Az oltottak Anglia kórházaiban halnak meg

Szerző: Peter Haisenko

Kevéssé bizonyított állítás, hogy az oltott személyek enyhébb betegségre számíthatnak, ha mégis elkapják a Covid -ot. Az angliai legfrissebb statisztikák most ennek az ellenkezőjét mutatják.
Mindenekelőtt azt a kérdést kell feltenni, hogy mi értelme az oltásnak, ha mégis elkaphatja azt a betegséget, amely ellen mostantól védeni kell. Sőt, ha ezt a betegséget is át tudja adni – oltott és oltatlan embernek. Az érv, miszerint oltott emberként a betegség enyhébb lefolyására számíthat, egyszerűen érthető lenne. Az angliai koronastatisztikák azonban ennek ellentmondanak.
Ha megnézzük az angliai számokat, melyek a kórházba került Covid -betegeket mutatják, akkor enyhe előny látható a oltottak számára. Egy nagyon kevés, csak tíz százalék. Ugyanez vonatkozik a sürgősségi osztályra felvett betegekre is. De ha arról van szó, hogy a kórházba kerültek közül hányan haltak meg, akkor mindez nagyon másképp néz ki.

A oltottak körében a halálozási arány több mint kétszerese a nem oltottaknak.
Az előfordulási statisztikák nem néznek ki jól azok számára, akik oltottak

Természetesen figyelembe kell venni az oltási arányt, ha megfelelő értékelést szeretne kapni. Körülbelül 70 százalékuk kétszer és körülbelül 80 százaléka egyszer oltott. Ez némileg eltolja a statisztikákat az „oltási előny” irányába. Ezenkívül azonban figyelembe kell venni, hogy a vakcinázottakat alig tesztelik, és akkor legalább az úgynevezett “incidenciák” statisztikája már nem néz ki jól az oltottaknak. A 2021. február 1 -jétől augusztus 29 -ig tartó időszakra vonatkozó statisztikák 219.716 „incidenciát” idéznek be nem oltott személyek esetében, és 272.812 esetet a vakcinázottak esetében. Ez azt mutatja, hogy az oltásnak nincs pozitív hatása az “incidenciákra”. Különösen abból a szempontból, hogy a vakcinázott embereket alig tesztelik. Tehát ismét az alapvető kérdés egy ilyen oltás jelentésével kapcsolatban, amely nem is tartalmazhatja az “eseteket”.

Ha megnézzük az angol kórházak halálozási arányát, akkor ijesztő lesz.

Ebben az időszakban összesen 1798 olyan beteg halt meg, akik koronavírus -pozitívnak bizonyultak. Közülük 536 nem volt beoltva, és 1 262 hitt az oltási kampányban, és beoltották őket. Ne feledje, körülbelül tíz százalékkal több oltatlan ember volt a kórházakban, mint a beoltottak. Ha ezt figyelembe vesszük, a beoltott emberek halálozási aránya több mint kétszer olyan magas, mint azoknál, akik nem kaptak oltást, ha elkapták a betegséget.

A betegség, amelytől védelmet kell kapnia, és amelyre oltottként állítólag enyhébb lefolyásra számíthat, ha nem olyan védett. Vagy még a számok után is ki kell mondania:Egyáltalán nem védett – legalábbis a vakcinázatlanokhoz képest -, akik valószínűleg hosszú ideig építették fel a természetes immunitást, és akiknek az immunrendszere még ép.

Ha most belefoglalja a bejelentett oltási kárt, akkor a hátborzongató már nem a megfelelő szó. Nincs számom Angliából, csak az EU -ból.

Itt összesen 14 161 halálesetet neveznek meg 2021 első felében az oltások közvetlen követlezményeként. Életveszélyes állapotok 19 761, hosszan tartó kórházi kezelés 77 838, fennmaradó fogyatékosság 40 803 és súlyos mellékhatások 408 964. Minden bejelentett mellékhatással járó eset valamivel kevesebb, mint egymillió.

Ezeket a hivatalos adatokat illetően meg kell jegyezni, hogy sok esetet nem jelentettek be, és sok halálesetet egyáltalán nem rögzítettek. Tehát figyelembe kell venni ezeket a számokat. Kétszer, ötször vagy többször? Nem tudom.

Egy dolgot azonban még a hivatalos adatok ellenére is tisztázni kell: az EU -ban csaknem egymillió bejelentett mellékhatás azt jelenti, hogy minden 250 injekciós ember érintett. Az EU 500 millió lakossal rendelkezik. Körülbelül 50% -át injektálják. Tehát egymillió oltóanyag -mellékhatásunk van 250 millió lakosra. Mivel még mindig „nagyon ritkán” beszélhetünk, ez ellentmond annak a definíciónak, amely a gyógyszerek „mosodai céduláján” szerepel. Az „Alkalmanként: 1000 kezelt esetből 1–10” feliratot kell tartalmaznia.

Minden oltott személy tengerimalac

A Németországra vonatkozó adatok közvetlenül a PEI -től (Paul Ehrlich Institute) megerősítik az EU tendenciáját. 131 671 “gyanús eset”, 14 027 súlyos gyanús eset, körülbelül 2633 maradandó kár és 1225 haláleset. Németország esetében saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy személyesen ismert – beleértve a súlyos mellékhatásokat halálig – nem jelentettek, és ezért hiányoznak a PEI statisztikából is. Akárhogy is, nem kerülheti el az 1225 halálesetet, és ezek minden bizonnyal az oltásnak köszönhetők. Megengedett -e tömeggyilkosságról beszélni e számtalan között? Megengedett -e a „megmentettek” a vakcinában elhunytak ellen, állítólag a koronahalál előtt?

Nem kellene azonnal abbahagyni az oltást ezekkel a számokkal?

Ha összehasonlítja az enyhén szennyezett élelmiszerekre vonatkozó eljárást,amelyeket aztán azonnal kivonnak a forgalomból, mert valaki megbetegedhet tőle, nem, nem halhat meg, ha ezt az oltást soha nem engedték volna meg. A “sürgősségi jóváhagyással” történő oltás és egy olyan vakcina, amely nem, és amelyet nem teszteltek érvényes módszerek szerint.

Az angliai számok megdöbbentőek. Bizonyítják, hogy egy oltott személy enyhén fertőzhet. Ha azonban ez súlyosbodik, és kórházban kell kezelni, a beoltottak halálozási valószínűsége kétszer akkora, mint a be nem oltottaké.

Hány oltással járó halálesetet hoz a harmadik oltás? Soha nem volt ilyen nagyszabású teszt közvetlenül embereken. Az SPD Scholz igazat mondott: Minden oltott ember tengerimalac. Scholz úr azonban azt mondta, hogy az önkísérlete jól sikerült volna. Igen, talán neki, de biztosan nem az 1225 oltási halálesetért, és nem azokért sem, akik az oltás miatt egyre gyakrabban kerülnek kórházba, és hatalmas mellékhatásoktól szenvednek. Csak remélni tudom, hogy nem lesz olyan rossz, mint már – Karl Valentin alapján.

Végül egy pillantás Indiára. Néhány héttel ezelőtt napi jelentéseket hallottunk onnan a tenorral, hogy India haldoklik a kollektív koronahaláltól. Mikor hallott róla utoljára? India nagyon gyorsan kézben tartotta a Delta változatot, ivermektinnel. Ez az olcsó gyógyszer – számunkra nagyon drága – erős gyógyszerként működik a korona ellen, és megakadályozza a súlyos lefolyásokat. Miért nem része az ivermektin a korai stádiumú koronakezelések standard kezelésének? EZ életet menthet.

Forras: uncutnews.hu