…a valóságban ez a teszt alkalmatlan arra amire használják.
De akkor minek ez a brutális, fájdalmas, agressziv kamu teszt, az emberek orrába feldöfve, megsértve az agygáti hámot?
És aztán eszembe jutott,. Beugrott. Mikor a Thébai Nagytemplom hieroglifeit olvasgattam pár éve, ott találkoztam eszel a metódussal. Ősi egyiptomi módszer volt, de szerintem az egyiptomiak is átvették valakiktől, ugyanis ez a fajta beavatkozás, orron át az agyhámi gát megsértése az emberekben a pánikközpontot és a félelem központot aktiválja. Ezt tudományosan reptilián agydúcnak nevezzük, ez felelős a félelemérzet kialakulásáért többek között.
Nos, az ókori Egyiptomban a rabszolgákat, akiket befogtak a piramisok építésére előtte alávetettetek ennek a beavatkozásnak, ugyanis ezzel módosítani tudják az emberi agy „reptilián” idegdúcát és ha jól csinálják a „PCR tesztet” akkor a személy akin ezt elkövetik, állandó rettegésbe, egyfajta halálfélelmi tudatalatti állapotba kerül, így engedelmes, befolyásolható, tökéletes rabszolga a piramisépítés ( szép kis illuminati jelkép ez is -hogy a konteóvadászok is örüljenek) halálos munkájában.   
Ez most része lett a médiában, politikumban közvetített megfélemlítési metódusnak. az emberek rettegik a PCR tesztet , a + vagy – eredmény ugye sorsdöntő, és közben ez a rettegés állandósult pszichózissá válik, ha sikerül a PCR teszttel megsérteni a reptilián agydúc előtti agygáti hámot. És akkor a megfélemlített tömeg engedelmesen retteg, hordja a maskot, és nem mer visszaugatni, akkor sem ha az anyját vagy a gyerekét előtte kaparják el fekete hullazsákban miután kinyirták a protokol szerint.
A Thébai nagytemplom falán egész sorozat van erről, pontos leírással, hogyan kell a rabszolgákat félelemmel engedelmességre nyomorítani.
Forras: egesz-seg