Prof. Mag. Dr. Gerhard Pöttler osztrák egészségközgazdász már bánja, hogy nem lépett korábban nyilvánosság elé.- mondta az AUF1.TV-nak adott interjúban augusztus 8-án.
Szerinte minden olyan vélemény, ami szembemegy a politikai véleménnyel összeesküvésnek van titulálva, viszont minden megvalósult eddig, amit az összeesküvők már előre megmondtak.
Ausztriában 2600 intenzív ágy állt rendelkezésre tavaly és novemberben, amikor a legnagyobb volt az ágyak kihasználtsága, csupán 40 százaléka (1028 darab) volt foglalt az ágyaknak. Most szombaton (aug. 7-én) összesen 790 intenzív ágy, vasárnap (aug. 8.-án) pedig már csak 667 intenzív ágy állt egész Ausztriában rendelkezésre.
A nagy kérdés, hogy hova tűnnek az ágyak ebben a “nagy pandémiában”?
A számok teljes mértékben manipulálva vannak, egyáltalán nem tudni, hogyan és mit számolnak. Annyi biztos, hogy semmilyen probléma nem állt és áll fenn az egészségügyi ellátás terén, egyetlen pillanatban sem volt túlterhelve az egészségügy. Az összes koronahalott (valamivel több mint 10 ezer) csupán 5 százaléka hunyt el ténylegesen vírusfertőzésben. A legtöbb ember simán öregség miatt és más betegségekben halt meg. A másik fontos kérdés, hová lett az influenza?
Az egész “járványból” semmit nem lehetett érezni. Azok, akiknél a média szuggerációja hatott, náluk figyelhető csak meg a félelem, ők azok, akik meg sem kérdőjelezik a járványt. Az intézkedéseknek tulajdonképpen semmilyen pozitív hatása nem volt.
Nemcsak a társadalom lett megosztva, hanem barátságok és családok lettek tönkretéve. Most hiába van lazítás nyáron, összességében a kötél egyre jobban szorul az emberek nyaka körül. Az oltás csak egyike a problémáknak. Az infláció és a tervezett digitális pénz a másik katasztrófa, amivel az emberek hamarosan szembesülni fognak. Ahogy Klaus Schwab írta, 2030-ig teljes kontroll alá akarják helyezni a világ lakosságát. Prof. Pöttler úgy érzi, nagyon viharos idők jönnek, fel kell készülni étellel, itallal, áramgenerátorral.
A szenvedés egyre nagyobb lesz. Ez drámaian hangzik, de ez az út a változáshoz. A félelem nem segít, a kitartás és az erőnk helyes tartalékolása, beosztása tud csak átsegíteni bennünket a nehéz időszakon. Felkészülhetünk arra, hogy ősszel és télen az oltás-halottak a delta és egyéb variánsok számlájára lesznek írva. Utána kell nézni, kik azok pontosan, akik keresnek ezen a “pandémián”. A gyógyszeripar mindenképpen, hiszen ahogy a gyógyszereknél, úgy az oltásoknál, a mellékhatásokat újabb szerekkel kezelik majd és az újabb profitot hoz. Személyesen ismert 3 embert, akik egészségügyben dolgoztak és oltás után haltak meg, illetve Salzburg három körzetében az öregotthonokban már 300 ember halt meg ok-okozati összefüggésben az oltásokkal, 3 napon belül az oltás után.
A gyerekek oltását katasztrófának nevezi, az egész “járvány” fatális következményekkel járt a gyerekekre nézve a gyermekpszichiátriák csurig vannak, a teljes fiatal generáció traumatizálva lett az elmúlt 16 hónapban. Ez egy emberiség elleni bűncselekmény. A legtöbb, embereket érintő problémáért maguk az emberek a felelősek. A társadalom változásával rengeteg betegség megelőzhető lenne, mozgással, helyes táplálkozással stb. is sokat lehetne segíteni.
A véleménye mellett továbbra is ki fog tartani, rengeteg kollégája egyetért vele, de nagyon sokan nem mernek még felszólalni. Megpróbál politikai téren is dolgozni a változásért, mert a mai politika nem nyújt segítő kezet az embereknek, meg sem hallgatja őket. A változás lehetősége adott, rajtunk múlik, hogy élünk-e vele.

 

Forrás: https://auf1.eu/videos/watch/be0740cd-3ae0-471c-a5fe-b972aef73935?title=0&warningTitle=0&peertubeLink=0