Kötelező “védő” oltások hatása – összefoglaló

 
Mi is a helyzet az eddigi kötelező “védő”oltásokkal Magyarországon és a nagyvilágban?
 
Az európai országok többsége – köztük Németország, Ausztria, Svájc, Nagy-Britannia, Spanyolország – ezek a hazainál fejlettebb egészségügyi rendszerrel bíró államok csak ajánlják az oltásokat…
Idehaza a kötelező is jóval több, mint máshol az ajánlott..
 
 
Egy érdekes diagram, az oltási károk, kárpótlások Amerikában, az esetek bontásban, költség / kifizetés és évek szerinti bontásban – a teljes kifizetés 3,6 milliárd dollár volt 2018-ban, szinte 6 ezer kompenzált esettel kezdődött: https://www.hrsa.gov/…/data/monthly-stats-may-2018.pdf
 
Az USA kormánya bizony igen sok dollárkát kifizet kártérítést oltásból származó károkért, teszi ezt nagyon csendben. https://abc7ny.com/…/government-pays-billions…/5623082/
 
Idehaza nem tudunk hasonló esetekről.
A kötelező oltás utáni károsodás és ennek bejelentése, valamint az oltási károk táblázata tabu.
(mi is ez a táblázat? Tessék rákeresni idegen nyelven: “Vaccine injury table” oltási károk táblázat)
Millió találat van idegen nyelven…
Ott ahol csak ajánlott..
 
Magyarországon, ahol KÖTELEZŐ, miért nincs?
 
Idehaza ha valaki megtagad egy KÖTELEZŐ oltást, autoimmun betegségre, előző károsodására hivatkozva, nem lehetséges.
Sőt, büntetik.
Beadatásig akár naponta 500.000 Ft-tal és gyermek családból való kiemelésével. Rendőri intézkedés is alkalmazható..
 
Alapjogi ütközés
Eü. tv. 3.§. m) pont:
Az oltás ún. invazív beavatkozás, azaz „a beteg testébe bőrön, nyálkahártyán vagy testnyíláson keresztül behatoló fizikai beavatkozás, ide nem értve a beteg számára szakmai szempontból elhanyagolható kockázatot jelentő beavatkozásokat;”
-Tehát még egyszer: ide nem értve az elhanyagolható kockázatúakat.
Tehát az oltás a jogalkotó szerint is az alany számára orvosi szempontból NEM ELHANYAGOLHATÓ KOCKÁZATOT jelentő beavatkozás!!!
Visszafordíthatatlan változásokat indít be a szervezetben. Az ennek való kötelező alávettetés alkotmányos alapjogokat sért: – az önrendelkezési jogot, – az egészséghez való jogot, – a személyi integritáshoz való jogot, – a szülő jogát, arra, hogy gyermekeiről világnézetének és lelkiismereti meggyőződésének megfelelően gondoskodjon
 
De a lényeg:
NEM TUDNAK TELJES KÖRŰ TÁJÉKOZTATÁST ADNI AZ OLTÁSOK KÖVETKEZMÉNYEIRŐL!
Tessék kikérni az ÁNTSZ-től.
Nincs ilyen.
Csak kötelező.
 
Holott:
Az utóbbi 32 év egyetlen oltásáról sem tudták bebizonyítani, hogy minőségi ellenőrzésen mentek volna át. A per több millió dollár kártérítést jelentett olyan szülőknek, akiknek a gyereke oltásból szenvedett kárt.
És továbbá:
 
Jelenleg szilárd bizonyítékok vannak arra, hogy az oltások jelentős nem-specifikus (heterológ) hatással vannak a magas mortalitású régiók gyermekeire, azaz azáltal, hogy megváltoztatják a vakcinával szemben megcélzott fertőzésekhez nem kapcsolódó fertőzések mortalitását. Következésképpen. az Egészségügyi Világszervezet (WHO) immunizálással foglalkozó stratégiai tanácsadó csoportja (SAGE) nemrégiben kezdeményezte a BCG, a diftéria-tetanusz-pertussis (DTP) és a kanyaró (MV) vakcinák nem-specifikus hatásainak (NSE) felülvizsgálatát.”
 
Tetanusz oltások, amelyeket ismert vetélés okozó hormonokkal fűztek
1992-ben a WHO, az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja (UNDP), az Egyesült Nemzetek Népesség Alapja (UNFPA) és a Világbank találkozott Genfben, Svájcban, hogy megvitassák a „termékenységet szabályozó oltások” fejlesztésének aktuális helyzetét. Az ülés jegyzőkönyvét a termékenységet szabályozó oltások címmel írták:
 
A különböző oltások, az oltások életkorának és az oltások különféle kombinációinak a kutatásával a kutatók számos aggódó eredményt fedeztek fel:
 
Röviden magyarul: az oltás 11,4 szeresére növeli az asztma, 10szeresére a szénanátha előfordulási kockázatát olyan családban, ahol előtte nem fordult elő; ha a DTP-t közel egyidőben adják a kanyaróval, a halál kockázata 2,59 szeresére nő; a HepaB vakcina 3,1 szeresére növeli a szklerózis multiplex előfordulási kockázatát; a bölcsőhalál az esetek 70%-ában a DPT oltás utáni 3 héten belül következik be.
 
Külföldi szakemberek is elismerik, hogy az oltási program hosszú távú hatásai továbbra sem ismertek. A vakcinákról ismert, hogy súlyos akut és krónikus káros hatásokkal járnak, mint például a neurológiai szövődmények és az allergiák kialakulása.
Az Amerikai Nemzeti Orvostudományi Akadémia is elismeri, hogy tanulmányokra van szükség: a vakcinázott és a nem oltott gyermekek egészségügyi eredményeinek összehasonlítása; a vakcinák hosszú távú kumulatív hatásainak vizsgálata; a vakcinázás ütemezése a gyermek életkora és állapota függvényében; az oltások teljes mennyisége vagy száma egy időben; más oltóanyag-összetevők hatása az egészségügyi eredményekre; és az oltással kapcsolatos károsodás mechanizmusai.
 
 
De érdemes megnézni az oltások és az autizmus növekedésének az összefüggését..
A 70-es években 10000-ből 1, napjainkban 36-ból 1..
 
Összefüggés az autizmus előfordulása és a gyermekkori védőoltások száma amerikai lakosság.
 
FDA arra a következtetésre jutott vakcinák okozhat autizmus
 
127 külön tanulmány összekötő vakcinák és az autizmus összefüggéséről. https://www.scribd.com/…/124-Research-Papers-Supporting…
A thimerosal-tartalmú vakcinák szerves higanyexpozíciója és a neurofejlődési rendellenességek közötti dózis-válasz összefüggés.
Hepatitis B oltás férfi neonátok és az autizmus diagnózis, NHIS 1997-2002.
Kóros kanyaró-mumpsz-rubeola antitestek és cns autoimmun gyermekek autista
A higany szerepe hihetősége az autizmus etiológiájában: a sejtes perspektíva
Hannah Brusewitz eset, DTP sérült
Relatív tendenciák a kórházi és mortalitás csecsemők száma alapján a vakcina dózisok és az életkor, alapján a vakcina nemkívánatos események jelentési rendszer (VAERS), 1990-2010.
A csecsemő immunizálás kockázati tényező a gyermekkori asztma vagy allergia
A csecsemőhalandóság irása a rutinszerűen adott vakcinaadagok számával szemben csökkent
Fertőzés, vakcinák és egyéb környezeti kiváltó autoimmun.
A kanyaró elleni vakcinációval vagy azt követően dtp a bissau-guineai kórházi mortalitás növekedésével jár együtt.
Kanyarójárvány egy beoltott iskolai populációban: járványtan, átviteli láncok és a vakcinahibák szerepe.
Kimutatása RNS mumpsz vírus kitörése során a lakosság magas szintű kanyaró, mumpsz, és rubeola vakcina lefedettség
A látszólagos higanytoxikus encephalopathiában szenvedő gyermekek esete, amely a regresszív autista rendellenességek klinikai tüneteivel jelentkezik.
Alumínium a központi idegrendszerben (CNS): toxicitás emberekben és állatokban, vakcina adjuvánsok, és autoimmun.
A nem oltott gyermekek egészségesebbek
Önszerveződő kritikusság elmélete autoimmun
Kombinált MMRV vakcina, amely a rohamok kétszeres kockázatával jár
A környezeti tényezők hatása az autista zavar 1979 utáni előfordulására
Az inaktivált influenza vakcina beérkezésével összefüggő nem influenza légúti vírusfertőzések fokozott kockázata.
Metil- és etil-higany speciáció a thimerosal-tartalmú vakcináknak akutan kitett szoptatott csecsemők hajában.
A VAERS magzati veszteségről szóló jelentések összehasonlítása három egymást követő influenzaszezonban
Hivatalos USA tanulmány:
Nemzetek, amelyek több vakcinát adnak be, ott magasabb a csecsemőhalandósági arány:
Bírósági döntés született arról az USA-ban, hogy az oltás felelős lehetett egy csecsemő alvás alatt történt hirtelen halálához:
Bölcsőhalált a kötelező “védő”oltást követő nem kívánatos eseményt jelentették:
(12. oldal)
 
A tavaszi lezárások miatt a csecsemők oltása számos országban meghiúsult, a bölcsőhalálozás (SIDS) visszaesett..
Valamint a koraszülöttek száma 90%-kal csökkent..

 

 

Az épp lecsengőben lévő világjárványok nem az oltásoktól tűntek el. Sőt, az tartja életben őket… 

Pl. Spanyolnátha.
Az 1918-19-es háborús években az amerikai hadsereg 6 000 000 embert oltott be bakteriális meningitis vakcinával.. és 2 000 000 embert küldtek a tengerentúlra. (Rockefeller Institute for Medical Research)
És beindult az akkori pandémia.
Fort Riley dokumentum: kísérletek katonákon:
A bakteriális tüdőgyulladás (ami “ellen” oltottak) elsődleges szerepe a pandémiás influenza halálokaként:
Az influenza elleni oltást kapó gyermekeknek 340% -kal megnövekedett az esélye a nem influenza okozta akut légúti vírusfertőzések kialakulására.
“Ebben az igazi kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálatban az influenza oltást vizsgálták a kutatók két gyermekcsoportot összehasonlítva.
A kísérleti csoport a háromvalensü influenza oltást (TIV) kapta míg a placebo csoport valójában egy igazi placebót – steril sóoldatot kapott (ami sajnos nagyon ritka).
A kutatók az injekció beadása után 9 hónapig követték a gyerekeket.
A két csoport között nem volt különbség a megerősített influenzavírus-fertőzés gyakoriságában. Az influenzafelvétel nem működött jobban, mint a sós injekció, az influenza megelőzése érdekében. A sóoldat ugyanúgy működött, mint az influenza.
Volt azonban egy lényeges különbség a két csoport között: A nem influenza okozta akut légzőszervi vírusfertőzések, mint pèldául az enterovírus és coxsackie vírus előfordulási gyakorisága.
Az influenza elleni oltást kapó gyermekeknek 340% -kal megnövekedett az esélye a nem influenza okozta akut légúti vírusfertőzések kialakulására a sóoldatos csoporthoz képest.
 
Ez azt jelenti, hogy a médiában hallottaktól eltérően az influenza elleni oltás okozhat betegséget és hatásossága=0 a legtöbb szezonban.”
 
 
 
Olaszország: 2019 októberében 185 000 adag Influenza vakcinát rendel Bergamóban (ahol a legtöbb covid-19 halál) és olt be.
 
 
Egészségügyi Világszervezet 2009-ben:
” a szezonális influenza vakcina beadása után kanadában ténylegesen Megnövekedett a Pandémiás H1N1 fertőzés aránya:
Polio járvány a polio oltástól:
2020. augusztus 9-én a szudáni Szövetségi Egészségügyi Minisztérium értesítette a WHO-t a 2-es típusú, forgalomban lévő, vakcinából származó poliovírus (cVDPV2) kimutatásáról az országban.
A WHO magasnak értékeli a cVDPV2 további nemzetközi terjedésének kockázatát Közép-Afrikában:
A hivatalos forrás:
És napjainkban a következő “hullám”:
Paul Bieniasz Professzor Howard Hughes Orvosi Intézet:
A covid oltások elősegítik a mutációk kialakulását, amelyek kikerülik az immunrendszert.
“Lehet, hogy egyfajta táptalajként szolgálnak a vírus számára, hogy új mutációkat szerezzenek”
Dr. Hervé Seligmann
(Aix-Marseille Egyetem Általános Orvostudományi Kar fertőző és trópusi betegségek egység) és mérnök Haim Yativ a kutatás és az adatok elemzése.
Azt állítják, hogy a Pfizer oltása “a fiataloknál százszor nagyobb halálozást okoz a vakcina nélküli koronavírus okozta halálozáshoz képest , és több tucatszor többet az időseknél, amikor a dokumentált koronavírus okozta halálozás a vakcina dózisának közelében van, így nagyobb halálozást okoz a szívroham, a stroke stb.
Dr. Hervé Seligmann a marseille-i Aix-Marseille Egyetem Új fertőző és trópusi betegségek kutatási osztályán dolgozik. Izraeli-luxemburgi állampolgárságú. B.Sc.-ja van. Biológiából a Jeruzsálemi Héber Egyetemen, és több mint 100 tudományos publikációt írt.

Forras: tuzzeloltotteletek