Nemcsak Ausztriában és Németországban ragaszkodnak a kormányok a tarthatatlan követelésekhez annak érdekében, hogy folytathassák korlátozó lezárási politikájukat. Nagy -Britanniában is végső soron végzetes „harmadik hullámot” varázsolnak, ami állítólag lehetetlenné teszi az enyhítést.  Ezen állítások bizonyítékaként olyan modellszámításokat mutattak be, amelyek nem csak távol állnak a valóságtól – ugyanakkor érdekes feltételezést is felfednek. Feltételezik, hogy különösen a vakcinázottak halnak meg a harmadik hullámban.

Még a British Telegraph is bíróság elé állítja az Imperial College, a Warwick University és a London School of Hygiene and Tropical Medicine alapjául szolgáló modelleket. A számítások elavult adatokon alapulnak, és figyelmen kívül hagyják a fontos megállapításokat: Például csak márciusban derült ki, hogy az angolok 54,7% -ánál már kifejlődtek a SARS-CoV-2 elleni antitestek. Számtalan ember tudatosan vagy öntudatlanul már megfertőződött, és ennek megfelelően immunis. A számítások teljesen figyelmen kívül hagyják ezeket az adatokat, és pusztán a lakosság oltási státuszára vonatkozó érthetetlen előrejelzésekre támaszkodnak: Ennek eredményeként augusztusban csak az emberek 44,6% -a legyen immunis. Más szóval, egy olyan arányt, amelyet valójában már rég túlléptek. Ezen felül a modellekben az óriási fontosságú oltások hatékonysága feltételezhetően lényegesen kisebb, mint az egyébként meghirdetett.

Különösen szenzációs azonban a Scientific Pandemic Influenca Group által közzétett modellszámítások összefoglalójának következő bekezdése :Mind a kórházi kezelés, mind a halálozások számának növekedését azok uralják, akik két adag oltást kaptak, ami a hullám mintegy 60, illetve 70 százalékát teszi ki. Ennek oka a legveszélyeztetettebb korcsoportok magas átoltottsága. ( Mind a kórházi kezelés, mind a halálesetek újbóli megjelenésében azok dominálnak, akik két adag vakcinát kaptak, ami a hullám körülbelül 60, illetve 70 százalékát teszi ki. Ez a legtöbb esetben a magas átoltottsági szintnek tudható be a kockázati korcsoportokban. )

 

Az új számítások azt feltételezik, hogy ha az oltások felvétele folytatódik, és a koronaintézkedéseket egyszerre enyhítik, akkor minden 70 idős ember hirtelen meghal!

 

Großbritannien rechnet mit Todeswelle unter Geimpften in „dritter Welle“