Dan MV Chitic, bukaresti ügyvéd által meghirdetett bojkott szövege magyarul

Hazudnak nekünk, terrorizálnak, megaláznak, diszkriminálnak és megosztanak bennünket. Mi vagyunk a 70%, a többség!
Vitatkozunk és vitatkozunk, mintha meg kellene győznünk magunkat a nyilvánvalóról.
Könyörgünk törvényes jogainkért, bár tudjuk, hogy nem fognak meghallgatni: nem törődnek velünk, sem alkotmányos jogainkkal és szabadságainkkal.
Nem érdekli őket az alkotmány… csak a hatalom érdekli őket… és a pénz!

Mi a teendő?
Egyszerű: üssük őket ott, ahol fáj:A PÉNZBEN!
Ezért javaslom, hogy mától kezdve:

 1. Öt napra megvesszük otthonra a szükséges minimumot.
  Ki fogunk tartani, és az előttünk álló szörnyű hónapokban is nagy szükségünk lesz a megtakarításokra.
  2. Ha vásárolunk, csak kisboltokban vásároljunk, ne multinacionális láncokban, ne bevásárlóközpontokban!
  3. Pénzt fogunk megtakarítani. Készpénzt! Nem úgy, hogy külföldi tőkések tulajdonában lévő bankokban tartják. Szükségünk lesz megtakarításokra, készpénzre!
  4. Nem vásárolunk élelmiszert azoktól a horecaiaktól, akik támogatják a GreenPasst, bojkottáljuk azokat, akik megaláznak és bántalmazóan diszkriminálnak minket, akik tegnapig a vásárlóik, a vállalkozásaik támogatói voltunk!
  5. Nem rendelünk ételt olyan éttermekből, amelyek diszkriminálnak minket!
  6. 2021. november 1-jéig nem fizetjük a közüzemi számláinkat: addig nem kapcsolhatnak ki minket!
  7. Minden nap este 6-kor legalább 45 percre kapcsoljuk le teljesen a villanyt otthonunkban a villanyóráról! Ez óriási terhet ró majd a nemzeti villamosenergia-elosztó rendszerre, és arra kényszeríti őket, hogy meghallgassanak minket. És alacsonyabb közüzemi árak.
  8. Menjünk ki tömegesen tüntetni, minden városban, a központi tereken!
  9. Nem fogadjuk el, hogy megosztottak legyünk! Nem fogunk vitatkozni a szomszédjainkkal az oltás vagy nem oltás miatt! Kerüljük a személyes konfliktusokat: egyetlen ellenségünk a diktatórikus állam!
  10. Támogatjuk és aláírjuk a Szuverenitási törvényt. Hamarosan közzéteszik a Hivatalos Közlönyben, és megkezdődik az aláírásgyűjtési kampány.

Mi a tiltakozásunk célja?

A vásárlások korlátozása csökkenti az állam által beszedett áfa összegét, az állam legfontosabb költségvetési bevételét!

Ez az adósztrájk legális formája, egy kockázatmentes forma, de nyomást gyakorol az államra. Ott csapunk le rájuk, ahol a legjobban fáj: a pénz!

A kisboltos vásárlás friss levegőt ad a kis romániai kiskereskedőknek, és lecsap a multikra!

A készpénzben tartott megtakarított pénz nyomást gyakorol a bankrendszerre is, amely úgy működik, mint a legális uzsorások klánja. Eljön az idő, amikor mi is kivonjuk megtakarításainkat a bankokból.

Nem fogunk vásárolni vagy rendelni olyan éttermektől, amelyek támogatják a diszkriminatív intézkedéseket: így kényszerülnek majd arra, hogy elutasítsák az orvosi apartheid intézkedéseket.

A számlák nemfizetése a következő 2 hónapban arra kényszeríti a szolgáltatókat, hogy megoldásokat keressenek az áram-, hő- és gázköltségek csökkentésére.

A teljes leállás nyomást gyakorol majd a nemzeti energiarendszerre, ami arra kényszeríti a hatóságokat, hogy hallgassanak az emberek hangjára.

Tiltakozzunk! Mint az olaszok, a franciák, az ausztrálok, a spanyolok, a svájciak, az amerikaiak…, mint a világ összes elnyomottja!

Azzal, hogy nem fogadjuk el, hogy másként gondolkodó polgártársainkkal vitatkozzunk, elkerülhetjük a beoltottak és a be nem oltottak közötti konfliktusokat, ahogyan az Párizsban vagy Szalonikiben történt.

Támogatjuk és aláírjuk a szuverenitási törvényt, amely az egyetlen legális módja annak, hogy igazságot, méltóságot és jólétet hozzunk Romániának. Egy alkalmatlan, árulókkal és titkos ügynökökkel átszőtt politikai osztállyal szemben a román népnek, a nemzeti szuverenitás egyedüli birtokosának saját kezébe kell vennie sorsát, és saját törvényeit kell megírnia.

Ahogy tegnap is mondtam, egy fasiszta rendszerrel szemben a félelem állapotában vagyunk!

A “Zöld Tanúsítvány”, és így a kötelező védőoltás az a határ, amit NEM engedhetünk átlépni ennek a hazaáruló és nemzetellenes kormánynak!!!

Meg kell védenünk magunkat a diktatórikus állam és a minket fojtogató multik ellen!

Mindenképpen!
Mindannyiunknak EGY ELLENSÉGünk van:

A IOHANNIS-REZSIM FASISZTOID ÉS DIKTATÓRIKUS ÁLLAPOTA!

Vagy Mi, Vagy Ők!
A Végsőkig!
Le az Elkülönítéssel(megkülönböztetéssel)!
Le a Diktatúrával!

https://www.facebook.com/1645845977/videos/pcb.10218046307783003/724834085033489