BERLIN

Dr. Heiko Schöning megemlékezett a tavaly aug. 29.-i tüntetésről, ahol Robert F. Kennedy Jr. is beszédet mondott. A mai tüntetésen orosz, ír (prof. Dolores Cahill) és holland (Jeroen Pols ügyvéd) “kollégái” is színpadra lépnek.
Nem hagyjuk elvenni az alapjogainkat.-mondta.
Az oltás bűnözőktől jön, erről és a 20 éve történt anthrax-fertőzésekről ír könyvében, a “Game Over, Covid-19/Anthrax 01”-ben.
Minden orvos mottója a “Ne árts!”-hangsúlyozta. Legalábbis ennek kéne lenni.
Prof. Cahill: Senki nem veheti el a szabadságunkat. 18 hónapja tudjuk, hogy az oltás lesz a cél. Ezek az oltások csak beteggé és meddővé tesznek, meg kell próbálni megvédeni a fiatalságot.
Jeroen Pols: Megemlékezett a 80 évvel ezelőtti történelmi eseményekről. (náci időkről) A jogainkat úgy vehetjük vissza, ha megtagadjuk az engedelmeskedést. A politikusoknak rendőrsége van, de nekünk tömegeink vannak és nálunk az igazság. Mindenkinek el kell dönteni, hogy egy része szeretne-e lenni a megoldásnak, vagy továbbra is része lesz egy globális bűncselekménynek.

Ismét dr. Schöning: A Emergent Biosolutions cég egyedüli gyártója volt annak idején az anthrax elleni oltásnak és most oltóanyagot gyárt az AstraZenecának, a J&J-nak, a Novavaxnak és más cégeknek. Ez egy bűnöző cég. Ez a dolog nem egy gyógyszeripari botrányról szól, hanem ez szervezett bűnözés, ami miatt már több százezer ember meghalt. Indiában tömegével halnak éhen emberek.

Spanyolországban és Dániában törvényileg lehetséges, hogy az állam a pandémia legyőzése érdekében mindenét elvegye az embereknek. A pénzét, a házát, mindenét.

SVÁJC

 

LONDON

 

STRASBURG

 

MARSEILLE

 

PARIS

 

BUDAPEST