A mai politikusok nagy többsége semmihez nem értő, szellemileg alultáplált, hatalomnak vélt, kisebb-nagyobb ganédombokban turkáló, megjelenésében a homo sapiensre hajazó alak.
Megszoktuk. Nem is érdemes szavakkal lovagolni rajtuk. Mással kellene.

DE! A kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem (BBTE) Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának hatfős, magyar tagozatos kutatócsoportja prognózist készített a koronavírussal való fertőzöttségi ráta kolozsvári alakulásáról.
Ez eddig nem nagy gond!
Olvassátok el a cikk végét, én csak fölteszem a kérdést:
honnan veszi a szakmai és emberi bátorságot ez a doktori fiatalember, akinek a szakmai életrajzában számtalan elvégzett közgazdasági, gazdaságtudományi és menedzsment kurzus van feltüntetve, hogy mindenféle orvosi végzettség, ismeret, tevékenység nélkül azt mondja:
„Az előrejelzések eredményei egyértelműen mutatják, hogy ismét gyors és hatékony intézkedésekre lenne szükség ahhoz, hogy a járvány negyedik hullámának felfutását megakadályozzuk, és itt elsősorban az oltások további szorgalmazására gondolok” – tette hozzá a kutatócsoport nevében dr. Szász Levente, a kutatási projekt vezetője, a BBTE KGTK dékánhelyettese.

( A teljes cikk: https://kronikaonline.ro/erdelyi-hirek/a-bbte-kutatocsoportja-elkeszitette-a-kolozsvarra-vonatkozo-koronavirus-jarvany-fertozottsegi-aranyok-alakulasat?fbclid=IwAR2Qq3mNzDtqBoTGkK4OUthyVog52OPEJMKgYcuWJrQmuBjVFYT7tSYCo5Q)

S hány politikus, intézmény- és cégvezető szenved ebben a valóban (agy)halálos kórban!?

Katona Tamás