Skóciában négyéves kortól, szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a gyerekek

 

A tanároknak azt is tanácsolják a skótok, hogy a diákok új neveit és személyes névmásaikat használják majd az iskolában, miután a gyermekek eldöntötték melyik nemhez tartoznak – írja a Mandiner a Daily Mailre hivatkozva.

A skót kormányzat döntése értelmében a skót kisgyerekek nemet válthatnak négyéves koruktól.

Az új útmutatás szerint azokat a tanulókat, akik nemet akarnak váltani, a tanároknak támogatni kell. A transzneműséget bemutató könyvek pedig iskolai tananyagként fognak megjelenni a minapi határozat értelmében.

Az új oktatási metódus értelmében a gyermekeknek a jövőben nem kell majd a szülők beleegyezését kérni a nemváltoztatáshoz – számol be a dailymail.com. Skócia kormánya mindemellett azt javasolja a tanároknak is, hogy támogassák a nemet váltani akaró tanulókat a döntésükben. A pedagógusokat egy útmutató is fogja segíteni a munkájukban. A tanároknak azt is tanácsolják, hogy a diákok új neveit és személyes névmásaikat használják majd az iskolában,

MIUTÁN A GYERMEKEK ELDÖNTÖTTÉK MELYIK NEMHEZ TARTOZNAK.

A döntés értelmében óriási győzelmet aratott az LMBTQ-lobbi

További „könnyítést” jelent a gyermekeknek, hogy a jövőben csak szóban kell majd a nemváltásukat bejelenteni, mindezt pedig nem kell majd hivatalosan regisztrálni semmilyen módon. Az útmutató – amely szerint a tanároknak nem kell beszámolniuk a szülőknek – támogatja a transznemű fiatalok jogait – vélte a skótok oktatásügyi államtitkára.

Forrás: Shutterstock.com

Az LMBTQ-lobbi megállás nélkül gyártja a propagandacélú mesekönyveket kisgyerekeknek

A gyerekek a melegházasságról, a preferált névmásokról és a nemi identitásról tanulhatnak, köszönhetően a propagandacélú LMBTQ-gyerekkönyveknek – írja a The Daily Signal. Mivel a gyerekekre nagy hatással vannak a korai évek, így minél korábban szeretnék elkezdeni a gyerekek érzékenyítését az elvárt eredmény elérése érdekében.

A gyerekeket egyre inkább szexuális tartalommal célozzák meg az iskolákban az „átfogó szexuális nevelés” leple alatt. Mindaz mellett, hogy a gyermekek számára a könyvek által közölt szexuális tartalmak nem megfelelőek, az ilyen könyvekkel kapcsolatosan a gyerekeket érintő mentális és egészségügyi problémák is felmerülnek – mondta Jared Eckert, a DeVos Vallás és Civil Társadalom Központ kutatási asszisztense. A kutatások azt mutatják, hogy a szexuális tartalmaknak való korai kitettség összefügg a rossz mentális egészséggel, a kockázatos szexuális viselkedéssel, és felnőttkorban a pornófüggőséggel is. Ha a gyerekek nem is értik teljesen azt, hogy mit látnak vagy hallanak, a közölt üzenetek formálják őket, és megtanulják, hogy ezek alapján cselekedjenek.

 

Mostantól a kiskorúak nemének megváltoztatása gyermekbántalmazásnak minősül Texasban!

 

A texasi családvédelmi minisztérium ítélete szerint a kiskorúaknál a nemváltó műtét gyermekbántalmazásnak minősül. A döntés egy héttel azután született, hogy Greg Abbott kormányzó felkérte a hivatalt, hogy vizsgálja meg a kérdést.  A nemi szervek megcsonkítása a nemi átalakító műtéteken keresztül gyermekbántalmazásnak minősül. 

Ez a sebészeti beavatkozás nem gyógyászati célú, fizikailag megváltoztatja a nemi szervet, ami visszafordíthatatlan kárt okozhat a gyermekek szervezetében. Általában a szülők felügyelete alatt álló gyermekeknek nincs joguk ahhoz, hogy beleegyezzenek a sebészeti kezelésekbe, és ezáltal sebezhetőbbé válnak.

Masters hozzátette, hogy a kiskorúak számára a nemváltó műtét csak bizonyos esetekben lehet megfelelő, például akinek testrészeit betegség vagy trauma érte; aki orvosilag ellenőrizhető nemi fejlődési rendellenességgel született, például petefészek- és hereszövet jelenlétével; vagy akinek nincs normális nemi kromoszóma szerkezete, a genetikai tesztek alapján.

Ha az orvosok vagy a DFPS szakemberei tanúi lennének ilyen bántalmazásnak, arra utasították őket, hogy 48 órán belül jelentsék azt a DFPS tisztviselőjének.

Ennek elmulasztása vétségnek minősül.

 

Forrás: origo.hu / 888.hu

A Biden-kormányzat egyébként határozottan támogatja a transzneműként azonosuló gyermekeket. A 2020-as választásokon Joe Biden a városházán azt mondta, hogy szeretné „sokkal könnyebbé” tenni a nyolcéves gyermekek életét, hogy eldönthessék nemüket.