleményüket! Én most csak idézek egy FB-s hozzászólót?
    “Erzsébet Astrová: lelehet ülni a réten és végre ezt a borzalmat,ami történt (,mert a békeszerzödés nem így néz ki(, helyre rakni.Minden magyar szívnek fájdalmas ,most itt az idö, hogy végre megtörténjen az igazságszolgáltatás.Nemcsak a magyarok nyugodnak meg, de a tolvaj országok is ,mert képzeljük el milyen nagy bennük a félelem,ezzel a félelemmel élni pedig nagyon szomorú!” Ez is egy oldala az éremnek.

 3. Andrea

  Idézem: “Célunk, hogy felhívjuk a politikusok és a nemzetközi közvélemény figyelmét a magyarság jogos igényére az igazságtételt és a sérelmek orvoslását illetően.”

  Kérdés: Hogyan lehetne, hogyan kellene a Trianoni sérelmeket orvosolni, és kiknek? Ezt fontos lenne a filmben kifejteni.

  Sajnos úgy tűnik, hogy területet nem követelhetünk vissza, úgy tudom, néhány évvel ezelőtt a magyar kormány részéről megerősítés történt arról, hogy Magyarországnak nincs területi követelése. Tehát ismét lemondtunk a határrevízióról. Több szakértő azt mondta, hogy Trianonra az autonómia a legjobb válasz. Csakhogy azok az országok, amelyek haszonélvezői a történelmi Magyarországtól elcsatolt területeknek, minden eszközzel akadályozzák az autonómia megvalósítását. És úgy tűnik, hogy az EU-ra sem számíthatunk, hogy Magyarország mellé állna, vagy bármikor is felkarolná ezt a problémát. Az EU tokkal-vonóval egy magyargyűlölő politikai közösség. A nemzetközi bíróság is a globális háttérhatalom kezében van. Vajon mit remélhetünk tőlük? Úgy tűnik, a Trianoni problémánkkal egyedül maradtunk, és minden marad úgy, ahogyan most van.

  Nem kívánok III. világháborút (amit ugye mindig a globális háttérhatalom szokott kirobbantani), de csak egy felkészült háborúval, megfelelő és megbízható szövetségessel lehet az elcsatolt területeinket visszacsatolni. Ha ez megtörténne, akkor még a belső lázadást is meg kellene fékezni. Mindezt senki nem akarná mégegyszer megélni, végigélni, átélni. Tehát marad a csonka Magyarország továbbra is. Ugyanis a diplomáciai tárgyalás és a nemzetközi bíróságra vitel eleve hamvába holt próbálkozás lenne. És az autonómiát sem tudjuk megvalósítani teljes mértékig, hiszen az EU tagja vagyunk sajnos, akik a háttérből politikailag szítják a magyar és az elcsatolt területeken élő nemzetek ellentéteit. Sőt, még a hazai baloldali-liberálisok is az ellentétek szításáért kapnak korrupt megélhetési pénzeket, amit a magyar munkavállalóktól szipkázik el kamat és profit formájában a globális magánpénzhatalom.

  A kérdést újra felteszem: Hogyan lehetne, hogyan kellene a Trianoni sérelmeket orvosolni, és kiknek? Mondhatnánk ezek után, hogy sakk és matt. Nincs kiút. Van van? Lenne? Hogyan?

  Meglátásom a jövőre vonatkozóan: Nyugat-Európa el fog iszlámosodni. Nyugat-Európa Eurábia lesz. A fehérbőrű keresztények Keletre fognak menekülni, menekültként. Egy új vasfüggöny fog épülni kelet és nyugat között. Kelet-Európa lesz az Új Európa. Itt talán már egyszer megvalósítható lesz a határok nélküli, biztonságos keleti Európa.

  Ha megnézzük, a fehérbőrű faj populációja mindenhol drasztikusan visszacsökkent. Negyven éve többen halnak meg (Magyarországon), mint ahányan születnek. Még úgy is, hogy a cigányság sokkal jobban szaporodik. A magyar népesség csökkenésének hátterében nemcsak egészségbeli problémák húzódnak, hanem spirituális dolgok is.

  Összességében valódi magyar (turáni-szkíta) lélek már nagyon kevés van. Ők már nem akarnak újra inkarnálódni a Földre, erre a gyönyörű, de mégis a pénzolgarchák által uralt börtönbolygóra. A magyar lélek ösztönösen szívében hordozza a szakralitást. A magyarnak nem az a feladata, hogy teleszülje a Kárpát-medencét. A magyar léleknek spirituális küldetése van, spirituálisan tanulni és spirituálisan tanítani. Megmutatni, hogyan kellene élni békében, szeretetben és bőségben egymással. Valójában az igazi bőség csak pénz nélkül képzelhető el. Ehhez viszont magasfokú emberi tudatosság szükséges. Ami nem fog megvalósulni egyhamar.

  1. TRIANON-FILM PRODUKCIÓ

   Kedves Andrea!
   Remek az összefoglaló. Kicsit pesszimista, de erre is meg van minden oka. Legalább látja a törekvések fő irányát és a mögöttes szándékot. Köszönöm, hogy mindezt megírta.
   A kérdésére keressük a választ a filmben. És nem csak a filmben! Amikor az első világháború lezárására gondolunk, nekünk azonnal Trianon jelenik meg. De ott és akkor nem csak velünk történt meg a gyalázat. Nem ért véget, nem zárult le azóta sem semmi. Ott és akkor kezdődött a világállam program, a cionista világuralom megvalósítása. A mai migrációs áradat is ugyanannak a tervnek a megvalósulását szolgálja, ami Versailles-ben még láthatatlan volt! Ma már látjuk és láttatnunk kell más nemzetekkel is. És nem csak európaiakkal.

   Hogy visszacsatolni? Arról az ott élőket kell megkérdezni.
   Annyiban vitatkoznék csak, hogy a magyar a spirituális küldetésének a beteljesítése felé haladva le kell hogy számoljon a Pénz Mágusok hatalmával. De ezt egyedül nem tudja bevégezni. És bizony nagy szükség van az égi segítségre is.
   A magas fokú tudatosság vagy mostanában valósul meg, vagy elment ez a hajó…

 4. Gábor

  A világban számtalan példa van arra, hogy különböző nációk hogyan tudnak együttműködve, békében együtt élni. Svájc, Svédország (finn kisebbséggel), USA, stb… A politikusoktól hiába várja bárki, hogy megoldjon bármit, hiszen a legtöbb párt és párttag a saját karrierjével van elfoglalva, nem hosszútávon gondolkodnak.
  A nagy többség a mélyben egyszerű emberekből áll – őket kell közelebb hozni egymáshoz, csak így lehet a gyűlölködést megszüntetni.
  Az kell, hogy a másikat el nem fogadó, gyalázó kisebbséget a töbség kivesse magából, hogy a gyűlöletből maguknak politikai tőkét kovácsoló képviselők eltűnjenek a közéletből.
  Hidakat kell építeni az emberek között, mert a problémáink közösek Romániában, Ukrajnában, Szerbiában, Magyarországon. De épp ezen problémák felismerését akadályozzák meg rendszeresen, mert az összefogást eredményezne, és szembefordulnának a problémák okozóival.

 5. Szaka Akkám

  Azt szeretném tudni ki az a Juhász János? Neki ment a “donatio” Hát jól van, de mikómá kerül jóvátételre a dolog?? A trianon rendbetétele? Éngem érdekelne? Csak a film az megmozgatja majd a rabszolgák gondolatait, amelyeket már elimináltak? Vagy elmentek “bambidzsampingolni” meg sandolni + sziget, meg a jó ég tudja hova nem? Dr. Varga Tibor mondja egy helyen: “Ne szórakozz Te szerencsétlen” Pedig mindenünnen az dől, hogy kölcsed a pénzedet mert TE megérdemled és dolgozz míg a beled ki nem lóg! Aztán küldik ránk a kemtrélt + a devizahitel + a hamis patikaszerek tömkelege + a “sótlanítás” !!! ? Ez már súlyos BŰNCSLEKMÉNY! A gyermekek sótlan kosztot kapnak az iskolákban? Mi van itten kérem?? Nem szakad reája a plafon az ilyn élőlényre aki ezt elrendeli??? Ezt az egész katyvaszt elő állítókat mikor teszi a Teremtő a megfelő helyre? Pap Gábor szépen elmondja, hogy a “kersztutat végig kell járni” De a feltámadás az elmarad? Az sem rózsásabb ahogy én látom. . . Vagy vége a 25920 évnek vagy a vízöntőnek és a 2160 évnek? Most még csaljunk ki a pénzt ahogy csak lehet? ???????
  Tisztelettel:

  1. TRIANON-FILM PRODUKCIÓ

   Juhász János = Juhász János Zoltán.

 6. Sági Mária

  Óráisan nagyszerű és időszerű terv, kezdeményezés. Csak sajnos kevés a támogatás, és nem tudom hogy elér-e a társadalom tudatáig.

 7. Korom Attila

  Tisztelt TRIANON-FILM PRODUKCIÓ,

  Köszönöm a lehetöséget, hogy tehetek valamit.

  Tudom az nem sok amit nyújthatok, de mégis, maga a tudat, hogy nem kell beletörödnöm a beletörödhetettlenbe……
  Hogy nem ugy kell meghalnom, hogy nem tettem semmit se……

  Trianon egy Nemzeteket felölelö büncselekmény volt, ami bünnek a büntetését ártatlanok kapták,……mi, Magyarok.
  És Magyar az, akinek fáj Trianon.

  Nyolc éve el kellett hagynom a hazámat, nem akartam menni, de muszály volt…….ha nem megyek, rövid idön belül baleset ért volna…………a keresztutat végig kell járni, mindenkinek a sajátját.

  Nyolc év……

  És én mostanra, megértrettem, nincs, és sosem volt Nagy Magyarország.
  Viszont volt, és van a Kárpát medencében élö nemzetek, és azok kötelékei, szövetségei………..A Nagy Magyarország.

  Mindegy milyen nemzetiségü vagy ha Trianon fáj, akkor ott él benned a történelem.
  És azt át kell adni a következö nemzedéknek, hogy soha el ne felejthessék.

  Én igy élem meg a Magyarságom.

  Tisztelettel: Korom Attila

  1. TRIANON-FILM PRODUKCIÓ

   Kedves Attila!
   Köszönjük a sorait!
   Érdekes lehet a sorsa! Talán, találkozhatnánk is valahol Európában…
   Jó egészséget!
   Juhász Zoltán

 8. Mónika

  Kedves Szövetkezet TV!
  Jók a műsoraik.
  Facsar Imre úr műsorainak lesz még folytatása?
  Szívesen látnám gyakrabban.
  Hiányolom, mert érdekes dolgokat oszt meg.
  A London Real -lal terveznek társulni? (ez is egy ilyen szabad média forrás, csak angol)
  Akkor itt is megtekinthető lenne ez az interwiew sorozat:
  (ABitchute-on magyar feliratosan megtekinthetők):
  https://londonreal.tv/guest/david-icke/
  https://www.bitchute.com/video/JZVkWFPiWQMV/
  Szerintem érdekes videó.