A szeptember 3-i Füllmich-féle ülés vendége volt  a holland Willem Christiaan Engen, aki a “Viruswaarheid”(Vírusigazság) nevű szervezet megalapítója.
Szervezete információs kampányokkal foglalkozik, demonstrációkat szerveznek, ügyvédekkel közösen már 20 jogi eljárást indítottak. Tanulmányozzák az adatbankokban található információkat a “pandémia” vonatkozásában és a jogi rendeleteket is, különös tekintettel a német jogszabályokra.
A rendelkezésre álló információk alapján felvázolt egy elméletet, aminek megvalósulására nagy esélyt lát.
Beszélt arról, hogy Hollandiában a fiatalok számára a J&J oltást propagálják a legjobban, ami egy vektoroltás. Ez azt jelenti, hogy egy adenovírust használnak fel a SARS-CoV-2 tüskefehérje szervezetbe juttatásához. De más vírust is felhasználhatnának. Ezek az adenovírusok elvileg nem aktívak, tehát nem fertőznek. És itt jön elő az első kérdés, méghozzá, hogy készült-e erre vonatkozóan tanulmány, amely kizárja, hogy ezek az adenovírusok nem képesek fertőzni? Ami biztos, hogy:

önterjedő oltásokról több tanulmány is van, a “Shedding” jelenség lehetővé teszi, hogy egy oltott ember indirekt módon más embereket “beoltson”.

És van egy viszonylag új német törvény, ami az ilyen indirekt oltások alkalmazását a katonaságnál már legálisan bevethetőnek mondja ki.
Ami ennél sokkal fontosabb, hogy:

2020. február 10-én megszületett egy rendelet arról, hogy 2021 november 1. után (a németországi választások után) minden gyereket kötelezően be kell oltani kanyaró ellen. És hogy jön ide a kanyaróvírus elleni oltás? Hát úgy, hogy a kanyaróvírus egy RNS-vírus akárcsak a koronavírus és a két vírus tüskéi nagyon hasonlóak. Nem beszélve arról, hogy 2020 márciusa óta több klinikai kísérlet is folyik kanyaróvírus alapú kovid-oltások kifejlesztésére a két vírus tüskéinek kicserélése segítségével.

Ezeknek a tényeknek az ismeretében félő, hogy a németeknél idővel teljesen “legálisan” bevetik az önterjedő vagy a gyerekek esetében kanyaróoltásnak álcázott kovid-oltásokat. Ez csak egy elmélet, de sajnos a jelek arra utalnak, hogy ilyen irányú előkészületek folynak.

1 Hozzászólás

  1. Ida Baranyainé Szócska

    Nálunk kanyaró ellen oltott gyerekek vajon milyen vakcinát kapnak? Van erről valakinek információja?